انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:18pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 46  بعدی
 تصویر و تفسیر(سوالات کاربران) 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

درود
دوست گرامی چیزی که در عکس هست سنگ صندلی نیست.
توجه داشته باشید سنگ صندلی در مکانهایی قرار داشته که
به گونه ای که نگهبانی که اونجا نشسته از مکانی مهم داره محافظت میکنه پس
جهت دیدش باید به طرف مکان مهمی باشه تا مورد سرقت قرار نگیره
ویا در جلوی ورودی غار به عنوان محافظت قرار داشته.
شما در صورت شک داشتن مکان مورد نظرتون رو در جهت دید کاملا بررسی کنید.
پیروز باشید.

جمعه 25 مرداد1392 - 9:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان اين سنگ تقريبا لبه مسير چشمه اي در 15 متري قرار داره كه خيلي وقته خشك شده به سنگي نگاه ميكنه كه اون سمت مسير چشمه هست و دو تا سم اسب روش داره كه روستاييها برداشتن بردنش .به نظر شما زير سنگ سم بايد حفاري بشه يا زير اين سنگ يا ...؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 25 مرداد1392 - 6:32pm

عکسی که روش ایستادن بین پاهای آنها جوغن قرار دارد و آن طرف سنگ روی خود سنگ یک آبراه بزرگ به انداره یک بالشت قرار دارد که زیبا و صیقلی و تراشیده قرار دارد

شنبه 26 مرداد1392 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
gheddisarya نوشته است:
درود
پیروز باشید.

دوست محترم جناب قدیس. به نظر اساتید معتبر سنگ صندلی کاربرد سمبلیک و راهنما و رمزگشایی دارد نه اینکه به عنوان صندلی برای نگهبان درست شده که روی اون بشینه تا هنگام نگهبانی خسته نشود.امکان دارد که روی بعضی از سنگ صندلی ها آدم بشینه ولی این کاربرد اصلی و حقیقی اون نیست دوست من.و اگر برای یک گنج مدفون که با چندین رمز سخت و مشقت فیزیکی مخفی شده است که کسی متوجه مکان تقریبی اون نشه قرار بوده نگهبان گذاشته بشه به صورت غیر محسوس می بوده چون فرمایش شما مکان گنج را به همه ی نظاره کنندگان یک نگهبان با یک صندلی سنگی لو خواهد داد.یعنی صاحبان دفینه اینقدر به آسایش نگهبان فکر میکردند و نگران خستگی ایشون بودند و یا نشان دادن و یاد دادن فلان جهت برای نگهبانی به یک انسان کار سختی بوده است؟/////با احترام

آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند

شنبه 26 مرداد1392 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از پاسخ و لطف دوستان
ایا این سنگ میتونه چیزی داشته باشه
ارتفاع دومتر طول 4 متر

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

شنبه 26 مرداد1392 - 6:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ژنرال جان برادر به این میگن سنگ گودزیلا که وقتی شصت دست چپت رو روی او بمالی انگشت هفتاد پای راستت قلقلک میشه که باید از زیر پای راستت 59 متر عمودی و 666 متر افقی به سمت حرکت مورچه ها بکنی و این مقبره ی پادشاه ساسانی بوده که خیلی به هاد داگ علاقه داشته به خاطر همین قبرش تو خاک هست و تو هوا نیست. و قتی داری میکنی به هر ... ی که رسیدی همون یک نشانست و من هم همونو دیدم و تجربه کردم .آره هر چی که میخواد باشه. آخه میدونی من خیلی میدونم و اصلا" کلمه نمیدونم رو بلد نیستم و به خاطر خدا میخام راهنماییت کنم ( فکر نکنی که میخوام بگم خیلی مخ هستم و ببرمت چت تو یاهو و تلکت کنم ها).خلاصه از دیگر نشونه های اون اینه که وقتی شب میشه اون منطقه تاریک میشه(جلل خالق جلل خالق ماشالله).وقتی رسیدی دم مقبره یه گودزیلا میاد بهت میگه اسم رمز.گولش و نخوری و بگی سیم سالابین ها چون پر رو میشه باید با کتراک بریزی بش.البته نمیخواد سوراخش کنی چون آمادست و بعد با لگد بزنی اونجاش و بری تو وقتی رفتی تو میبینی سمت چپ یه دونه دست بیل هخامنشی هست که ماله باغبون داریوش کبیره و روش به خط سیخی نوشته بکش تا توانی با لول خویش.برش میداری و تابوتی که رو نوشته منو باز کن زود باش رو باز مکنی .و توش 1234567890 سکه ی اسپارتاکوسی و 987654321 سکه اشکانی گودزیلا نشان هست که 3 تاش لب پر شده .همون جا قبله رو پیدا میکنی ولی بر میگردی رو به سمت خونه ی ما سجده ی شکر میکنی که من چقدر استاد و بزرگورام و اصلا" هم چرت و پرت و دروغ نمیگم و اصلا" با چند تا آی دی نمیام تو سایت .( 8-} ~X( ~X( خدا وکیلی این حرفا رو از چند نفر شنیدی تا حالا؟ همشون هم آدمای نا موفق و علاف.آخه یکی نیست بگه که کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی.البته هستند دوستان معقول و صادقی که خودشون و با دروغ گناه بار نمیکنن و در حد توانشون به همنوعشون کمک میکنن) . با عرض پوزش از برادرای گلم اینو به عنوان یه طنز تلخ و واقعی بپذیرید از من که مطمئنم این طنز میتونه کمی نگاهمون و عوض کنه که فریب نخوریم و سر کار نریم

آخرین بار توسط peroosha در شنبه 26 مرداد1392 - 9:05pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 26 مرداد1392 - 8:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

peroosha نوشته است:
gheddisarya نوشته است:
درود
پیروز باشید.

دوست محترم جناب قدیس. به نظر اساتید معتبر سنگ صندلی کاربرد سمبلیک و راهنما و رمزگشایی دارد نه اینکه به عنوان صندلی برای نگهبان درست شده که روی اون بشینه تا هنگام نگهبانی خسته نشود.امکان دارد که روی بعضی از سنگ صندلی ها آدم بشینه ولی این کاربرد اصلی و حقیقی اون نیست دوست من.و اگر برای یک گنج مدفون که با چندین رمز سخت و مشقت فیزیکی مخفی شده است که کسی متوجه مکان تقریبی اون نشه قرار بوده نگهبان گذاشته بشه به صورت غیر محسوس می بوده چون فرمایش شما مکان گنج را به همه ی نظاره کنندگان یک نگهبان با یک صندلی سنگی لو خواهد داد.یعنی صاحبان دفینه اینقدر به آسایش نگهبان فکر میکردند و نگران خستگی ایشون بودند و یا نشان دادن و یاد دادن فلان جهت برای نگهبانی به یک انسان کار سختی بوده است؟/////با احترام

پروشا ی عزیز فکر نکنم منظور ایشون این بود که صندلی بسازن واسه نگهبان که دفینه رو محافظت کنه...نظر ایشون این بود که اگر نگهبانی میخواستن بزارن اونجا پس حتما روبه رو و جهت دید کسی که میشینه روی صندلی مهم هست...و این رو با مثلا یه نگهبان توضیح دادن.

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

شنبه 26 مرداد1392 - 10:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

peroosha نوشته است:
ژنرال جان برادر به این میگن سنگ گودزیلا که وقتی شصت دست چپت رو روی او بمالی انگشت هفتاد پای راستت قلقلک میشه که باید از زیر پای راستت 59 متر عمودی و 666 متر افقی به سمت حرکت مورچه ها بکنی و این مقبره ی پادشاه ساسانی بوده که خیلی به هاد داگ علاقه داشته به خاطر همین قبرش تو خاک هست و تو هوا نیست. و قتی داری میکنی به هر ... ی که رسیدی همون یک نشانست و من هم همونو دیدم و تجربه کردم .آره هر چی که میخواد باشه. آخه میدونی من خیلی میدونم و اصلا" کلمه نمیدونم رو بلد نیستم و به خاطر خدا میخام راهنماییت کنم ( فکر نکنی که میخوام بگم خیلی مخ هستم و ببرمت چت تو یاهو و تلکت کنم ها).خلاصه از دیگر نشونه های اون اینه که وقتی شب میشه اون منطقه تاریک میشه(جلل خالق جلل خالق ماشالله).وقتی رسیدی دم مقبره یه گودزیلا میاد بهت میگه اسم رمز.گولش و نخوری و بگی سیم سالابین ها چون پر رو میشه باید با کتراک بریزی بش.البته نمیخواد سوراخش کنی چون آمادست و بعد با لگد بزنی اونجاش و بری تو وقتی رفتی تو میبینی سمت چپ یه دونه دست بیل هخامنشی هست که ماله باغبون داریوش کبیره و روش به خط سیخی نوشته بکش تا توانی با لول خویش.برش میداری و تابوتی که رو نوشته منو باز کن زود باش رو باز مکنی .و توش 1234567890 سکه ی اسپارتاکوسی و 987654321 سکه اشکانی گودزیلا نشان هست که 3 تاش لب پر شده .همون جا قبله رو پیدا میکنی ولی بر میگردی رو به سمت خونه ی ما سجده ی شکر میکنی که من چقدر استاد و بزرگورام و اصلا" هم چرت و پرت و دروغ نمیگم و اصلا" با چند تا آی دی نمیام تو سایت .( 8-} ~X( ~X( خدا وکیلی این حرفا رو از چند نفر شنیدی تا حالا؟ همشون هم آدمای نا موفق و علاف.آخه یکی نیست بگه که کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی.البته هستند دوستان معقول و صادقی که خودشون و با دروغ گناه بار نمیکنن و در حد توانشون به همنوعشون کمک میکنن) . با عرض پوزش از برادرای گلم اینو به عنوان یه طنز تلخ و واقعی بپذیرید از من که مطمئنم این طنز میتونه کمی نگاهمون و عوض کنه که فریب نخوریم و سر کار نریم

سلام پروشا جان کلی فیض بردیم کاکا :D
ولی خوب نمیشه گفت روی این سنگ علامتی نیست و این سنگ باید بررسی بشه و علائمی میتونه داشته باشه که حدسایی زدم ولی واضح نیست ولی خود زنرال خان ;) میدونه چه خبره

شنبه 26 مرداد1392 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا من از جملات بالا همینی رو فهمیدم که گفتم و لازم دونستم خدمت دوست خوبمون قدیس مذاکره ایی بکنم. چون این حقیر درباره ی این نشانه این اطلاعات رو داشتم و اگر مطالبی جدیدتر باشه حتمن قدیس در تایید یا رد نظر اینجانب مشارکت خواهند کرد.

شنبه 26 مرداد1392 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:D :x کاکا پارسی گفتیم یه کم هم فضا عوض شه.آره من که از این ژنرال شیطون خبر داریم که خدا میدونه چکار میکنه و صداش و در نمیاره ;)

شنبه 26 مرداد1392 - 10:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 452 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 46  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 491 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure