انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:19am

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
نقل قول:
سلام,
سمت شرق این چشمه یه تپه باستانی دارید که سمت شرق این تپه هم دره ای هستش در امتداد شمال به جنوب,میشناسی؟[
بله اقای شمس چندتا تپه هست ولی این چشمه در سینهکش کوه هست ودرهاش از جنوب به شمال هست
این تپه باید مثل کله قندی باشه

[color=#0040FF]دوست عزیز,تپه ای مورد نظرمون هست که دقیقآ سمت شرقی چشمه هستش و درب ورودی این تپه در .... میباشد,اگه تپه رو پیدا کردی بقیه رو در خدمتتم ! :-? ;)

اقای شمس چندتا تپه هست ولی دقیق راستای چشمه نیستند فردا باید برم بیشتر برسی کنم یه کم بیشتر راهنمایی کنید

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 15 فروردین1394 - 11:46pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
هر چند تا هم باشه اون تپه ای مد نظر ماست که دقیقآ توی 90 درجه سمت شرقی چشمه میباشد,از این بهتر دیگه بنده نمیدونم! :-?

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

شنبه 15 فروردین1394 - 11:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهـــــــران
bazargardan نوشته است:
دومین سوالم از جناب شمس عزیز در مورد مکانی بنای گوی چوخور بود استخراج دوست عزیزم در مورد این مورد هم درست بود.محض اطلاع کاربران دیگر.موفق باشید

نتیجه چیشد حفاری کردی؟موفق شدی دوست عزیز؟

عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود
درپناه حق سرفراز و پایدار باشید

یکشنبه 15 فروردین1394 - 1:00am
ICQ YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ramzyab69 نوشته است:
دوست عزیزم بنده قضاوت رو میسپارم به دوستان عزیز انجمن. که بنده در مطرح کردن نظری که برام ثابت شده بود لحن توهین آمیزی داشتم و آیا در بازگو کردن اون به شخص جناب شمس که بازهم تکرار میکنم که دوست بنده هستند و قابل احترام برای من هستند بی احترامی صورت گرفته یا امثال مشابه این تفسیر.؟؟؟؟
دوست عزیز مغلطه نکنیم بهتر هستش چون هیچ گونه جمله ای با لحن نامناسب گفته نشده که میفرمایید طرزش این نبود و کتمان واقعت مارو از هدف مشترک دور میکند.
همه ی مایی که اینجا جمع شدیم هدفمون این هست که تبادل اندیشه کنیم وهرکسی که توانایی داشت در اختیار گروه قرار بدهند تا به این مهم که رشد فکری و عملی گروهی هستش برسیم.
اینجا به بنده یا کسی دیگه عایدی پرداخت نمیکنند که با سیاه کردن کسی مستمری بیشتری با جمع کردن حواهان دستگیرمون بشود. هدف از این صحبت ها این هستش که اگر در زمینه ای توانایی داریم و یا سوالی پرسیدند و جواب رو داریم باید خاطرمان باشد که برای جواب ندادن بازخواست نباید بشیم و نباید هم بشه باز خواست زمانی باید باشه که چیزی که نمیدانیم رو دربارش اظهارنظر کنیم. بنظر بنده رمزیاب69 هیجی نداند عیب نیس چون میتواند کسب کند ولی عیب بزرگ زمانی هست که به چیزی که جاهل است جواب بدهد
بدرود

من هم با عقاید جناب رمزیاب کاملا موافقم
:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

یکشنبه 16 فروردین1394 - 5:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهـــــــران
masoud50 نوشته است:
ramzyab69 نوشته است:
دوست عزیزم بنده قضاوت رو میسپارم به دوستان عزیز انجمن. که بنده در مطرح کردن نظری که برام ثابت شده بود لحن توهین آمیزی داشتم و آیا در بازگو کردن اون به شخص جناب شمس که بازهم تکرار میکنم که دوست بنده هستند و قابل احترام برای من هستند بی احترامی صورت گرفته یا امثال مشابه این تفسیر.؟؟؟؟
دوست عزیز مغلطه نکنیم بهتر هستش چون هیچ گونه جمله ای با لحن نامناسب گفته نشده که میفرمایید طرزش این نبود و کتمان واقعت مارو از هدف مشترک دور میکند.
همه ی مایی که اینجا جمع شدیم هدفمون این هست که تبادل اندیشه کنیم وهرکسی که توانایی داشت در اختیار گروه قرار بدهند تا به این مهم که رشد فکری و عملی گروهی هستش برسیم.
اینجا به بنده یا کسی دیگه عایدی پرداخت نمیکنند که با سیاه کردن کسی مستمری بیشتری با جمع کردن حواهان دستگیرمون بشود. هدف از این صحبت ها این هستش که اگر در زمینه ای توانایی داریم و یا سوالی پرسیدند و جواب رو داریم باید خاطرمان باشد که برای جواب ندادن بازخواست نباید بشیم و نباید هم بشه باز خواست زمانی باید باشه که چیزی که نمیدانیم رو دربارش اظهارنظر کنیم. بنظر بنده رمزیاب69 هیجی نداند عیب نیس چون میتواند کسب کند ولی عیب بزرگ زمانی هست که به چیزی که جاهل است جواب بدهد
بدرود

من هم با عقاید جناب رمزیاب کاملا موافقم
:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

مسعود جان ماهم شمارو میشناسیم در انجمن فرد شریف و بزرگواری هستید.

عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود
درپناه حق سرفراز و پایدار باشید

یکشنبه 16 فروردین1394 - 6:02am
ICQ YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
مهران جان سلام صبح بخیر , هر چی قبر من باز کردم خالی بوده انشاالله این یکی پره دیگه?

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 16 فروردین1394 - 6:16am

[quote="Shams_60"][quote="616893"]استاد عزیز مرز گاله چشمه اش خشک شده دره و مالرو داره

یکشنبه 16 فروردین1394 - 7:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب رمزیاب عزیز امیدوارم که حالتان خوب باشد از زمانی که شما بنده را تو این تایپیک دیدی قطع رابطه کردید دلیلش چه بوده خداداند.یه گلگی از شما دوست عزیزم دارم اونم اینه که شما که اینقد ادعای ذکات علم و دانستتون رو دارید پس چی شد حتی یه مورد نه من را نه دیگر دوستان را تا بحال راهنمایی نفرموده اید.درسته زحماتی به شما داده ایم اما بی ثمر چون زمان پاسخ و رمزگشایی پا پس کشیدید باز علت چیست خدا داند . در مورد موفق شدنم با روش جناب شمس هم خوب ببینید دوست عزیز کار ساده ای نیست تخلیه بار . همه مثل شما صاحب علم و دانش و درایت کامل نیست که هرروز یه تخلیه داشته باشه باید عوامل دست به دست هم بدن تا این مورد تخلیه برای ماها محقق بشه.خلاصه در عالم دوستی دلمون برات تنگ شده امیدوارم موفق و پیروز باشی.

یکشنبه 16 فروردین1394 - 9:44am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب شمس جا داره اینجا در ملع عام از شما و زحماتتون ممنون.که وقت و بی وقت پیگیر مسائل سایر اعضاء انجمن میباشید.امیدوارم به همان اندازه که برای سایر کاربران وقت و دانشتان را قرار میدهید به همان اندازه خدای متعالی کمک حالتان باشد.

یکشنبه 16 فروردین1394 - 9:48am
YIM

محل اقامت: تخت سلیمان
باسلام مجدد خدمت شما استادبزگوار بله بند چشمه که مختص به اسم کانی خزان هست رو میشناسم ومیدونم کجاست ولطف کنید بیشتر راهنماییم بفرمایید که باید چکار کنم یا دنبال چه نشانه ای بگردم واز کجاشروع به حفاری کنم انشلا به حق خداوند متعال اگه به نتیجه ای رسیدیم شمارو هم از خیرو برکتش بی نصیب نخواهیم کرد به امید خداوند منتظر جوابتون هستم باتشکر از شما

یکشنبه 16 فروردین1394 - 11:16am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 53 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure