درود
اوایل که پارسی اومده بود من گفتم اینم مثل بقیه چیزایی رو میخاد کپی کنه و بندازه تو انجمن پستش زیاد شه و این حرفا یادتون هم باشه درگیریهای نامحسوسی داشتیم باهاش
بعدها و همین اواخر فهمیدم بابا این از اون سینه سوخته هاس و اینکه واقعا تجارب گرانبهایی داره و خوشم اومد از مطالبی که بهم گفت و فهمیدم که چثد ادم گرانقدریه اینو حقیقتا میگم پارسی واقعا خیلی چیزا بارشه در نگاه اول ادم فک میکنه کپی حرفای نمیدونم ع یا ف یا س یا این وبلاگها یا اقایون باشه اما نه اینطوری نیست
اقایون اینجا انجمن اینترنتیه مکان و دکان نیست و اداره هم نیست که برای پست بیشتر پاچه خواری بیشتری انجام بشه کسی کسی رو نمیبینه و نمیدونه که اون کس چقدر زحمت و زجر کشیده پس همه به هم احترام بگذارید در ضمن از مدیران بالاتر هم انتظار بیشتری میره ادم نباید سریع جو گیر بشه خود من که کوچیک همه هستم چند ساله دیگه تو هر انجمنی فعالیت دارم شاید عده ای هم فک کنن که منهم دنبال پست و مقام و نمیدونم احترام اطرافیان و بچه های انجمنم..اما برای من هیج ارزشی نداره کسی بیاد بگه ژنرال دمت گرم یا ممنون هرچند چیز باارزشی هم ندارم که پیشکش کنم
اصلا اینحرفا رو بیخیال و بگذریم از سمت مدیری و استادی و استادیاری و فلان
اخه مگه اینجا بخواییم برای یکی شاخ و شونه بکشیم چیزی میخاییم درقبالش بدست بیاریم؟ چون اکثرا برای گرفتن سهم و حق ادم مجبور میشه طلب ارث و میراث و ملک و املاک کنه...اینم انجمنیه مثل بقیه که هممون هم دوسش داریم و یادمون باشه هممون دنبال همون دفینه مشهوریم نه جنگ و دعوا...و در این راه چیزای حق رو ارایه میدیم و طلب میکنیم
حالا درمورد طلسم خدمتتون عرض کنم من هم به هیچ وجه من الوجوه به طلسم اعتقاد ندارم اوایل داشتم اما الان ندارم چون همش درحد حرفه چیزی در حقیقت وجود نداره
طلسم درواقع ترس ماست
بقول یارو ملت رفتن گنجشونو دراوردن ماهم تو قرون وسطی هنوز خودمونو از دراوردن گنج منع میکنیم که مبادا موجود خیالی بیاد مارو بخوره..
جنها مگه بازار دارن؟؟؟
جنها صرافی دارن؟؟؟؟
طلا فروشی؟؟؟؟
النگو طلا میندازن دستشون؟؟؟
حقیقتا اینا جواب داره یا نه؟
اگر داره پس همشون میشه نه اگر هم نه که چرا بیان بشینن رو مال و وقتی از پایین مارو میبینن سریع گنجو بردارن برن 10 متر اونطرفتر و به ریشمون بخندن
بابا دیگه بسه اینهمه خود فریبی بهتره که با عقل و حقیقت بریم جلو دیگه بسه اینحرفای صدمن یه غاز
یادمه یکی از دوستان گفت رفتیم گنجو خواستیم برداریم یه قوچ حمله کرد بهمون هنوزم که هنوزه یدونه فیلم نتونسته از اون قوچ بگیره بیاره