ali-rz نوشته است:
نه دوست عزیز همه اش شایعه است اصلا چنین خبری نبوده.میدان کهنه یا میدان امام علی جدید یک سال بیشتره افتتاح شده چطور دیروز خراب کردند ؟
با سلام
دو سال پیش بهم خبر دادند که در شهر محلات آدم کوتوله پیدا شده و طرفی که جاشو میدونه طلب 20میلیارد !کرده تا جاشونو بگه، بعد هزار فیلم و داستان ماکه نتونیستیم اونا رو ببینیم ،تا اینکه یکسال گذشت و پارسال فهمیدم با توجه به اینکه بحث آدم کوتوله حسابی داغ شده ! و مبالغ سنگین طلب شده ،منابع امنیتی ! کشور وارد صحنه شده و بعد از کلی این ور و اون ور ! کردن ،دست گیرشون شده که یه پزشک ایرانی یه سری میمون عجیب از اندونزی میاره و با دستکاری جراحی پلاستیک اونا رو بعنوان آدم کوتوله به خلق الله میفروشه! و سر چند تا مال خر رو کلاه میذاره.....
مثل کارهای عجیب و با هنرمندی دوستان در لرستان که اشیا زیر خاکیو با چنان هنری جعل میکنند که کارشناس ها توش میمونند تا نره زیر دستگاه ،جعلی و یا درست بودنش مشخص نمیشه و طبق آمار پلیس آگاهی کشور سالانه بالای 14 میلیارد تومان از این طریق پول به جیب میزنند و تازه خیلی وقتها طرف اصلا نمیره شکایت کنه و آمار واقعی بالاتر از اینهاست.
جدیدا که دوستان جاعل دیدند که اسم شهر و استان شون حسابی بدنام این کار شده ،اشیا رو میبرند در جاهاییکه که اصلا نشه تصور بدی ازش داشت،تابستان امسال رفتم شهر خاش سیستان بلوچستان ،گفتند مجموعه هخامنشی !پیدا شده ،با نظر اول من هم نفهمیدم جعله !...
قبل هم گفتم در این کار 99% تقلب و کلاهبرداری وجود داره و حتی خیانت و نامردی !
پس باید مواظب بود....
ممنون