انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:39pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
دوستان من منتظرم چی شد همین؟ =((

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز و اساتید گرام لطفا نظرات کارشناسی خود را در مورد تصاویر ارسالی بنده بیان نمایید نکنه من عکسا را تو این موضوع اشتباهی آپلود کرده ام اگه اینطور شده واقعا پوزش میخوام.

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:55am

نظرتون راجب این عکس چیه ؟؟ کیفیتش پایینه چون از رو فیلمی که با موبایل گرفته شد عکس گرفتم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:32am

و این عکس که فکر میکنم یه خوک با بچه اش هست؟؟؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهنام جان مطمئنی خوک هست؟؟؟ من که چیز خاصی توی عکسات نمیبینم :-\ به نظر من طبیعی هست...

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

دوشنبه 11 شهریور1392 - 9:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

behn@@m نوشته است:
و این عکس که فکر میکنم یه خوک با بچه اش هست؟؟؟

عکسات کافی نیست تو فاصله های مختلف عکس بنداز از محیط اونجا هم عکس بنداز انداز اون سنگی که این عکس روشه هم بگو

دوشنبه 11 شهریور1392 - 12:42pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و تشکر از دستان عزیز به خاطر موضوعی که مطرح فرمودند
به نظر من جوغن ها وقتی تکی هستند یا مسیریاب هستند و یا که به علامت بعدی اشاره می کنند و یا ... که از نظر من کلا تفسیر تکی ها سخته
ولی وقتی تعدادشون بیش از یکی میشه، باید با یک فرمول یا رابطه ایجاد شده باشند که به نظر من این رابطه حداقل برای هر یک دوره تاریخی کشورمان یکسان بوده و شایدم برای چند دوره ادامه داشته، هرچند همیشه مثل ادما که تو هر دوره استثنا وجود داشته افکار اسنتثنا هم وجود داشته. ممکنه فرمولی بین ده مورد برا یکی درست جواب نده
در کل میشه رو فرمولی برای چوغن های 2تایی و بیشتر از دوتا حساب باز کرد
منتظر نظر نهایی دستان عزیز هستیم

دوشنبه 11 شهریور1392 - 2:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یه نکته ای در مورد مسیریابی و محاسبه مسافت توسط زنبور عسل عرض میکنم فقط واسه درک مطلب
وقتی زنبوری گلی یا گلستانی رو پیدا میکنه و در برگشت می خواد به دیگر دوستان خود مسیر و مسافت رو بگه، با یک حرکت دورانی و یک سرعت خاص اینو نمایش میده، مابقی زنبور ها با توجه به طول کمان و سرعت حرکت زنبور کاشف، مسیر و مسافت رو تشخیص میدن
به نظر من رابطه ای بین جوغن ها هست و میشه درکش کرد با کمک اساتید فن

دوشنبه 11 شهریور1392 - 2:33pm

ALI.D نوشته است:
بهنام جان مطمئنی خوک هست؟؟؟ من که چیز خاصی توی عکسات نمیبینم :-\ به نظر من طبیعی هست...

نه مطمئن نیستم ......ما یکی از دوستان و میفرستیم اگر چیزی نظرشو جلب کرد عکس میگیره و میاره بعد برسی میکنیم اگر خوب بود میریم سر محل مورد نظر ..... ولی متاسفانه این دوستمون کار خودشو سپرد به یکی دیگه و متاسفانه عکاس ناشی بود (-: اصلا عکسای خوب و واضح و از جهات مختلف نگرفت :D

دوشنبه 11 شهریور1392 - 2:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

یکی از دوستان نوشته بودند که از اول قرار نبود اینجا کسی سوال مطرح بکنه واین تاپیک مخصوص رمزگشایی علائمه.
........
کاملا موافقم و حق با این دوست گرامیه. ولی مشکل اینجاست که کسی به تصاویری که گذاشته میشه نظری نمیده . من یه تصویر از 5 تاجوغن گذاشته بودم . هرچی تاپیک رودنبال کردم چیزی دستگیرم نشد.
---------
توی این چند صفحه اخیر توسط دوستان یه سری مطلب درج شده بود که نشون میده هیچکدوم از اعضا دلیل ومدرک معتبری گواه بر صحت گفته های خودمون رونداریم ومیشه گفت که صرفا برداشت خودمون از اون تصویر رو ارائه دادیم.. مسئله اینه که باید دست به دست هم بدیم و روش علمی و ماهیت علامت گذاری توسط جوغن ها رو بدست بیاریم.
بطور یقین قواعد ساخت ونشانه گذاری توسط جوغن ها یک اصول ثابت داشته . اگه این رو قبول نکنیم پس باید بپذیریم که هرکسی(سازنده جوغ) طبق سلیقه و ذهنیت خودش یک اصولی رو رعایت میکرده . که در اینصورت مبحث رمزگشایی یک چیز بی معنی خواهد بود.

دوشنبه 11 شهریور1392 - 3:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure