انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 4:08pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
ن داداش همه ی دنیا بجز چند فرقه همه وجود جن رو انکار نکردن و قبولش دارن ....ضیطان را باید قبول داشته باشی تا بتونی از شر شیطان در امان بمونی و البته باید صد در صد وچود خدا رو هم منکر نشی

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

سه شنبه 30 مهر1392 - 11:04pm
استادیار
استادیار

دوستان دیری نمیپاید که علم هم وجود جن و چشم زخم و روح و... را اثبات میکند همانطور که میدانید تمام اشیائی که در اطراف ما وجود دارند ظاهرا ثابت و جامد بنظر میرسند درصورتی که همه این اشیا از اتمهایی تشکیل شده اند که دائما الکترونها بدور هسته اتم در حال چرخش میباشند همانند سیارات که بدور خورشید میچرخند اما در مقیاسی بسیار بزرگتر حال اگر ما بتوانیم سرعت حرکت الکترونهای سلولهای بدن خود را با سرعت حرکت اتمهای مثلا دیوار متناسب کنیم براحتی میتوانیم از دیوار عبور کنیم!!!!!

سه شنبه 30 مهر1392 - 11:24pm
مدیر سایت
مدیر سایت

haloo نوشته است:
کوهیار جان این فیل رو حتما مطالعه کن

هالو جان از حسن توجه شما سپاسگزارم دوست عزیز فایل سمارو هم دانلود کردم و انشاالله سر فرصت مطالعه میکنم
دوست عزیز دوباره پستهای بنده رو مطالعه کنید ولی اینبار به دقت
مگر بنده از بیخ و بن منکر وجود موجوداتی به غیر از ما شدم؟ اصل قضیه بود و نبود این موجودات نیست! اصل قضیه ادعاهای بی اساس و ریشه برخی افراد برای خدمت گرفتن این موجودات و جنگ و درگیری با اونها و خلاصه هرجور استفاده از این موجوداته
صحبت بنده و خیلی دیگر از دوستان اینه که اگر کسی ادعایی داره و میگه با این موجودات در ارتباطه و میتونه ازشون استفاده کنه و .... ثابت کنه فقط همین
این دیگه دعوا و ناراحتی و داد و بیداد نداره
یه فیلم عکس یا کلیپ روکنه تا ما هم بشیم مریدش
خداوکیلی من هم دوست دارم کسی باشه که از آیندم بهم خبر بده و یا اینکه محل یک دفینه رو نشونم بده تا با خیال راحت برم سر وقتش
شما دوست نداری همچین چیزی در اختیار داشته باشی ؟ بدت میاد ؟ معلومه که نه
حالا اینا که ادعا دارند با این موجودات در ارتباطند و موکل دارند و از این حرفها خب آدرس یه دفینه رو ازش بگیرند برن بزنند به رگ نوش جونشون دیگه چرا اینقدر دستگاه میزنند و ردیاب میچرخونند و بیابونگردی میکنند؟
والا من که نمیدونم و خوشحال میشم اگه پاسخ بدن

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 30 مهر1392 - 11:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: tabriz
اين اتم و سلول و هر چي كه دانشمندان با عقلشون ميرسيد امتحان كردند ولي چيزي بدست نياوردند و نتونستند وجود روح رو ثابت كنند اميدواريم در چند صد سال اينده علاقه منداني باقي بمونن و دستگاهايي درست كنند كه بشه روح و جن و پري و فرشته و هر چي پشت پرده متافيزيك هست رو نمايان كنند ....

سه شنبه 30 مهر1392 - 11:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
parsi نوشته است:
سلام افشین خان بهتره بس کنید این داستانها رو دوست عزیز عصر عصر تکنولوزی است نه عصر قرون وسطایی جنها بیکار نیستند :YMPEACE:
با تشکر

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

چهارشنبه 1 آبان1392 - 4:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان اولا وقتی یکی موکلداره یک مسلمان خالص است و نیازی به این دفینه و گنج نداره من الان کلیب ها در دستم نیست و الا یه کلیب بود از یه جن گیری که رفته بود در جلدیک زن و باور کن وقتی میخواست اون جن رو از بدنش در بیاره در اولین فرصت اون کلیب رو واستون ابلود میکنم . تا ببینین و اما مثه این فیلم ها نیست که زن شکلش عوض بشه یا کارهای عجیبی بکنه ولی اینم بدون وقتی یه جن بخواد از جلد یه نفر بیرون بره از انگشت بیرون میاد که باش ایمان وشهادت میاریم همون انگشتی که هنگام نماز چند بار بلند میکنی خلاصه اگه اون ر ببینی خودت متوجه میشی و نیازی به چیزای دیگه نداری و همانطور منم گفتم دیگه در مورد دفینه منم موندم ایا کاری به دفینه ی انسان ها داره یا نه چون خودم ندیدم و نمیتونم قضاوت کنم..موفق باشی

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 1 آبان1392 - 9:33am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
کوهیار عزیز اولا مواظب باش آتیش تندت نسوزاندت .
دوما اینجا چه کسی ادعای داشتن موکل و ... داره ؟
سوما حرفای بنده کجاش بی ادبی بود؟ درسته حرف حق همیشه تلخ به نظر میاد.
بنده عرض کردم اگه سواد این مسائل رو نداری نباید بیخودی اظهار نظر بکنی و حرف شما هم نیست که چرا به پارسی چیزی نگفتی و ...
اگه تاپیکهای دیگه رو ببینی متوجه میشی قبل از شما خیلی ها اومدن و مثلا ادعایی کردن و جو رو بهم زدن و رفتن و من هم جوابشون رو دادم و البته بنده با کسی رودروایسی ندارم.
نهایتا بگم این علوم به درد هر کسی نمیخوره و هرکسی ظرفیت فهم این علوم رو نداره و کسی که هنوز توی خودش و شناخت نقاط ضعف و قوتش حیرانه خیلی کار داره تا بیاد اینجا قد علم بکنه.
دوستان از همه عذر میخوام اگه کمی لحن سخنم تند باشه.
العاقل اشاره @};-
یاحق --- غقیائیل

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 1 آبان1392 - 11:42am
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
سلام دوستان
کوهیار عزیز اولا مواظب باش آتیش تندت نسوزاندت .
دوما اینجا چه کسی ادعای داشتن موکل و ... داره ؟
سوما حرفای بنده کجاش بی ادبی بود؟ درسته حرف حق همیشه تلخ به نظر میاد.
بنده عرض کردم اگه سواد این مسائل رو نداری نباید بیخودی اظهار نظر بکنی و حرف شما هم نیست که چرا به پارسی چیزی نگفتی و ...
اگه تاپیکهای دیگه رو ببینی متوجه میشی قبل از شما خیلی ها اومدن و مثلا ادعایی کردن و جو رو بهم زدن و رفتن و من هم جوابشون رو دادم و البته بنده با کسی رودروایسی ندارم.
نهایتا بگم این علوم به درد هر کسی نمیخوره و هرکسی ظرفیت فهم این علوم رو نداره و کسی که هنوز توی خودش و شناخت نقاط ضعف و قوتش حیرانه خیلی کار داره تا بیاد اینجا قد علم بکنه.
دوستان از همه عذر میخوام اگه کمی لحن سخنم تند باشه.
العاقل اشاره @};-
یاحق --- غقیائیل

دوست عزیز
بنده کجا قد علم کردم؟
بنده کجا ادعای این علم رو داشتم؟
چرا نمیخواید بپذیرید؟ یعنی چون بنده گفتم واسه ادعاهایی که مال شما نیست و مال شخص دیگری هست دلیل و سند رو کنه بنده آدم بدی هستم؟
ملت حتی به پیامبرشون شک کردند و ازش معجزه خواستند نه دعوا کرد و نه دادو بیداد نه توهین و نه تهدید
هرکی میگه موکل داره و نمیدونم با اجنه ارتباط داره حالا یا مسلمان یا کافر بسم الله
میگم فرمودید سواد این مسائل رو ندارید اظهار نظر نفرمایید
یعنی هرکی این مسائل رو رد کنه بیسواده؟ اصلا همون بهتر که بیسواد باشم تا بیام چرت و پرت و دزوز و دغل تحویل ملت بدم
میشه بفرمایید شما مدرکتون رو از کجا گرفتید ما هم بریم بگیریم باسواد بشیم بریم دنبال رمالی و جنگیری؟
شما فکر میکنید چون شما 4تا کتاب بنام میرداماد و ابن سینا خوندید در خواص خون مرغ و حرز 4گوش پس دیگه شما با سوادید و ملت همه بیسواد؟
حالا کی گفته ما اون کتابارو نخوندیم؟ خب مام خوندیم ولی انداختیم دور چون اعتقادی به خون مگس و پر خروس و دندون خفاش ندارم!؟
والا من دیگه موندم هرچی میگم دعوا ندارم جر و بحث ندارم با شما مشکل ندارم و اصلا مگه ما همدیپرو میسناسیم که مشکل داشته باشی؟
دوست عزیز برای بار چندم میگم اگه قراره اینحوری هی به شعورم توهین کنید و بجای سند و مدرک دادو بیداد راه بندازید و تهدید به آتیشسوزی کنید
بنده همین جا بحث رو تمام میکنم و میگم معذرت میخوام

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 1 آبان1392 - 11:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بینا جان و کوهیار عزیز لطفا با هم دیگه دعوا نکنین .. قرار باشه هر کدوم یه جوابی بدین اصلا به نتیجه نمیرسین اوقات خودتون رو تلخ نکنین بابا این دنیا ارزش هیچی نداره اگه به همه ی ادوار گذشته به نیاکانمون به هرکی که وجود داشته یه نگاهی بندازیم میبینیم که همه فانی هستن خواهشا هرکی در هر موردی معلومات داره تو سایت قرار بده تا ادمهایی مثه ما که کم تجربه هست از بست هاتون چیزی یاد بگیریم ...میگن ندانست عیب نیست ن برسیدن عیبه

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 1 آبان1392 - 12:51pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
دوست عزیز کوهیار بزرگوار شما برادر من الانم دارین با دعوا و داد و بیداد حرف میزنین.
لطفا آرامش خودتو حفظ کن و به نوشته های قبلی من دوباره دقت کن.
اگه وقت کردی کل نوشته های منو توی این تاپیکها بخون و بعد بیا استدلال بکن.
ضمنا یه قائده کلی داریم که آدمی با باید مقلد باشه یا ازش تقلید کنن . حالا شما اگه علمی داری بیا رو کن من به نمایندگی از همه بچه های انجمن عرض میکنم همه مرید شما. ولی اگه برعکس اینه خوب اقلا برای رد معلوماتی که کسب کردی دلیل بیار .
اینجا هم کسی شاگرد و استاد نیست و همه با هم برادرن و فقط تبادل اطلاعات میکنن.
الان شکر خدا همه جا پر از کتاب و سایتهای مختلف در مورد علوم غریبه و جن و ... هستش و هرکسی هم ادعای استادی رو داره.
ولی اینجا میشه بگین چه کسی ادعایی داشته؟ حالا گیرم که ادعا هم داشته شما چطور بی دلیل میخوای ردش کنی ؟ به قول خودت مگه ازش شناخت داری؟ خدای ناکرده چرا توی دام شیطان بیافتیم و بجای اینکه در پی کسب علم و اشتراک تجربه باشیم فقط ساز مخالف بزنیم؟
اینجا یک محیط عمومیه و هرکسی میتونه بیاد و بره ولی به شرطی که حیطه خودشو بدونه.
دوست من ختم کلام عرض میکنم اول به خودم بعد به همه: سعی کنیم فقط بنده خدا باشیم نه برده کس دیگری
یاحق --- غقیائیل
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 1 آبان1392 - 1:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 499 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure