نویسنده |
پیغام |
bardia92
کاربر فعال
|
سلام جناب شمس ممنون از اینکه پاسخ دادید.استاد درسته یه راه تقریبا از شمال به جنوب کشیده شده که چون در یه منطقه کوهستانی و خطر ناک می باشد و چون دیگه از اونجا گذر نمیشه تقریبا. نا مشخص,است که این راه میرسه به یه سنگ بزرگ شبیه کفتر که نشسته روی زمین که این سنگ لبه یه پرتگاه بلند قرار داره. یه راه هم با افاصله تقریبا پونصد متری اون از پایین کوه به بالا ادامه داره .اما استاد من تپه ای ندیدم اونجا.با تشکر .منتظر پاسخ شما هستم
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 1:07pm |
|
|
hafar
|
بادرود فراوان به جناب شمس عزیز استاد دو اسم روستا تلمیل و لیر,وتنگ پیرزال که نام یک تنگه ست که قبلا خدمتتون عرض کردم,فکرکنم جا افتاد. سرزنده وشاد باشید
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 4:18pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
موستاین نوشته است: سلام استاد ممنون از پاسختون .یک سوال دارم ببخشید میخواستم بدونم این چند اسم هر کدام جدا تفسیر داره .وکدوم یکی تفسیر نداره .همین نمیخوام تفسیر کنید فقط میخوام بدون تفسیر داره یانه.شر شر بولاغ .سارو بولاغ .چالولودره. سلام, فقط این رو برات تفسیر میکنم و بقیه رو بیخیال شید! سارو بلاغ:سمت غربی این چشمه 2 تا راه داریم که از نزدیکی چشمه رد میشن و امتداد راه ها رو به قبله هستند,دیدی و میشناسی بگو که الاف نشید؟
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 4:52pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
تهم نوشته است: با سلام وعرض ارادت خدمت استاد بزرگوار اگه ممکنه نام تهم رو هم بررسی کنید .اگر لازمه که بگم در کدوم استان وشهر؟ نام گاوازنگ و دو اسب رو هم ممنون میشم بررسی کنید با تشکر وسپاس سلام دوست عزیز, گاوازنگ رو برات استخراج میکنم که راحت برید و پیداش کنید! این محل یه چشمه پر آب داره که مختص خود گاوازنگ هستش و اسم نداره و سمت غربیش هم میخوره به یه سربالایی و سمت شرقش یه تل باستانی دارید,این تپه کنار این چشمه هستش و خاکش کاملآ باستانی و ریخته هستش ,دیدی و میشناسی؟
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 5:00pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
bardia92 نوشته است: سلام جناب شمس ممنون از اینکه پاسخ دادید.استاد درسته یه راه تقریبا از شمال به جنوب کشیده شده که چون در یه منطقه کوهستانی و خطر ناک می باشد و چون دیگه از اونجا گذر نمیشه تقریبا. نا مشخص,است که این راه میرسه به یه سنگ بزرگ شبیه کفتر که نشسته روی زمین که این سنگ لبه یه پرتگاه بلند قرار داره. یه راه هم با افاصله تقریبا پونصد متری اون از پایین کوه به بالا ادامه داره .اما استاد من تپه ای ندیدم اونجا.با تشکر .منتظر پاسخ شما هستم دوستان عرایض بنده رو نقل کنید تا وقت برای دیگر دوستان داشته باشم!
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 5:02pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
hafar نوشته است: بادرود فراوان به جناب شمس عزیز استاد دو اسم روستا تلمیل و لیر,وتنگ پیرزال که نام یک تنگه ست که قبلا خدمتتون عرض کردم,فکرکنم جا افتاد. سرزنده وشاد باشید سلام دوست عزیز, کسانی که به مومیایی اعتقاد ندارند و میگویند که در ایران مومیایی نداریم! تنگ پیر زال شما یه مومیایی مربوط به شخص بلند مرتبه ای دارد که فقید و از نظر فیزیک بدن شخص خوش هیکل و قدرتمند بوده,قابل توجه دوستان! بنده نمیتونم براتون استخراج کنم اینجا رو که خیلیی مشکل برا بنده و شما داره و شرمنده که نمیتونم روش کار کنم!
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 5:12pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب شمس گرامی ,بازهم ممنونم از لطف شما به خاطر راهنمایتان,نه استاد من کروکی ساروبولاغ را نمیدونم وباید هم برای قیزیل جابا که از ریش سفید پرسیده بودم و,ساروبولاغ برم به روستا اگر صلاح میدونید ادامه بدید.یاحق
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 5:18pm |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
دوباره اومدم بگم که دوست عزیزم جناب شمس موردی که برا من استخراج فرموده بودن رو شناسایی کردیم دقیقا همون موقعیت که فرموده بودن مکان دارای ۴ قبر میباشد که قبل از ما کار شده بود.این نیز تجربه ای دیگری از علم دوست عزیزم شمس.محض اطلاع دوستان کنجکاو!
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 6:44pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
آقای شمس لطفا اوجاق داشی و یان بولاغ رو تفسیرکنید اگه زحمتی نباشه هر دو مورد رو بگید خیلی ممنونم
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 7:23pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
Shams_60 نوشته است: تهم نوشته است: با سلام وعرض ارادت خدمت استاد بزرگوار اگه ممکنه نام تهم رو هم بررسی کنید .اگر لازمه که بگم در کدوم استان وشهر؟ نام گاوازنگ و دو اسب رو هم ممنون میشم بررسی کنید با تشکر وسپاس سلام دوست عزیز, گاوازنگ رو برات استخراج میکنم که راحت برید و پیداش کنید! این محل یه چشمه پر آب داره که مختص خود گاوازنگ هستش و اسم نداره و سمت غربیش هم میخوره به یه سربالایی و سمت شرقش یه تل باستانی دارید,این تپه کنار این چشمه هستش و خاکش کاملآ باستانی و ریخته هستش ,دیدی و میشناسی؟
عجیبه که چجوری اینقدر دقیق ادرس میدین! این ادرس که به من دادین درسته ولی باید برم تپه رو پیدا کنم.کار شما قابل تحسینه
|
یکشنبه 16 فروردین1394 - 11:24pm |
|
|
|