نویسنده |
پیغام |
meysam18262
کاربر فعال
|
فقط خدا میتونه درمورده من قضاوت کنه
|
پنج شنبه 1 اسفند1392 - 7:01pm |
|
|
meysam18262
کاربر فعال
|
|
پنج شنبه 1 اسفند1392 - 7:28pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
برادر من نصف بیشتر این اساتیدی که نام بردی هیچی از باستانشناسی نمیدونند یا اگر هم بدونند خیلی محدوده و نیمه دیگر هم اطلاعات بالایی دارند ولی بعید میدونم صورت خوبی داشته چون انقدر کتابهای مرجع هستش که همه دوستان بیشتر از اونها کمک میگیرند.... البته جسارت نباشه خدمت اساتید محترم همانطور که خودتون هم میدونید اینجا سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب (طراحی و تهیه از لحاظ الکترونیک ) و مطمئنا در این زمینه اساتید بالایی رو که نام بردید جزء مفاخر هستند. به هر حال همه دوستان برای ما قابل احترام هستند و حق استادی بر گردن ما دارند
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 1 اسفند1392 - 12:02am |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام میثم جان بنده جز در اپراتوری ردیاب 35 اونم اندک در بقیه موارد حرفی برای گفتن ندارم و ادعایی هم ندارم. ببخش که نمیتونم در این زمینه که فرمودید کمکی کنم.
|
جمعه 1 اسفند1392 - 12:32am |
|
|
meysam18262
کاربر فعال
|
استاد همزه عزیزدیگه ببخشید که حافظم یاری نمیکنه و اساتیدی که دستی به قلم دارن لطفا نظر بدید
|
جمعه 1 اسفند1392 - 2:34am |
|
|
meysam18262
کاربر فعال
|
بردیا جان درست میگی ولی اساتیدی داریم که واقعا استاده این فن هستن میشه دست به دست هم بدیم و یک کتاب جامع برای انجمن درست کنیم خاستن توانستن است البته من زیاد تو این کار سررشته ندارم ولی اگه بشه چی میشه... من چون خودم زیاد سررشته ندارم ولی خیلی دوست دارم باستانشناسی رو و میدونم خیلی از کار برا هم با من موافق هستن
|
جمعه 1 اسفند1392 - 2:48am |
|
|
meysam18262
کاربر فعال
|
کانی جان شما سرور مایی عزیزی ولی باز با همفکری و تجربیات شما و اساتید میتونیم این کارو به حد اعلا برسونیم
|
جمعه 1 اسفند1392 - 2:52am |
|
|
meysam18262
کاربر فعال
|
|
جمعه 1 اسفند1392 - 3:09am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
اقا میثم این علم چیزی نیست که بخوای توی یک پی دی اف خلاصش کنی و هر کی خوند بتونه همه چیزو یاد بگیره...این کار فقط با تجربه بدست میاد....داداش ما هم کوچیک همه کاربرها هستیم و استاد اینکار نیستیم که بخوایم کاری کنیم..هر چیزی تجربه کرده باشیم و نتیجه گرفته باشیم توی انجمن هم بیان میکنیم.
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 2 اسفند1392 - 7:32pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
ی اقا میثم دوست عزیز سلام پیشنهاد بسیار خوبیه اما باید به یک نکته ی بسیار مهم توجه کرد و ان هم اینه که همین راهنمایی هایی که در قسمت تصاویر توسط اساتید شده تا چه اندازه درست بوده و به هدف رسیده اند اگر بچه هایی که راهنمایی گرفتن تعداد اندکی حتی به هدف رسیده باشند میشه حساب ویژه ای روی راهنمایی های اساتید باز کرد و اون رو به صورت سند قابل استناد توجه نمود در اینکار باید پشتکار کسی که راهنمایی میگره رو در نظر گرفت که چقدر تونسته با دقت با توجه به راهنمایی کار انجام داده در ضمن ایا بعد دریافت راهنمایی اگر به هدف رسید بیاد بگه در اینصورت میتوان به اون راهنمایی استناد کرد ولی اگر قرار باشه تصویری گفته شود و راهنمایی داده شود که به هیچ وجه به راست ازمایی نرسه بدرد هیچ چیز نمیخوره علی ایهاالحال شما میتونید اون تفاسیری که روی عکسها شده توسط دوستان رو در یک کتاب پی دی اف جمع اوری کنید ولی یه خواهش اول کتابتون بنویسید که این تفاسیر به هیچ وجه به راست ازمایی نرسیده و معلوم نیست تفسیر عکس مورد نظر درست بوده یا نه چون اگر این یک کلمه رو ننویسید افراد خیلی زیادی هستند که به تفسیر مورد نظر در کتابی که گرد اوری کرده ای استناد میکنند و میرن دنبال خوشبختی که واسشون از روی راهنمایی اسسساااااتیییییید نوشتیغافل ازینکه امکان داره با بدبختی یه کلیک کردن فاصله داره که اگر روی بزرگترین کتاب اثار و علام شناسی رو کلیک نمیکرد این بلا سرش نمی اومد البته اساتید از این نظرم دلخور نشن چون دارم واقعیت رو میگم چون خود اون استادی که اون راهنمایی رو کرده نمیدونه که طرف تونسته موفق بشه یا نه چون هیچ بازخوردی رو ندیده از راهنمایی گیرنده من قبلا میخواستم یه کاری رو انجام بدم که بتوانیم با قطعیبت به. راهنمایی ها استناد کنیم. که حتی برای هر استاد جداگانه یه تالار درست کردم تا بتونم در تفسیر یه عکس در یه منطقه به یک نظری برسیم که در چند مورد کاوش به هدف رسیدند که هیچ استقبالی نشد چرا ? چرا?چرا?
|
جمعه 2 اسفند1392 - 10:44pm |
|
|
|