انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:19pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 46  بعدی
 تصویر و تفسیر(سوالات کاربران) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
حرف شما هم کاملا صحیحه .اما موزه لوور پاریس از مکان های که کاوش شدن و امتیاز رویتر به انها تعلق گرفت پر شده نه کوه بالای خونه ما

دوشنبه 21 مرداد1392 - 12:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چند روزی بود به این تاپیک سر نزده بودم، خسته شدم از بس تکراری خوندم #:-s
این چند صفحه گذشته نشون میده بعضی از دوستان سرعت حرکتشون خیلی بالاست، که با افتادن یک ریگ کوچیک زیر چرخشون از بحث خارج میشن.
لطفا آروم تر برانید!
پلیس راهور فلزجو :D

دوشنبه 21 مرداد1392 - 3:25pm

نقل قول:
گفته شما کاملا درسته بنده هم عرض کردم که در یکی از اسناد مکتوب با توجه به
لغت نامه عربی که ذوالاکتاف رو هم به معنی سوراخ کننده کتف ها ترجمه کرده
و هم بر مبنای عریض بودن شانه ها البته در تاریخ هم این موضوعثبت شده
که دستان شاپور بلند تر از حد معمول بوده و شانه هاش پهن بوده.

سلام دوست عزیز !
اگه اشتباه نکنم نمونه ی بلند دست به اردشیر هم اتلاق میشد و ایشون به اردشیر دراز دست مشهور بودن. در یک مطلب بنده خوندم که درازای دست اردشیر به بیشتر از یک متر میرسید. و قد ایشون هم بیشتر از 2 متر بوده.

سه شنبه 21 مرداد1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
مهدیار حسینی نوشته است:
نقل قول:
گفته شما کاملا درسته بنده هم عرض کردم که در یکی از اسناد مکتوب با توجه به
لغت نامه عربی که ذوالاکتاف رو هم به معنی سوراخ کننده کتف ها ترجمه کرده
و هم بر مبنای عریض بودن شانه ها البته در تاریخ هم این موضوعثبت شده
که دستان شاپور بلند تر از حد معمول بوده و شانه هاش پهن بوده.

سلام دوست عزیز !
اگه اشتباه نکنم نمونه ی بلند دست به اردشیر هم اتلاق میشد و ایشون به اردشیر دراز دست مشهور بودن. در یک مطلب بنده خوندم که درازای دست اردشیر به بیشتر از یک متر میرسید. و قد ایشون هم بیشتر از 2 متر بوده.

حرف شما متین است. این مطلب در مورد اردشیر هم گفته شده است

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:46pm

سلام دوستان،این مکان جایی برای نگهداری گوسفندان برای محافظت ازسرما میباشدکه باردیاب محل رابررسی کردم که باضربدرقرمز مشخص کردم،آیاچنین منطقه ای میتوانددارای بارباشد،لطفا راهنمایی کنید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 7:44am

سلام دوستان،این مکان جایی برای نگهداری گوسفندان برای محافظت ازسرما میباشدکه باردیاب محل رابررسی کردم که باضربدرقرمز مشخص کردم،آیاچنین منطقه ای میتوانددارای بارباشد،لطفا راهنمایی کنید.

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 7:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام سینا جان بدون وجود نشانه مکانی دارای بار نیست و ان سنگ چینها هم میتوان گفت در گذر زمان توسط رمه ها و چوپان شکل گرفته که نمیتوان به ان اکتفا کرد و باید دنبال علامتی مستدل باشید ان حفره های روی کوه هم به نظر طبیعی هستند دوست من

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 9:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
parsi نوشته است:
سلام سینا جان بدون وجود نشانه مکانی دارای بار نیست و ان سنگ چینها هم میتوان گفت در گذر زمان توسط رمه ها و چوپان شکل گرفته که نمیتوان به ان اکتفا کرد و باید دنبال علامتی مستدل باشید ان حفره های روی کوه هم به نظر طبیعی هستند دوست من

:ymapplause:

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 11:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
خو بگین دقیق کجان بگیریمشون و بی خیال گنج شیم
kasra نوشته است:
shahriyar نوشته است:
درست دوستان من هم آدم کوتوله دیدیم تو منطقه ما هم هست اون شب که اونا دیدیم با دو تا از دوستان تصمیم گرفتیم بریم و کمین بزنیم و یکیشا بگیریم چون خیلی ارزش دارن . خلاصه چادر زدیم سه روز و سه شب تا این که صبح روز سوم دم صبح یک صدایی من از خواب بیدار کرد وقتی از چادر یواشکی بیرون را دیدم نزدیک بو شاخ در بیارم . دوستام را صدا زدم گفتم آروم دوتاش ده متری چادرن . خلاصه دو تا تنگ کمرشکن هم برده بودیم به سرعت از چادر زدیم بیرون و به دنبالشون مثل خرگوش با سرعت میدویدن . دوستم یک گلوله زد ولی بهشون نخورد و اون کوهی هم که نزدیکش چادر زده بودیم از قدیم میگفتن یک معبد در زیرش هست و بعد رفتن تو یک سوراخ و ما هم شروع به کندنش کردیم و بهد از نیم متر به سنگ رسیدیم که سوراخ ادامه داشت . و دیگه نشد کاری بکنیم . تا ظهر نزدیک اون سوراخ کمین کردیم خبری نشد . و ما هم بیخیال شدیم. این حرف مال 3 سال پیشه تا امسال دوباره دوستام تو اون منطقه آدم کوتوله دیده بودن .

دوست عزیز این کوتوله ها خیلی قیمتی هستند اگر تونستید یکی از اونا رو بگیرید اگر از نوع نژاد سفید باشه هر کدام تا حدود 30 میلیارد قیمت دارن مواظب باشید مفت ازتون نبرن.

خو بگین دقیق کجان بگیریمشون و بی خیال گنج شیم

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 11:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
ایا این سنگ صندل هست؟

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

پنج شنبه 24 مرداد1392 - 11:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 46  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 505 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure