نویسنده |
پیغام |
mojix
|
goldseeker عزیز سلام ممنون از رهنمایی شما و همه دوستان با درود فراوان بر شما حتما سعی بر این خواهد بودتا عکسهای حرفه ای تری گرفته بشه
|
شنبه 17 مرداد1394 - 4:43pm |
|
|
goldseeker
کاربر فعال
|
mojix نوشته است: goldseeker عزیز سلام ممنون از رهنمایی شما و همه دوستان با درود فراوان بر شما حتما سعی بر این خواهد بودتا عکسهای حرفه ای تری گرفته بشه موفق و موید باشید دوست بزرگوار
اگر لحظه به لحظه با خود صادق باشيد، ديگر به اثبات اعمال خود نيازی نداريد و اگر در زندگی حادثه ای پيش آيد، می دانيد كه مصلحت اوست و ماهيت وجود شما ثابت و سازگار باقی خواهد ماند."مهاتما گاندی"
|
شنبه 17 مرداد1394 - 5:02pm |
|
|
SHELBY
کاربر فعال
|
با سلام لطفا اساتید کمک کنن در خصوص دفینه ی اطراف چشمه ها در کدام جهت جغرافیایی نسبت به چشمه احتمال یافتن دفینه بالاتر است؟ برای مثال شمال غربی چشمه یا ...
|
یکشنبه 17 مرداد1394 - 12:29am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
چه چشم خوشکلی ، خدا حفظش کنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 1:24pm |
|
|
goldseeker
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: چه چشم خوشکلی ، خدا حفظش کنه قوربونت آقا مهدی اینو در ادامه صفحه قبل آوردم یه نگاه بندازی متوجه میشی جریانش چیه و چرا گذاشتمش بهرحال بازم ببخشید قصد شلوغ کردن صفحه رو نداشتم
اگر لحظه به لحظه با خود صادق باشيد، ديگر به اثبات اعمال خود نيازی نداريد و اگر در زندگی حادثه ای پيش آيد، می دانيد كه مصلحت اوست و ماهيت وجود شما ثابت و سازگار باقی خواهد ماند."مهاتما گاندی"
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:36pm |
|
|
ilam333
|
سلام دوستان خواهشا جواب بدین این اسکن با دستگاه پروتون 9900گرفته شده رنگ زرد ها رو ادعا میکنه جنس هست و رو رنگ زرد کلیک میکند عمقش تو 9 متر میاد آیا واقعا ارزش ریسک کندن داره؟؟؟؟؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:05pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
وجود 2 عدد درخت "توت" قدیمی و پایین تر آن یک درخت"گلابی" قدیمی آیا موردی هستش؟
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:21pm |
|
|
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی .استاد اریای عزیز با استاد باستان شناس عزیز کجا هستن که جواب دوستان رو بدن ؟؟؟؟من بعضی از عکس ها رو دیدم واقعا جای تامل داشتن ولی بهشون میگن چیز خاصی نیست من خودم یه عکس تو صحفه ۴۳۳گذاشتم یکی از دوستان گفته درخت ها قدمت نداره دوست عزیز من خودم میدونم درخت بلوط عمرش واسه دفینه یابی نیست .منمنظورم کوه بود که شکل سر لاک پشته میخواستم اساتید نظر بدن استاد اریا و استاد باستان شناس و بقیه دوستانی که واقعا کار بلدن لطفا نظر بدن راجب عکس های دوستان با تشکر
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 5:43pm |
|
|
bmbm
کاربر فعال
|
saeed.jo نوشته است: سلام بر همگی .استاد اریای عزیز با استاد باستان شناس عزیز کجا هستن که جواب دوستان رو بدن ؟؟؟؟من بعضی از عکس ها رو دیدم واقعا جای تامل داشتن ولی بهشون میگن چیز خاصی نیست من خودم یه عکس تو صحفه ۴۳۳گذاشتم یکی از دوستان گفته درخت ها قدمت نداره دوست عزیز من خودم میدونم درخت بلوط عمرش واسه دفینه یابی نیست .منمنظورم کوه بود که شکل سر لاک پشته میخواستم اساتید نظر بدن استاد اریا و استاد باستان شناس و بقیه دوستانی که واقعا کار بلدن لطفا نظر بدن راجب عکس های دوستان با تشکر سلام داداش منم واقعا جای خالی اقای باستان شناسو حس میکنم و از خدا طلب سلامتی پدر ایشون را دارم تا بتوانند هرچه زودتر با حضورشان درانجمن منت برسرما بگذارند
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 7:12pm |
|
|
ghadir
|
تفسیر این عکس رو خواستم بدونم .این سوراخ یا جوغن بصورت افقی در کنار سنگ هست .سنگی بزرگ با سپاس از همه
|
جمعه 23 مرداد1394 - 7:30pm |
|
|
|