نویسنده |
پیغام |
asdfg
کاربر فعال
|
با سلام دوستان حرفهای یی که دوستان میزند درباره طلسم به غربت نگیرید اگر دوستانی هستن که راه حل وغنسا کردن را میدانند توضیح بدنند تا استفاده کنیم
|
چهارشنبه 8 خرداد1392 - 7:04pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان توی دینا هیچ چیزی فنا نمیشه بلکه فقط در حال تغییر و تحوله . ولیکن چه لزومی داره علوم غریبه بخاطر دیرینه بودنش و فاصله اش با قرن 21 فراموش بشه؟؟؟ بنابراین شما هم باید خوردن و خوابیدن و ... رو کنار میذاشتین چراکه خیلی سابقه اش زیاده و از روز تولد و خلقت بشر همیشه انجامش داده. خوب میبینیم که همیشه همه چیر مورد نیاز هست ولیکن برحسب موقعیت. حالا شما که میخوای طلسم و ... رو تجربه کنی میتونی بری مطالعه بکنی و تجربه کسب کنی و به نتیجه دلخواهت برسی % بلکه ان شاا... ظرفیت بیشتری کسب کنی و بعد به اونهایی که میخوای اثبات یا نفی کنی منعکس کنی% ونهایتا شما هنوز به باورهای خودت ایمان نداری و حتی چیزی که میخوای نفی کنی دلایل کافی هم نمیتونی بیاری پس چطور میتونی دلایل اثباتی رو بپذیری؟؟ ختم کلام : العاقل اشاره یاعلی مدد --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 9 خرداد1392 - 2:25pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
نه دوست عزیز اینم نشد جواب شما دارید سفسطه و مغلطه میکنید یک تجربه شخصی ادعا میکرد وارد غاری شده و با یک غول بزرگ در روبروش مواجه شده و از ترس میگفت اینجا طلسم دارد ولی همانطور که گفتم بنده هیچ اعتقادی به طلسم واین حرفها ندارم این رو هم محض اطلاع رسانی بکنم که قبول چنین باورهایی از گناههای بزرگ و نابخشودنی محسوب میشه بگذریم با طرف به محل غاری که میگفت رفتیم وارد که شدیم بعد از چند قدم غولی در برابرمون ظاهر شد حضرات پا به فرار گذاشتند و ما هم بی رو در بایستی کمی ترس کردیم ولی میدونستم کاسه ای زیر نیم کاسه هست برگشتم بیرون و دوباره داخل شدم البته ارام ارام پام رو رو زمین میکشیدم باز غول جلو امد کمی پا رو عقبتر گذاشتم غول ناپدید شد دوباره پا رو جلو گذاشتم و غول ظاهر شد شاید دلیل این کار رو فهمیده باشید بله اهرمی بود در کف غار که هروقت پا روش میذاشتی غولی البته سنگی جلوت ظاهر میشد طرف رو صدازدم پاش رو روی اهرم گذاشت چون غول به جلو امده بود میشد از پشتش رد شد و به اتاق پشتش رفت مانعی بر سر راه برگشتن غول گذاشتم که عقب نره و به اتاق پشتی رفتیم ولی متاسفانه چیزی جز بیل و کلنگ نبود یعنی قبلا خالی شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم یکی از طلسمهای خیالی که محض اطلاع گفتم بگم بعضیا هی نگن چون شما جایی نرفتی انکار میکنی روز و شبتون خوش
|
پنج شنبه 9 خرداد1392 - 7:59pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام این داستان را از کی شنیدی دروغ نگو عین این ماجرارا من چند سال پیش شنیدم
|
پنج شنبه 9 خرداد1392 - 8:22pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
asdfg نوشته است: سلام این داستان را از کی شنیدی دروغ نگو عین این ماجرارا من چند سال پیش شنیدم سلام شما از کجا میدونی منشا چیزی که شنیدی ما نباشیم یا مگر هر گردی گردوی موردنظر شماست
|
پنج شنبه 9 خرداد1392 - 9:26pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام شما بجه کجایی من اونو از دوستان نزدیک مرحوم استاد مقدم که در نزدیکی تهران سکونت داشت شنیدم که استاد مقدم از یکی از برجسته ترین استاد های اثار شناسی در جهان بود که از دانشگاه لندن در زمان پهلوی فاروقول تحصیل شده بود
|
پنج شنبه 9 خرداد1392 - 9:47pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخیر این مورد که شما میگین کلا از قواعد طلسم خارجه و این اشتباهی هست که خیلی ها دچارش میشن و تله مکانیکی رو به جای طلسم و ... جا میزنند. بهرحال همه چیز را همگان دانند و... یاعلی مدد --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 9 خرداد1392 - 10:23pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
اقای پارسی تا اونجایی که ما اطلاع داریم به این نمیگن طلسم...طلسم که با اهرم کار نمیکنه به نظر من وجود داره ولی ایجوری نیست که هر جایی یه طلسم باشه...مثلا واسه 3 تا کوزه توی عمق 3 متری که دیگه طلسم نیست...واسه اون بارهای بزرگ و مقبره های پادشاهی اونم بعضی هاشون....طلسم هم بیشتر به توهم میبره..این توهم تا جایی ممکن هست رخ بده که فرد دچار سکته یا ترس بیش از حد بشه نه اینکه یه غول بیاد فرار کنی بری....طلسم دیگه امان نمیده پارسی جان
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 9 خرداد1392 - 11:01pm |
|
|
naser1
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان واسه چي الكي جر وبحث ميكنين من اينو ميگم كه يه كمي موضوع روشن بشه ما همه در دنيايه 3 بعدي زندگي ميكنيم پس در محدوديت هستيم محدود در حسار زمان ومكان يه مثال ميزنم راحت تر درك كنين فرض كنيد يك آدمك نقاشي در يك صفحه دو بعدي زندگي ميكند اگر ما يك استوانه را به صورت عمودي وارد صفحه كنيم آدمك اونو به صورت دايره ميبيند چون نمي تواند ارتفاع استوانه را ببيند و درك كند پس موجود دو بعدي جسم سه بعدي را ناقص ميبيند پس ما هم كه سه بعدي هستيم نمي توانيم موجودات 4 بعدي و بالاتر را به طور كامل درك كنيم جن وروح و.................. خارج از درك ما هستند
|
جمعه 9 خرداد1392 - 2:27am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوستان گلم ما اومدیم اینجا که نظراتمونو بیان کنیم نه اینکه به نظر یا اعتقادات کسی مورد تمسخرقرار بدیم، چیکار داریم کسی راست یا دروغ بگه خدا رو شکر همه عاقلند میفهمند که... بعضی از دوستان یه حرفایی میزنن که طرفی که اومده نظر داده پشیمون میشه از حرفش... تمنا و خواهش میکنم دوستان این نزارن این صمیمیت از بین بره، اگه کسی هم تجربه یا علمی تو زمینه های این انجمن داره بی منت در اختیار عزیزان قرار بدن، چون ما اومدیم اینجا به هم کمک کنیم هیچ منتی هم به گردن هم نداریم!
موفق باشید...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
جمعه 10 خرداد1392 - 7:30am |
|
|
|