نویسنده |
پیغام |
eragon2
|
دوستان ضمنا این مکان در نوک قله حفاری شده به عمق 2 متر تا این دیوار خشتی درآمده . روی قله بنا نشده یعنی دو متر کندن تا رویت شده . اطرافش هم بصورت تونلهایی حفاری کردن و به این چنین دیوارهایی رسیدن . حالا نمیدونم چی پیدا کردن یا نه .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هر مذهبی داریم خداوند ناظر اعمال ماست
|
دوشنبه 18 بهمن1395 - 3:08pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
eragon2 نوشته است: سلام خدمت اساتید عزیز این مکان در بالای کوهی به ارتفاع 1600 متر است . لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد اینجور جاها داره بگه این چی میتونه باشه. درود بر شما این آثار مربوط به یک سازه هست ,تصاویر کامل باید از این محوطه تهیه کنید ,اندازه آحرهای خشتی رو هم بگیرید ,اگر سفال شکسته ای هم هست تصاویرش رو تهیه کنید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 18 بهمن1395 - 6:02pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
felezjooo نوشته است: درود بر اساتید این دوتا عکس کنار یک تپه میباشد و لازم به ذکر است که این سنگچین با مرور زمان و کنار رفتن خاک ایجاد شده و مربوط به زمان حال حداقل صد سال اخیر نیست.و تخته سنگ موجود همیشه ثابت بوده . سپاس درود بر شما سنگ توسط دست بشربرش خورده است ولی باید بررسی میدانی خودتون رو در این محوطه گسترش بدید تا آثار و علائم بیشتر و بهتری کشف کنید تا به نتیجه درستی بشه رسید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
دوشنبه 18 بهمن1395 - 6:05pm |
|
|
eragon2
|
باستانشناس نوشته است: eragon2 نوشته است: سلام خدمت اساتید عزیز این مکان در بالای کوهی به ارتفاع 1600 متر است . لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد اینجور جاها داره بگه این چی میتونه باشه. درود بر شما این آثار مربوط به یک سازه هست ,تصاویر کامل باید از این محوطه تهیه کنید ,اندازه آحرهای خشتی رو هم بگیرید ,اگر سفال شکسته ای هم هست تصاویرش رو تهیه کنید تشکر از جوابتون استاد.اندازه خشت ها تقریبا 28 در 23 هست . در مورد سفالها . سفال شکسته زیاد بود اما متاسفانه عکس نگرفتم دفعه دیگه حتما دقیق عکس میگیرم سفالها رنگشون خاکستری یکم مایل به نخودی. به ذخامت 1.2 سانت .این هم عکس از دور و بر منطقه : ببخشید امکان پیوست اضافه نبود بقیه رو در پست دیگه پایین میذارم بهمرا ه یک فیلم از یک تونل حفر شده.
|
پنج شنبه 21 بهمن1395 - 5:24pm |
|
|
eragon2
|
بقیه تصاویر .این منطقه هم حدود 350 متر پایینتر از نوک قله کوه یعنی منطقه اولی فاصله دارد و توی عکس مشخص کردم یه جاهایی حفاری شده و 185 متر طول و 80 متر عرضش هست. لازم بذکر هست در همه حفاری ها تکه های سفال وجود دارد
|
پنج شنبه 21 بهمن1395 - 5:55pm |
|
|
eragon2
|
|
پنج شنبه 21 بهمن1395 - 5:57pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
|
درود بر شما خواهش میکنم,با یک تپه قلعه اواخر اشکانی,اوایل ساسانی طرف هستید ,کارهای آسان کشف گورهشون در دو سمت دامنه شرقی و جنوبی هست ,خرجی اصلی تپه قلعه خارج از حریم قرار دارد که باید از ردیاب قدرتمندی کمک بگیرید کانال آموزشیمون شروع بکار کرد ,دوستانی که علاقمند هستند عضو شوند https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
جمعه 22 بهمن1395 - 5:01am |
|
|
eragon2
|
استاد ببخشید در مورد این هم یه توضیحی بدین ممنون میشم این منطقه هم حدود 350 متر پایینتر از نوک قله کوه یعنی منطقه اولی فاصله دارد و توی عکس مشخص کردم یه جاهایی حفاری شده و 185 متر طول و 80 متر عرضش هست.
|
جمعه 22 بهمن1395 - 8:37pm |
|
|
felezjooo
کاربر فعال
|
درود بر اساتید این نوشته های حکاکی شده روی یک سنگ بزرگ غیر قابل جا به جایی هست و دقیقا کنار سنگ یک درخت داغداغان وجود دارد. لطفا راهنمایی کنید.طول نوشته روی سنگ تقریبا 50 سانت سپاس
دوشیمنرسیمجنگجنرهدربان <--
|
یکشنبه 23 بهمن1395 - 3:04am |
|
|
mosi72
|
سلام به همه دوستان من تازه این سایت پیدا کردم و واقعا سایت کاملی هستش و اطلاعات مفیدی داره .
دوستان خواهشن اگر کسی عطلاعاتی یا مرجعی که بشه در مورد دماوند و فیروز کوه تهران اطلاعات تاریخی پیدا کرد ممنون میشم راهنمایی کنه
|
یکشنبه 24 بهمن1395 - 12:21pm |
|
|
|