نویسنده |
پیغام |
741369
|
سلام بر شمس عزیز دوست گرامی من لطفن در مورد باقله یا بابا قله رباط اغاج قیاپا یا شاید در قدیمم قیامپا تلفظ میشده واقعا ممنونم ازت دوست من
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 2:46pm |
|
|
مجید 123
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 25 آبان1393 - 3:42pm پست: 143 محل اقامت: IR-
|
Shams_60 نوشته است: مجید 123 نوشته است: سلام دوست من در مورد محلی به نام دره دزد اگه امکانش هست راهنمایی کنید.ممنونم ازتون سلام, گوهر چشمه رو چیکار کردی؟ اول دره دزد رو پیدا بکن: این دره در امتداد شمال به جنوب میباشد و سمت شرقی این دره چشمه آبی وجود دارد شعاع 10 متری این چشمه رو برسی بکن ببین چند تا قبر وجو دارد,منتظرم! موفق باشید
سلام دوست عزیز در مورد گوهر چشمه با من نبوده شاید یکی از دوستان بوده راهنماییش کردید در مورد دره دزد هم دوستان چک کردن در ارتفاع 20 متری کوه چشمه قرار دارد که چند سالی هست فقط در فصول سرد سال اب دارد و در پایین چشمه و دقیقا در مقابلش سنگی بزرگ و محوطه ای پر از سنگهای قلوه ای می باشد دوستان از قبوری که فرمودید چیزی متوجه نشدن لطفا مجدد راهنمایی کنید و بازم ممنون میشم اگه در مورد(محلی به نام سه تخت) هم راهنمایی کنید تشکر از لطف شما
[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 2:56pm |
|
|
bosshamid6
|
سلام استاد عزیزم لطفا سنگ آق داش واقعا متشکرم
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 3:16pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
با سلام جناب شمس گرامی اگه لطف کنید "باخه گه وره" در فارسی "باغ گبری" رو تفسیر بفرمایید با تشکر.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 3:53pm |
|
|
موستاین
کاربر حرفه ای
|
با سلام وخسته نباشید .تشکر از تمامی راهنمایهایی که تا این زمان در حق بنده حقیر کردید به لطف خدا.انشاا... که از خجالت شما در بیاییم ,وهمونطور که برای بنده وبیشتر دوستان ثابت شده .برای دیگر بزرگواران که کمی اونم بنا به دلایلی که خودشون را قانع میکنه,برای اونها هم ثابت بشه انشاا... .یاحق:-D
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:21pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
تاریخ عضویت: سه شنبه 28 بهمن1393 - 12:50pm پست: 809 محل اقامت: ایران سرای من!
|
741369 نوشته است: سلام بر شمس عزیز دوست گرامی من لطفن در مورد باقله یا بابا قله رباط اغاج قیاپا یا شاید در قدیمم قیامپا تلفظ میشده واقعا ممنونم ازت دوست من سلام, سمت غربی رباط آغاج دنبال تپه دستی به ابعاد 10*10 بگردید و بررسیش بکنید! موفق باشید
گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس Shams_60@ https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:31pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
مجید 123 نوشته است: Shams_60 نوشته است: مجید 123 نوشته است: سلام دوست من در مورد محلی به نام دره دزد اگه امکانش هست راهنمایی کنید.ممنونم ازتون سلام, گوهر چشمه رو چیکار کردی؟ اول دره دزد رو پیدا بکن: این دره در امتداد شمال به جنوب میباشد و سمت شرقی این دره چشمه آبی وجود دارد شعاع 10 متری این چشمه رو برسی بکن ببین چند تا قبر وجو دارد,منتظرم! موفق باشید
سلام دوست عزیز در مورد گوهر چشمه با من نبوده شاید یکی از دوستان بوده راهنماییش کردید در مورد دره دزد هم دوستان چک کردن در ارتفاع 20 متری کوه چشمه قرار دارد که چند سالی هست فقط در فصول سرد سال اب دارد و در پایین چشمه و دقیقا در مقابلش سنگی بزرگ و محوطه ای پر از سنگهای قلوه ای می باشد دوستان از قبوری که فرمودید چیزی متوجه نشدن لطفا مجدد راهنمایی کنید و بازم ممنون میشم اگه در مورد(محلی به نام سه تخت) هم راهنمایی کنید تشکر از لطف شما سلام, شما بدقت عرایض بنده رو بجا بیارید ببینید چشمه ای که پیدا کردید با چشمه مورد نظر بنده همخوانی داره یا نه! این دره در امتداد شمال به جنوب میباشد و سمت شرقی این دره چشمه آبی وجود دارد شعاع 10 متری این چشمه رو برسی بکن ببین چند تا قبر وجو دارد
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:34pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
hitman-666 نوشته است: با سلام جناب شمس گرامی اگه لطف کنید "باخه گه وره" در فارسی "باغ گبری" رو تفسیر بفرمایید با تشکر. سلام, باغ گبری:در این مکان چشمه آبی وجود دارد که گاه و بیگاه آب دارد جاری نیست و قابل خوردن نمیباشد, در 1 متری سمت غرب این چشمه قبری وجود دارد! موفق باشید
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:39pm |
|
|
farokh.p
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 10 مرداد1393 - 11:48pm پست: 141 محل اقامت: دیار آزادمردان، زاگرس جنوبی
|
Shams_60 نوشته است: farokh.p نوشته است: سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب شمس عزیز.
اگه براتون مقدور هست " چار دول " رو رمزگشایی یا استخراج بفرمایید. سپاسگزارم. تا مراحل آخر خدمت شما هستیم سلام و درود فراوان بر شما, چار دول:این مکان چشمه ای دارد که اسم ندارد و مختص چار دول میباشد و سمت شرقی این چشمه راهی ست قدیمی و اصلی در امتداد شمال به جنوب! بین چشمه و راه رو بررسی کن قبر فرماندهی وجود دارد در آنجا! موفق باشید
سلام مجدد. جناب شمس عزیز! چار دول جزو اراضی عموی بنده هستش. مشکلی برای کار ندارم. الان از عموم پرسیدم. گفت اونجا دوتا چشمه وجود داره. که امتدادشون از شمال به جنوبه. و در جایی بهم میرسن. آب این چشمه ها تلخه. راجع به راهی که فرمودید، الان مشخص نیست متاسفانه. اگه براتون مقدوره بیشتر راهنمایی بفرمایید. اگه تا همین حده بازم از شما ممنونم.
جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 4:59pm |
|
|
Shams_60
استاد حروف باستانی
|
کاربران و کاوشگران گرامی, این هم مدرکی دال بر سنگی که باری در خودش جاساز کرده بود که توسط دوستان کاوشگر کشف و تخلیه شده است! بنظرم 15 دقیقه هم نشده که سنگ رو بشکافند,چونکه ضخامت درب ورودیش 10 سانت هم نبود!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 19 فروردین1394 - 5:01pm |
|
|
|