انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 7:53pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

والا از دوستان مسوول سایت عاجزانه استدعا دارم این جور تاپیکها رو که هیچ بار علمی نداره و تنها جنبش فقط درگگیر کردن کاربران و به هم زدن تمرکز اونهاست رو حذف کنن
اساتید محترم والا من گیج شدم مگه انجمن شما درباره فلزیاب و ردیاب نیست؟ مگه تخصصی نیست؟
پس جن و موکل و درویش و این مضخرفات اینجا چکار میکنه؟
خواهش میکنم به اعتبار انجمن خودتون فکر کنید
این حرفها چرت و پرت و دروغ محضه و باید به شدت باهاش برخورد بشه
خیلیها با این حرفها گول خوردند و ازشون کلاهبرداری کردن اینجور مسائل فقط ترویج کلاهبرداریه و هیچ هدف دیگری نداره

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 30 مهر1392 - 5:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کوهیار جان فرمایشات شما متین ولی توی همین انجمن دوستانی با عناوین استادی علوم غریبه حضور دارند.
خوب همین موضوع وجه قانونی جهت بحث به ااین موضوع رو میده

سه شنبه 30 مهر1392 - 6:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
جناب کوهیار

اتفاقا این بحثها خیلی مهم هستن خیلی از دوستان با ضعف اطلاعات در این مورد اسیر چنگالهای رمالها وشیادان این طریق مسائل شدن در صورتی که اگر اطلاعات دقیقی در این مورد داشتن مغلوب این رمالها نمیشدن پس من کاری به جن گیری ندارم :D فقط در این اموری که گفتم فعالیت بشه خیلی بهتره :-BD

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 30 مهر1392 - 6:52pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
البته با عرض پوزش از همه اساتيد و دوستان انجمن.
koohyar عزيز شما هنوز نيومده دهنت رو باز كردي و هرچي به دهنت مياد ميگي%
اينجا محل اشتراك تجربه هستش البته با لحاظ احترام متقابل . و كسي حق بي احترامي به ديگري رو نداره.
عقايد هر كسي براي خودش محترمه و همه بايد اينو بدونن.
ميشه لطفا بگين توي چندتا سايت خارجي عضويت داري و اين موارد رو نديدي؟
ميشه لطفا بگي چقدر مطالعه و تحقيق كردي و به اين نتايج رسيدي؟
شما هنوز اندر خم آداب و معاشرت موندي حالا اومدي برا ديگران تعيين تكليف ميكني؟
دوست عزيز هركسي علايق و تجربيات خودشو داره شما اگه اين تاپيكها به مذاقت نميسازه بهتره تشريف ببري جايي كه تخصصش رو داري اقلا يه فايده اي داشته باشي.
من از مديران انجمن خواهش ميكنم در مقابل اشخاصي كه حتي نميتونن قوانين انجمن رو مطالعه كنن و فقط ميخوان اسمشون جايي باشه و پوزشو بدن واكنش جدي داشته باشن.
ياحق --- غقيائيل
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 30 مهر1392 - 7:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
خواهشا کسایی که به جن. چشم این چیزا اعنقاد ندارن تو این تایبک ها شرکت نکن و دیگر عزیزان را نرنجانن. چیزی که قران به ان اشاره کرده و همه ی دنیا به جن و شیطان اعتقاد دارن . حالا من موندم که چرا اینجا هرکی میاد یه نظر میده و میره و دوستان و اساتید محترم را میرنجه.....من تخصصم نقد فیلم هستش و هزاران بار فیلم هایی با این موضوع در هالیوود ساخته شدن. اگه به جن اعتقاد نداری باید به قران هم اعتقاد نداشته باشی.من خودم اعتقاد دارم ولی در این مورد نمیدونم ایا تو دفینه دخالت میکنه یا نه؟

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

سه شنبه 30 مهر1392 - 7:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

به به واقعا از اینهمه لطف و ابراز محبت جناب آقای bina خوشحال شدم و به عینه مفهوم ادب و احترام رو هم فهمیدم
دوست عزیز یه چیز رو بهتره از همین حالا بدونی:
یک راستگویی بی ادبانه هزاران بار شرافتمندانه تر از یک دروغگویی مودبانست
شما اینقدر ادعای فضل و ادب دارید بهتره مراقب باشید که به عقاید خودتون بی احترامی نکنید و الا بنده ادعای ادب نداشتم
در مورد صحبت شمام باید بهتون بگم که شما متاسفانه سرتون رو کردید زیر برف و فکر میکنید که همونطور که شما هیچی نمیبینید دیگران هم نمیبینند
جالبه در مقابل دروغگویی و چرت و پرت تحویل ملت دادن انتظار احترام و به به و چه چه هم دارید
شما اگه راست میگید و میخواید از این عنوان استادی تون که بهش مینازید دفاع کنید بهتره 4تا دلیل عامه پسند بیارید عوض اینکه بالای منبر برید و موعظه کنید
عزیز من این حرفا تاریخ مصرفش گذشته حالا اگه شما اطلاع ندارید بنده نمیدونم چجوری باید کمکتون کنم فقط میتونم بگم که بیدار کردن کسیکه خودشو زده به خواب ممکن نیست
حالا اگه به تریپ قبای شما برخورده که بنده گول این حرفارو نمیخورم ناراحتی و رگ گردن باد کردن نداره
اگه راست میگید یه کلیپ یه فیلم یا یه عکس از این مسائل رو کنید تا بنده هم مرید شما بشم و کلا بیخیال تخصص و دانشگاه و درس و مدرسه بشم و بیام شخصا شاگرد شما بشم! مشکلی که نداره؟
دوست عزیز این حرفا کهنه شده! بوی ماندگی و گندیدگی میده و بوش از صد فرسخی شامه رو میزنه
نکته جالب اینجاست که به عقیده شما هرکی سابقه عضویتش توی انجمن مثل بنده کم باشه حق اظهار نظر نداره؟ نکنه فکر کردیدکه همه از روزی که توی این انجمن عضو میشن متولد میشن که میفرمایید از راه نرسیده دهنت رو باز کردی؟
مگه شما دهنتو باز نمیکنی؟ اینم از کرامات شماست که با دهن بسته حرف بزنید؟ بنده اگر دهنم رو باز کردم حرف حق زدم که اینقدر تلخ بود دهن شما رو باز کرد و مجبور به فحاشی کرد که به غیر از این کاری دیگه از دستتون بر نمیاد
ضمنا بنده کم سابفه قبول باشه حرف بنده اعتبار نداره درست!
بالای پست بنده یکی از اساتید خودتون آقایپارسی هم فرمودن که این حرفا اعتبار نداره!
شما چرا پاسخ ایشون رو ندادید!؟
چون ایشون سابقض بیشتره؟ نه دوست عزیز حرف حق رو باید زد حتی اگه به مزاق شما خوش نیاد
باز هم تاکید میکنم این حرفا باد هواست حالا شما میگی نه بنده دعوا ندارم :D با هیشکی دعوا ندارم :) دوستان دقت کنید وقتی میگم دعوا ندارم و با هیچکس منظورم اینه که حوصله جر و بحث الکی و بگیر ببند ندارم ! هرکی ادعایی داره بهته با دلیل و مدرک رو کنه و گرنه خط و نشون کشیدن و حرف از سابقه زدن و بحث ستاره کردن و ادعای استادی داشتن همش باد هواست
خواستید بحث کنید با دلیل و مدرک بحث کنید و خواهش میکنم الکی درگیری درست نکنید و یارکشی نفرمایید و مزاحم آرامش بقیه نشید :-*

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 30 مهر1392 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان الان یه فیلی رو واست ابلود میکنم برو دانلود کن و هرچی میخوای با دلیل و منطق در موردش هست..موفق باشی

نه در آنچه مینگری

سه شنبه 30 مهر1392 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi? ... 86c4a9fa96

نه در آنچه مینگری

سه شنبه 30 مهر1392 - 10:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان این فیل رو حتما مطالعه کن

نه در آنچه مینگری

سه شنبه 30 مهر1392 - 10:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
فيلم كنستانتين هم جالب بود اون قسمتي كه شيطون رو به كمك آينه از بدن دختره ميكشه بيرون. :ymdevil: هاليوود كارش حرف نداره 3 سوته مخ جهان سومي ساده بدبخت رو تسخير ميكنه .چه سياستها و هدفهايي در پشت اينجور فيلما نخوابيده..... :-\

سه شنبه 30 مهر1392 - 10:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 541 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure