نویسنده |
پیغام |
BMP
کاربر فعال
|
این هم عکس از جای دیگر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 4 شهریور1394 - 10:35am |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: stkmelodi_20 نوشته است: خیلی بده چند نفر از یکشهر باشن که یکی عکسی که میده دیگری هم دیده باشه حالا نمیشه گفت بیخیال شو چون اگه قسمتش باشه شاید باری دستشو بگیره داداش اصلا نمیشه کار کرد ! اگه بخوایی سنگ درب جلویی رو بردارید درست می افته وسط اتوبان رشت- قزوین بعدش اگه شب هم کار کنید تمام راننده هایی که از سمت تهران به رشت میرند راحت می بینند و اینکه از پشت هم راه نداره حفاری کنید. خلاصه این دوستان هر وقت از اونجا رد میشند فقط حسرت میخورند من خودم تو این موقعیت کارکردم اونم چه کارکردنی بایکی که واقعا دیوانه بود چراغ قوه روشن میکرد میگفت بزار ببینم کی میخواد بیاد بعدش راننده هم هواسش به جلو جادست هرکسی هم جرات نمیکنه بیاد پایین ببینه چه خبر فکر میکنن شرکت راه سازیه شما با خیال راحت پروژکتور بزن کارکن بقیش گردن من خودم برات کمپوت میارم ملاقاتت
|
چهارشنبه 4 شهریور1394 - 8:43pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
این همه زحمت بکشید بعد چیز بدرد بخوری توش نباشه اصلا ارزش نداره در ضمن اون سنگه اینقدر بزرگه که کار یکروز نیست لوازم زیاد می خواد و اینکه اونجا 12 شب به بعد اگه کسی چراغ روشن کنه همه مشکوک میشند و دقیقا روبروش اونور رود خانه روستا هستش دوربین کار گذاشتند از اونجا زیر نظره .نمی خواستم بگم ولی گفتم جای بهتر از اونجا سراغ دارم ولی یه سری مشکلات دارم نمیشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 4 شهریور1394 - 1:20am |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: این همه زحمت بکشید بعد چیز بدرد بخوری توش نباشه اصلا ارزش نداره در ضمن اون سنگه اینقدر بزرگه که کار یکروز نیست لوازم زیاد می خواد و اینکه اونجا 12 شب به بعد اگه کسی چراغ روشن کنه همه مشکوک میشند و دقیقا روبروش اونور رود خانه روستا هستش دوربین کار گذاشتند از اونجا زیر نظره .نمی خواستم بگم ولی گفتم جای بهتر از اونجا سراغ دارم ولی یه سری مشکلات دارم نمیشه برادر عزیز شما هم اصلا قصد و نیت خاصی ندارید و فقط میخواهید با اینهمه دلیل و مدرک ثابت کنید که اونجا خطرناک هست و شدیدا نگران حال کاربری هستید که به هیچ وجه او را نمیشناسید! من که میدونم نیت شما خیر هست و اینکه چنین درب پلمپی اون هم در اون ارتفاع مطمئنا چیز با ارزشی توش نیست!!! خیالت جم همه صحبتهایتان را با آغوش باز پذیرفته و بقیه دوستان نیز به فرمان شما گردن مینهند ای حاکم دانایی و تدبیر
|
پنج شنبه 4 شهریور1394 - 1:31am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اگه دوست داری ادرس رو بهت میدم خودت بیا برو درش رو باز کن من کاری به شما ندارم هر چی در اوردی فقط 10 درصد رو به من بده ! بقیه مال خودتون اون دوستان هم میدونن من چی میگم .اونجا خیلی خطرناکه در ضمن از بغل در یه سوراخ مخفی داره فقط خودم بلدم توش نگاه کردم چیزی نبود. دارم میگم! اقا دامون اونجا نرو جن هم داره و طلسم اژدها داره اقا دامون یه وقت نری اونجا خطر ناکه ها .
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 4 شهریور1394 - 2:34am |
|
|
msolo
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:27am پست: 68 محل اقامت: ایران
|
سلام استاد عزیز این سنگ توی حفاری پیدا شده آیا موردی هست؟
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 9:31am |
|
|
msolo
کاربر فعال
|
عکس ها به ترتیب
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 9:39am |
|
|
msolo
کاربر فعال
|
از زاویه دیگر
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 9:42am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
BMP نوشته است: سلام باستان شناس عزیز ودوستان عزیز لطفا در مورد تصویر نظرتون را اعلام بفرمایید درود بر شما
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 4:34pm |
|
|
BMP
کاربر فعال
|
متشکرم باستان شناس عزیز دور وبرش نشون می ده قبلا اب داشته ولی فعلا خشک وبی ابه وبالای تپه هم چند جایی را کندند ولی همشون قبر عادی بودند
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 5:17pm |
|
|
|