نویسنده |
پیغام |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
با سلام خدمت استاد شمس و تشکر از شما باید بگم علم شما تحسین برانگیزه و خطاب به کسانی که این علم رو با رمالی و علوم احضار مقایسه میکنن عرض میکنم که طبق نظر اساتید علوم غریبه علم جناب شمس ربطی به علوم غریبه نداره پس خواهشا دیگه بحثی از علوم غریبه توی این تایپیک انجام نشه با تشکر
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
دوشنبه 16 فروردین1394 - 12:30am |
|
|
hafar
|
Shams_60 نوشته است: hafar نوشته است: بادرود فراوان به جناب شمس عزیز استاد دو اسم روستا تلمیل و لیر,وتنگ پیرزال که نام یک تنگه ست که قبلا خدمتتون عرض کردم,فکرکنم جا افتاد. سرزنده وشاد باشید سلام دوست عزیز, کسانی که به مومیایی اعتقاد ندارند و میگویند که در ایران مومیایی نداریم! تنگ پیر زال شما یه مومیایی مربوط به شخص بلند مرتبه ای دارد که فقید و از نظر فیزیک بدن شخص خوش هیکل و قدرتمند بوده,قابل توجه دوستان! بنده نمیتونم براتون استخراج کنم اینجا رو که خیلیی مشکل برا بنده و شما داره و شرمنده که نمیتونم روش کار کنم!
,,,,,, درود برشما,کاملا درسته کارش بسیار مشکله ,از شما هم ممنونم دوست عزیز, شادو سربلند باشید
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 3:48am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
bazargardan نوشته است: جناب رمزیاب عزیز امیدوارم که حالتان خوب باشد از زمانی که شما بنده را تو این تایپیک دیدی قطع رابطه کردید دلیلش چه بوده خداداند.یه گلگی از شما دوست عزیزم دارم اونم اینه که شما که اینقد ادعای ذکات علم و دانستتون رو دارید پس چی شد حتی یه مورد نه من را نه دیگر دوستان را تا بحال راهنمایی نفرموده اید.درسته زحماتی به شما داده ایم اما بی ثمر چون زمان پاسخ و رمزگشایی پا پس کشیدید باز علت چیست خدا داند . در مورد موفق شدنم با روش جناب شمس هم خوب ببینید دوست عزیز کار ساده ای نیست تخلیه بار . همه مثل شما صاحب علم و دانش و درایت کامل نیست که هرروز یه تخلیه داشته باشه باید عوامل دست به دست هم بدن تا این مورد تخلیه برای ماها محقق بشه.خلاصه در عالم دوستی دلمون برات تنگ شده امیدوارم موفق و پیروز باشی. سلام جناب بازرگردان دوست عزیزم بنده مشکلی با اینکه شما درچه تاپیکی باشید نداشته و نمیتوانم هم داشته باشم چون هرکسی مخیر به انتخاب است. درضمن باور بفرمایید از ته دلم و صادقانه آرزوی موفقیت برای شخص شما دارم و توضیح به اینکه فرمودید وقت جواب پاپس کشیدم باید بگم ضرری یا منفعتی در کارم نبود و بنده در ابتدا جواب را بهتون عرض کردم با اینکه قبل از بنده اساتید و سروران دیگری مهم بودن موردتون رو رد کرده بودند و اگر بنده خلاف گفته هام رو عمل میکردم و وظیفه ی خودم که کمک به شما و سایر دوستان بود رو انجام نمیدادم از برادر و دوست خوبم جناب باستانشناس نمیخواستم که..... پس مستحضرید که درصدد حل مورد شما بی وقفه و بی منت کوشیدم آرزوی سلامتی و شادکامی برایتان و سایرین عزیزان دارم
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 4:47am |
|
|
ramzyab69
کاربر فعال
تاریخ عضویت: سه شنبه 16 دی1393 - 10:28pm پست: 164 محل اقامت: تهـــــــران
|
Shams_60 نوشته است: عقاید شما و دوستتون برا خودتون محترم هستش!
میدونم چون غیر این بود بجای دوست عزیزم شمارو مخاطب قرار میدادم بدرود
عقل سرمایه ای است که هرگز تمام نمیشود درپناه حق سرفراز و پایدار باشید
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 4:50am |
|
|
farokh.p
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 10 مرداد1393 - 11:48pm پست: 141 محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
|
سلام. جناب شمس عزیز، لطفاً بنابه صلاحدید خودتون،یکی از این اسمها رو استخراج بفرمایید. گنجه - چار دول - شاه نشین - تل چگاه - تنگ جوغن - اشکفت شیخ علی خدمت شما هستم...
جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 8:34am |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
سلام معنی کول خوم
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 10:09am |
|
|
reza405
|
Shams_60 نوشته است: reza405 نوشته است: سلام و خسته نباشید خدمت اقای شمس و دیگر دوستان .اقای شمس یه مکانی هست به اسم اوخچی کمک کنید سلام, چشمه خود منطقه اوخچی رو میشناسید که سمت غربیش یه تپه باستانی داره یه راه فرعی هم سمت غربی این تپه دارید و سمت شرق چشمه هم دره رد میشه؟
سلام اقای شمس احوال شما خوبه ببخشید که جواب دادن ما یه خورده دیر شد. اقای شمس همه اینها درسته .
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 1:46pm |
|
|
mohamadreza
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 6:00am پست: 74 محل اقامت: تهران
|
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 1:49pm |
|
|
مجتبی جان1
|
با سلام خدمت آقای شمس و دوستان . واقعا این علم قابل تحسین است .
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 2:58pm |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت استاد شمس لطفا این مورد را تفسیر کنین خیلی ممنون میشم(دار کنار....لفظ محلیشه)فارسی درخت کنار میشه..
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 3:13pm |
|
|
|