انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:04pm

پاسخ به موضوع  [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 73  بعدی
 قسمت گذاشتن مقالات و کتابها 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

salam7 نوشته است:
گنج باستان 2 رو اگه کسی لطف کنه بزاره ممنون میشیم

سلام....کتاب گنج 2 گویا تازه نگارش شده است و قیمتش 150 هزار تومن هست.....فعلن باید صبر کرد تا یه پولداری بخره و اسکن کنه و بزاره تو نت تا بقیه هم استفاده کنه.......واسه سلامتی چنین فردی صلوات :ymsmug: :ymsmug:

بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه
بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته
به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....

شنبه 21 تیر1393 - 10:00am

ariya نوشته است:
در این قسمت دوستان میتونند کتابها ومقالات مربوط به نمادها ونشانه ها رو بزارند

((در خواست کتاب اسرار نشانه ها))
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی دوستان
تمامی دوستان میدانند که کتاب اسرار نشانه ها یکی از بهترین کتابهایی هست که در کار کاوش کمک میکنه از دوستان تقاضا دارم اگر کسی این کتاب رو داره از گذاشتنش دریغ نکنه.در حال حاظر اکثر کتابها در دسترس هستند به جز این کتاب خواهش میکنم اگر کسی این کتاب رو داره بزاره.یا آدرسی ازش داره که دانلود کنیم بگه لطفا

شنبه 21 تیر1393 - 11:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

salam7 نوشته است:
درود سلدوز
کتاب نمادها و نشانه ها رو نداری ?

سلام دوستان بسیاری از کتابهایی که شما ها دنبالشون هستید توسد دیگر دوستان چندین بار اشتراک گذاری شده ولی متاسفانه بعد لینکش از کار افتاده و یا حذف شده
باید بگم بیشتر این کتاب هارا من در اختیار دارم که حجمی نزدیک 500 مگابایدت در عنوانهای متفاوت کتاب نشانه شناسی می باشد
چند روز هست که دنبال جایی میگردم که بتونم همشون را در آنجا به صورت یکجا آپلود کنم طوری که در آنجا محدودیت حجم بالا نداشته باشد و هم اینکه یا حذف نکنن بعد از مدتی یا دیر حذف بکنن
اول می خواستم همهشان را در ایمیلم در غالب یک ایمیل آپلود کنم که بعد دیدم برای اشتراک گذاری کاره سختی هست و باید مدام آدرس ایمیل ردو بدل بکنیم که هنوز بیخیال شدم
خواهشن اگر کسی راه حلی بلد هست راهنمایی بکنه تا این کار انجام بشه
ممنون از همه

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

شنبه 21 تیر1393 - 5:46pm

سلام تورو خدا این کتاب گنج باستان و چشم طلایی رو واسم بفرستید اخه لینک دانلود خرابه
Hamed000369.hh@gmail.com اینم ایمیلمه خاهش میکنم بفرستید

شنبه 21 تیر1393 - 5:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سولدوز جان به نظر من بخش کتابخانه فلز جو به یک خونه تکونی اساسی نیاز داره.یه بار دیگه هم خواهش کردم از مدیران سایت که یه فکری واسه فایل های خراب بکنن و همه پست ها با موضوع کتاب دیجیتال را در یک قسمت قرار بدن....اگه مدیران فرصت ندارن سولدوز رو مسؤل بخش کتابخونه دیجیتال کنید منم کمکش میدم....دیگه یاعلی مجتبی جون..دیگه استخاره نکن تا این بخشو سر و سامون بدیم....

شنبه 21 تیر1393 - 10:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

tetrus09 نوشته است:
سولدوز جان به نظر من بخش کتابخانه فلز جو به یک خونه تکونی اساسی نیاز داره.یه بار دیگه هم خواهش کردم از مدیران سایت که یه فکری واسه فایل های خراب بکنن و همه پست ها با موضوع کتاب دیجیتال را در یک قسمت قرار بدن....اگه مدیران فرصت ندارن سولدوز رو مسؤل بخش کتابخونه دیجیتال کنید منم کمکش میدم....دیگه یاعلی مجتبی جون..دیگه استخاره نکن تا این بخشو سر و سامون بدیم....

جناب تترس سلام از نظرتون سپاس گذارم من هم یه مدت تلاش کردم که کتابخونه سامون بگیره اما به دلایلی نشد در مورد قرار دادن کتاب در انجمن هم من قبول دارم اما من نظرم این بود که کتاب ها در مکانی خارج از انجمن قرار بگیره و به صورت لینک در انجمن قرار بگیره
یکی از این دلایل اینکه دوست دارم تمام دوستان و هموطنانی هم که امکان و یا علاقه برای عضویت ندارن نیز هم بتونن استفاده بکنن و دیگر اینکها سر عت انجمن جهت دانلود به دلیل ف.ل.ت.ر بودنش پایین هست و گلاییه اکثر دوستان از ناموفق بودن در دانلود هست حالا شما دوستان راه حلی دارین بفرمایین
با سپاس

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

شنبه 21 تیر1393 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امیرصفایی نوشته است:
سلام تورو خدا این کتاب گنج باستان و چشم طلایی رو واسم بفرستید اخه لینک دانلود خرابه
Hamed000369.hh@gmail.com اینم ایمیلمه خاهش میکنم بفرستید

سلام صب کنید این دو سه روزه تلاش میکنم یه کار اساسی بکنم اگه نشد براتون ارسال میکنم

شنبه 21 تیر1393 - 10:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سولدوز جان منم با نظرتون موافقم.روی هاست های ایرانی اصلن حساب نکنید.بهترین گزینه برای آپلود فایل سایت uppitهست که لینک دایمی و رایگان و بدون فیلتر داره.ولی بدون حذف فایل های اضافی و پست های دانلود کتاب های متفرقه کاری از پیش نمیره.....الانم چند ساعتی از پیشنهاد من به مدیران سایت گذشته ولی انگار واسشون اهمیتی نداره.....خب چرا ما خودمون رو به زحمت بندازیم

یکشنبه 21 تیر1393 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sulduz نوشته است:
salam7 نوشته است:
درود سلدوز
کتاب نمادها و نشانه ها رو نداری ?

سلام دوستان بسیاری از کتابهایی که شما ها دنبالشون هستید توسد دیگر دوستان چندین بار اشتراک گذاری شده ولی متاسفانه بعد لینکش از کار افتاده و یا حذف شده
باید بگم بیشتر این کتاب هارا من در اختیار دارم که حجمی نزدیک 500 مگابایدت در عنوانهای متفاوت کتاب نشانه شناسی می باشد
چند روز هست که دنبال جایی میگردم که بتونم همشون را در آنجا به صورت یکجا آپلود کنم طوری که در آنجا محدودیت حجم بالا نداشته باشد و هم اینکه یا حذف نکنن بعد از مدتی یا دیر حذف بکنن
اول می خواستم همهشان را در ایمیلم در غالب یک ایمیل آپلود کنم که بعد دیدم برای اشتراک گذاری کاره سختی هست و باید مدام آدرس ایمیل ردو بدل بکنیم که هنوز بیخیال شدم
خواهشن اگر کسی راه حلی بلد هست راهنمایی بکنه تا این کار انجام بشه
ممنون از همه

درود سلدوز جان سایت picofile.com ثبت نام کن 5 گیگ فضای رایگان میده حدا اکثر حجم مجاز اپلودش فک کنم 300 مگ باشه فایل های بالای 300 رو دو قسمت کنی همه چی حله @};- :-*

یکشنبه 22 تیر1393 - 9:52am
YIM

سلام.دوستان گلم گنج باستان 2 الان مهمترین کتابی هست که همه بدنبالش هستند.کسی نداره

یکشنبه 22 تیر1393 - 1:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 73  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 366 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure