نویسنده |
پیغام |
hadi_0141
کاربر فعال
|
مرسی تتروس جان اگه مطالب بیشتری راجب تاریخ آزربایجان دارین دریغ نکنید
با هیچکس بر سر باورش نمى جنگم؛
خداى هر کس همان است که؛
درون او با وی سخن مى گوید ...
یا به اندازه آرزوهایت تلاش کن یا آرزوهایت را اندازه تلاشت کن
|
دوشنبه 15 تیر1393 - 12:21am |
|
|
oghab shahi
|
دوستان خواهشا با این کتاب های چشم طلایی و اسرار و این جور کتاب ها خودتون رو گول نزنید...اینا همش یه چیز کلی هست..اگر اون مترجم کتاب میتونست خودش با این تفاسیر هزاران هزارن گنج در بیاره و نیازی به فروش کتاب نداشت.جدیدا هم که توی سایتش دستگاه یو اس بی گنج یاب زده که واقعا توهین بزرگی به عقل و شعور ملت و این بندگان خدا میکنن..به هر حال دوستان خیلی مواظب باشید.
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 12:12pm |
|
|
Kani
استادیار
|
یو اس بی سی دی گنج یاب ندارن؟ آخه من سیستمم یو اس بی خور نیست
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 12:22pm |
|
|
oghab shahi
|
Kani نوشته است: یو اس بی سی دی گنج یاب ندارن؟ آخه من سیستمم یو اس بی خور نیست بله دوست عزیز حرفه ای ها با دستگاه توی پیدا کردن نقطه موندن دیگه اینم روش جدید واسه سر کیسه کردن مردم ساده هست. راستی میتونی درخواست بدی واست سی دی هم بزنه
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 12:30pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
oghab shahi نوشته است: دوستان خواهشا با این کتاب های چشم طلایی و اسرار و این جور کتاب ها خودتون رو گول نزنید...اینا همش یه چیز کلی هست..اگر اون مترجم کتاب میتونست خودش با این تفاسیر هزاران هزارن گنج در بیاره و نیازی به فروش کتاب نداشت.جدیدا هم که توی سایتش دستگاه یو اس بی گنج یاب زده که واقعا توهین بزرگی به عقل و شعور ملت و این بندگان خدا میکنن..به هر حال دوستان خیلی مواظب باشید. منم به نظر شما موافقم براي همين اگر كسي ازم سواليم ميكنه ميگم با توجه به كتاب به نظر من يك نشانه خيلي ممكنه معني داشته باشه ادم توي اون زمان نبوده كه بدونه طرف با چه شرايطي نشانه هارو گذاشته و اينكه شايد از قصد نشانه اشتباه گذاشته
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 12:52pm |
|
|
oghab shahi
|
adnistor_6 نوشته است: oghab shahi نوشته است: دوستان خواهشا با این کتاب های چشم طلایی و اسرار و این جور کتاب ها خودتون رو گول نزنید...اینا همش یه چیز کلی هست..اگر اون مترجم کتاب میتونست خودش با این تفاسیر هزاران هزارن گنج در بیاره و نیازی به فروش کتاب نداشت.جدیدا هم که توی سایتش دستگاه یو اس بی گنج یاب زده که واقعا توهین بزرگی به عقل و شعور ملت و این بندگان خدا میکنن..به هر حال دوستان خیلی مواظب باشید. منم به نظر شما موافقم براي همين اگر كسي ازم سواليم ميكنه ميگم با توجه به كتاب به نظر من يك نشانه خيلي ممكنه معني داشته باشه ادم توي اون زمان نبوده كه بدونه طرف با چه شرايطي نشانه هارو گذاشته و اينكه شايد از قصد نشانه اشتباه گذاشته دوست عزیز کلا دو نمونه نشانه داریم توسط افراد گذاشته شده که در این صورت میتونه هر تفسیری داشته باشه.. توسط دولت این کار انجام شده باشه که کلا قانون نشانه گذاری یکی هست..یعنی شمال و جنوب نداره.. پس در صورتی که توسط فردی که مال خودش رو پنهان کرده باشه گذاشته شده باشه تفسیرش فقط واسه خودش بوده ولی اگر توسط مقامات دولتی باشه دیگه هر تفسیری نمیتونه داشته باشه و قانون کاری خودش رو داره. امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 1:00pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
oghab shahi نوشته است: adnistor_6 نوشته است: oghab shahi نوشته است: دوستان خواهشا با این کتاب های چشم طلایی و اسرار و این جور کتاب ها خودتون رو گول نزنید...اینا همش یه چیز کلی هست..اگر اون مترجم کتاب میتونست خودش با این تفاسیر هزاران هزارن گنج در بیاره و نیازی به فروش کتاب نداشت.جدیدا هم که توی سایتش دستگاه یو اس بی گنج یاب زده که واقعا توهین بزرگی به عقل و شعور ملت و این بندگان خدا میکنن..به هر حال دوستان خیلی مواظب باشید. منم به نظر شما موافقم براي همين اگر كسي ازم سواليم ميكنه ميگم با توجه به كتاب به نظر من يك نشانه خيلي ممكنه معني داشته باشه ادم توي اون زمان نبوده كه بدونه طرف با چه شرايطي نشانه هارو گذاشته و اينكه شايد از قصد نشانه اشتباه گذاشته دوست عزیز کلا دو نمونه نشانه داریم توسط افراد گذاشته شده که در این صورت میتونه هر تفسیری داشته باشه.. توسط دولت این کار انجام شده باشه که کلا قانون نشانه گذاری یکی هست..یعنی شمال و جنوب نداره.. پس در صورتی که توسط فردی که مال خودش رو پنهان کرده باشه گذاشته شده باشه تفسیرش فقط واسه خودش بوده ولی اگر توسط مقامات دولتی باشه دیگه هر تفسیری نمیتونه داشته باشه و قانون کاری خودش رو داره. امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید كاملا مختصرو مفيد
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 1:04pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 4:03pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
عزیزان من ایت تاپیک مخصوص کتابه فقط نه نقد کردن مقالات.....پس لطفن در مورد کتاب ها نقدی ننویسید تا صفحات اضافی ایجاد نشه....اینم فراموش نکنید که هر کتاب ارزش یک بار خوندن رو داره....من یه کتاب دویست صفحه ای خوندم تا به یک موضوع پی بردم.....با عرض پوزش از دوستان
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 9:57pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
بررسی و مطالعه سنگ نگاره های دشت توس محمود بختیاری شهری shahre toos.pdf - 1.2 MB
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
سه شنبه 17 تیر1393 - 7:49am |
|
|
|