انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 4:20pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 127 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 13  بعدی
 طلسم 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام دوستان حرفهای یی که دوستان میزند درباره طلسم به غربت نگیرید اگر دوستانی هستن که راه حل وغنسا کردن را میدانند توضیح بدنند تا استفاده کنیم

چهارشنبه 8 خرداد1392 - 7:04pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
توی دینا هیچ چیزی فنا نمیشه بلکه فقط در حال تغییر و تحوله . ولیکن چه لزومی داره علوم غریبه بخاطر دیرینه بودنش و فاصله اش با قرن 21 فراموش بشه؟؟؟
بنابراین شما هم باید خوردن و خوابیدن و ... رو کنار میذاشتین چراکه خیلی سابقه اش زیاده و از روز تولد و خلقت بشر همیشه انجامش داده.
خوب میبینیم که همیشه همه چیر مورد نیاز هست ولیکن برحسب موقعیت.
حالا شما که میخوای طلسم و ... رو تجربه کنی میتونی بری مطالعه بکنی و تجربه کسب کنی و به نتیجه دلخواهت برسی % بلکه ان شاا... ظرفیت بیشتری کسب کنی و بعد به اونهایی که میخوای اثبات یا نفی کنی منعکس کنی%
ونهایتا شما هنوز به باورهای خودت ایمان نداری و حتی چیزی که میخوای نفی کنی دلایل کافی هم نمیتونی بیاری پس چطور میتونی دلایل اثباتی رو بپذیری؟؟
ختم کلام : العاقل اشاره :-H @};-
یاعلی مدد --- غقیائیل

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 2:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نه دوست عزیز اینم نشد جواب شما دارید سفسطه و مغلطه میکنید
یک تجربه
شخصی ادعا میکرد وارد غاری شده و با یک غول بزرگ در روبروش مواجه شده و از ترس میگفت اینجا طلسم دارد ولی همانطور که گفتم بنده هیچ اعتقادی به طلسم واین حرفها ندارم این رو هم محض اطلاع رسانی بکنم که قبول چنین باورهایی از گناههای بزرگ و نابخشودنی محسوب میشه
بگذریم با طرف به محل غاری که میگفت رفتیم وارد که شدیم بعد از چند قدم غولی در برابرمون ظاهر شد حضرات پا به فرار گذاشتند و ما هم بی رو در بایستی کمی ترس کردیم ولی میدونستم کاسه ای زیر نیم کاسه هست برگشتم بیرون و دوباره داخل شدم البته ارام ارام پام رو رو زمین میکشیدم باز غول جلو امد کمی پا رو عقبتر گذاشتم غول ناپدید شد دوباره پا رو جلو گذاشتم و غول ظاهر شد شاید دلیل این کار رو فهمیده باشید بله اهرمی بود در کف غار که هروقت پا روش میذاشتی غولی البته سنگی جلوت ظاهر میشد طرف رو صدازدم پاش رو روی اهرم گذاشت چون غول به جلو امده بود میشد از پشتش رد شد و به اتاق پشتش رفت مانعی بر سر راه برگشتن غول گذاشتم که عقب نره و به اتاق پشتی رفتیم ولی متاسفانه چیزی جز بیل و کلنگ نبود یعنی قبلا خالی شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم یکی از طلسمهای خیالی که محض اطلاع گفتم بگم بعضیا هی نگن چون شما جایی نرفتی انکار میکنی روز و شبتون خوش :YMPEACE:

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام این داستان را از کی شنیدی دروغ نگو عین این ماجرارا من چند سال پیش شنیدم

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 8:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asdfg نوشته است:
سلام این داستان را از کی شنیدی دروغ نگو عین این ماجرارا من چند سال پیش شنیدم

سلام شما از کجا میدونی منشا چیزی که شنیدی ما نباشیم یا مگر هر گردی گردوی موردنظر شماست :YMPEACE:

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 9:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام شما بجه کجایی من اونو از دوستان نزدیک مرحوم استاد مقدم که در نزدیکی تهران سکونت داشت شنیدم که استاد مقدم از یکی از برجسته ترین استاد های اثار شناسی در جهان بود که از دانشگاه لندن در زمان پهلوی فاروقول تحصیل شده بود

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 9:47pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان شب بخیر
این مورد که شما میگین کلا از قواعد طلسم خارجه و این اشتباهی هست که خیلی ها دچارش میشن و تله مکانیکی رو به جای طلسم و ... جا میزنند.
بهرحال همه چیز را همگان دانند و...
یاعلی مدد --- غقیائیل

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای پارسی تا اونجایی که ما اطلاع داریم به این نمیگن طلسم...طلسم که با اهرم کار نمیکنه :D
به نظر من وجود داره ولی ایجوری نیست که هر جایی یه طلسم باشه...مثلا واسه 3 تا کوزه توی عمق 3 متری که دیگه طلسم نیست...واسه اون بارهای بزرگ و مقبره های پادشاهی اونم بعضی هاشون....طلسم هم بیشتر به توهم میبره..این توهم تا جایی ممکن هست رخ بده که فرد دچار سکته یا ترس بیش از حد بشه نه اینکه یه غول بیاد فرار کنی بری....طلسم دیگه امان نمیده پارسی جان :ymsmug:

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

پنج شنبه 9 خرداد1392 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
واسه چي الكي جر وبحث ميكنين
من اينو ميگم كه يه كمي موضوع روشن بشه ما همه در دنيايه 3 بعدي زندگي ميكنيم پس در محدوديت هستيم محدود در حسار زمان ومكان
يه مثال ميزنم راحت تر درك كنين فرض كنيد يك آدمك نقاشي در يك صفحه دو بعدي زندگي ميكند اگر ما يك استوانه را به صورت عمودي وارد صفحه كنيم آدمك اونو به صورت دايره ميبيند چون نمي تواند ارتفاع استوانه را ببيند و درك كند پس موجود دو بعدي جسم سه بعدي را ناقص ميبيند پس ما هم كه سه بعدي هستيم نمي توانيم موجودات 4 بعدي و بالاتر را به طور كامل درك كنيم
جن وروح و.................. خارج از درك ما هستند @-) L-)

جمعه 9 خرداد1392 - 2:27am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
دوستان گلم ما اومدیم اینجا که نظراتمونو بیان کنیم نه اینکه به نظر یا اعتقادات کسی
مورد تمسخرقرار بدیم، چیکار داریم کسی راست یا دروغ بگه خدا رو شکر همه عاقلند
میفهمند که... بعضی از دوستان یه حرفایی میزنن که طرفی که اومده نظر داده پشیمون
میشه از حرفش...
تمنا و خواهش میکنم دوستان این نزارن این صمیمیت از بین بره، اگه کسی هم تجربه یا علمی تو
زمینه های این انجمن داره بی منت در اختیار عزیزان قرار بدن، چون ما اومدیم اینجا به هم
کمک کنیم هیچ منتی هم به گردن هم نداریم!

موفق باشید...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 10 خرداد1392 - 7:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 127 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 13  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 430 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure