به به واقعا از اینهمه لطف و ابراز محبت جناب آقای bina خوشحال شدم و به عینه مفهوم ادب و احترام رو هم فهمیدم
دوست عزیز یه چیز رو بهتره از همین حالا بدونی:
یک راستگویی بی ادبانه هزاران بار شرافتمندانه تر از یک دروغگویی مودبانست شما اینقدر ادعای فضل و ادب دارید بهتره مراقب باشید که به عقاید خودتون بی احترامی نکنید و الا بنده ادعای ادب نداشتم
در مورد صحبت شمام باید بهتون بگم که شما متاسفانه سرتون رو کردید زیر برف و فکر میکنید که همونطور که شما هیچی نمیبینید دیگران هم نمیبینند
جالبه در مقابل دروغگویی و چرت و پرت تحویل ملت دادن انتظار احترام و به به و چه چه هم دارید
شما اگه راست میگید و میخواید از این عنوان استادی تون که بهش مینازید دفاع کنید بهتره 4تا دلیل عامه پسند بیارید عوض اینکه بالای منبر برید و موعظه کنید
عزیز من این حرفا تاریخ مصرفش گذشته حالا اگه شما اطلاع ندارید بنده نمیدونم چجوری باید کمکتون کنم فقط میتونم بگم که بیدار کردن کسیکه خودشو زده به خواب ممکن نیست
حالا اگه به تریپ قبای شما برخورده که بنده گول این حرفارو نمیخورم ناراحتی و رگ گردن باد کردن نداره
اگه راست میگید یه کلیپ یه فیلم یا یه عکس از این مسائل رو کنید تا بنده هم مرید شما بشم و کلا بیخیال تخصص و دانشگاه و درس و مدرسه بشم و بیام شخصا شاگرد شما بشم! مشکلی که نداره؟
دوست عزیز این حرفا کهنه شده! بوی ماندگی و گندیدگی میده و بوش از صد فرسخی شامه رو میزنه
نکته جالب اینجاست که به عقیده شما هرکی سابقه عضویتش توی انجمن مثل بنده کم باشه حق اظهار نظر نداره؟ نکنه فکر کردیدکه همه از روزی که توی این انجمن عضو میشن متولد میشن که میفرمایید از راه نرسیده دهنت رو باز کردی؟
مگه شما دهنتو باز نمیکنی؟ اینم از کرامات شماست که با دهن بسته حرف بزنید؟ بنده اگر دهنم رو باز کردم حرف حق زدم که اینقدر تلخ بود دهن شما رو باز کرد و مجبور به فحاشی کرد که به غیر از این کاری دیگه از دستتون بر نمیاد
ضمنا بنده کم سابفه قبول باشه حرف بنده اعتبار نداره درست!
بالای پست بنده یکی از اساتید خودتون آقایپارسی هم فرمودن که این حرفا اعتبار نداره!شما چرا پاسخ ایشون رو ندادید!؟
چون ایشون سابقض بیشتره؟ نه دوست عزیز حرف حق رو باید زد حتی اگه به مزاق شما خوش نیاد
باز هم تاکید میکنم این حرفا باد هواست حالا شما میگی نه بنده دعوا ندارم با هیشکی دعوا ندارم دوستان دقت کنید وقتی میگم دعوا ندارم و با هیچکس منظورم اینه که حوصله جر و بحث الکی و بگیر ببند ندارم ! هرکی ادعایی داره بهته با دلیل و مدرک رو کنه و گرنه خط و نشون کشیدن و حرف از سابقه زدن و بحث ستاره کردن و ادعای استادی داشتن همش باد هواستخواستید بحث کنید با دلیل و مدرک بحث کنید و خواهش میکنم الکی درگیری درست نکنید و یارکشی نفرمایید و مزاحم آرامش بقیه نشید