نویسنده |
پیغام |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
سلام شکل خرس رو مشخص کردم اگر چاله ی کوچک همان است بر روی دست راست ، و از چاله بودنش مطمئن هستید ، آن سمت را میتوانید بررسی کنید یعنی هر گونه چاله ی کوچک یا علامتی کوچک ، بر روی بدن خرس ، میتواند جهت بدهد اما جای پا و زانو بر روی خرس ، با علائم هماهنگی ندارد . ( شیاری هم روی سرش ایجاد کرده اند برای جدا کردن گوشها از هم ) ممکن است که در حین شکل دادن به سنگ ، شکلهایی بصورت ناخواسته ایجاد شده باشد ، آنها را با علائم واضح قاطی نکنید دقت کنید که زیر گردن و زیر شکم خرس ، کنده کاری شده تا تصویر خرس ایجاد شود و در این قسمتها ناخواسته چاله هایی ایجاد شده که علامت نیستند کلا اگر علامتی بر روی خرس باشد که جهت بدهد ، آن طرف را نشان می دهد . حال اگر در آن جهت صخره ، تپه یا سنگ مشکوکی وجود داشت ، اونو بررسی کنید و اگر در آن سمت ، زمین خالی بود ، هدف دور نیست و فقط همان طرف خرس منظور است . بهتر است که اطرافش را با دستگاه بررسی کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
لا اله الا هو
|
شنبه 12 آبان1396 - 12:27am |
|
|
sina45563
کاربر فعال
|
korosh94 نوشته است: ممنون استاد گرامی ، در یک نقطه به یه نشانه جالب و با ارزش برخورد کردم که هم یک عقاب بزرگ هست و جالب اینجاس که پایین این عقاب یه صندلی است ، لطفا رهنمایی کنید . عکسشو در پاین گذاشتم سلام دوست عزیز من اون منطقه رو دستگاه زدم چیزی نیست چند روز پیش اونجا بودم حتما اشنا هستین
|
شنبه 12 آبان1396 - 2:09am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
shahram_e نوشته است: سلام استاد گرامی این تصویر به عنوان نماد میمون می باشد؟ اگر نماد میمون هست کجا باید بررسی بشه؟ با تشکر از شما درود بر شما سمبل بیسیک ونماد نگهبان گورستان مربوط هزاره دوم هست ,عمق گورها هم نسبتا بالا میشه
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
چهارشنبه 17 آبان1396 - 7:40pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادعزیزدرود کنجکاوی منو ببخشیدسمبل بیسیک یعنی چی وهزاره دوم یعنی چند هزارسال پیش ؟ باسپاس
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 4:39am |
|
|
zoro
|
جواد64 نوشته است: استادعزیزدرود کنجکاوی منو ببخشیدسمبل بیسیک یعنی چی وهزاره دوم یعنی چند هزارسال پیش ؟ باسپاس درود:دوست عزیز جواب سمبل بیسیک رو بعد از این کلمه دادند؛یعنی نماد وعلامت گورستان؛هزاره دوم یعنی 2000سال قبل از میلاد مسیح؛الان سال2017هست؛پس میشه حدودا4000سال پیش
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 7:06pm |
|
|
zoro
|
zoro نوشته است: جواد64 نوشته است: استادعزیزدرود کنجکاوی منو ببخشیدسمبل بیسیک یعنی چی وهزاره دوم یعنی چند هزارسال پیش ؟ باسپاس درود:دوست عزیز جواب سمبل بیسیک رو بعد از این کلمه دادند؛یعنی نماد وعلامت گورستان؛هزاره دوم یعنی 2000سال قبل از میلاد مسیح؛الان سال2017هست؛پس میشه حدودا4000سال پیش ببخشید:سمبل بیسیک یعنی نماد و علامت نگهبان گورستان
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 7:08pm |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
درود ممنون از دوستان گلم لطف کردین
|
پنج شنبه 18 آبان1396 - 10:43pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
میگن این سنگ ماهی هست به هر حال هرچی هست همینه دوستان واساتید لطفا راهنمایی کنید
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 19 آبان1396 - 9:13pm |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
A.D.H1360 نوشته است: میگن این سنگ ماهی هست به هر حال هرچی هست همینه دوستان واساتید لطفا راهنمایی کنید درود بر شما مورد خوب و مهمی هست اگر در دوران خودش خارج نشده باشه در صورت از بین رفتن آثار منابع آبی از ردیاب مناسبی کمک بگیرید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
شنبه 20 آبان1396 - 5:12pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب باستانشناس لطفا در مورد این تصویر هم نظر بدید ممنون
|
شنبه 27 آبان1396 - 12:36pm |
|
|
|