آقا معین نوشته:
یه لحظه تصور کنید یکی مثل ادیسون ..مینشست تو خونه و هم ذکر میکرد ؟؟؟ نه واقعا یه لحظه تصورش رو بکنید ..سرنوشت بشریت بدون اختراعات این مرد الان چی بود ...لطفا جواب قانع کننده بهم بدید نه سفسطه ...
با سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
طبق قانون الهی و دستورات شرع مقدس اسلام ، هر غیر مسلمانی که در این دنیا مایۀ خیر و پیشرفت جامعه بوده و خدماتی به بشریت ارائه داده باشه، خداوند او را تا قیامت در نزد مردم عزیز و محترم میکند و در این دنیا عزت میدهد. چون برای عزت و سربلندی این دنیای خودش تلاش کرده و خداوند نیز در این دنیا پاسخ مناسبش را میدهد!
ولی چون هدف از خلقت جن و انس عبادت خدا و توحید خالص است، بنابراین چنین شخصی خود،خودش را از این نعمت جاودانی محروم کرده ولی بدان که خدا با فرستان 124هزار پیامبر برای تعلیم و اصلاح اخلاق و اجتماع بشریت ثابت کرده است که جز خیر خواهی جن و انس هدف دیگری نداشت!
وَ مَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُونِ و جنّ و انس را نيافريدم جز براى آنكه مرا بپرستند .﴿الذاريات، 56﴾
اما پاسخ جن و انس چگونه خواهد بوده و خواهد بود؟ قضاوت با وجدان بیدار و عقل سلیم است!
در مورد اختراعات باید عرض کنم که:
سوالی مطرح میشود: آیا اگر ادیسون برق را اختراع نمی کرد، دیگه هیچ انسانی قادر به تولید برق نمی شد؟ آیا موبایل و اینترنت و غضاپیما را هم ایشون تولید کردند؟
آیا اختراعات بشری که قبل از ادیسون وجود داشت نیز متأثر از ادیسونه؟ و صدها سوال دیگر... .!
پاسخ مسلما خیر است!
ممکنه شما بفرمایید که ادیسون را به عنوان یه نمونه مطرح کردم!
پاسخ شما این خواهد بود، اولا: خداوند به هر انسانی لطف و عنایت خاص خودش را میکند و امکان دارد به کس دیگری نکند! ( البته امکان دارد)!
دوم: دنیا از انسانهای دارای افکار بلند و علمی و خلاق خالی نبوده و نخواهد بود! پس اگر من امروز چیزی را اختراع نکردم، ممکنه فردا کسی اختراع کنه! و اگه من اختراع کردم دلیل بر عدم اختراع آن توسط دیگرا نیست!
سوم: که خیلی مهمه اینکه، دانشمندان چیزی را خلق نمی کنند بلکه از حالتی به حالت دیگر درمی آورند و این علم نوآوری و خلاق بودن انسان لطف و عنایت خداست! حتی اگر کسی خدا را انکار هم بکند، بر اساس قانون طبیعت که ارادۀ خداوند بر چرخش طبعی و روبه رشد جامعۀ بشریست، باز هم امکان اختراع و ابتکار از وی سلب نمی شود و خداوند در این دنیا عزتش میدهد و نامش را نیک میگرداند!
در مورد دعا کردن:مؤمنان مکلف به دعا کردن نیستند! یعنی اگر کسی دعا نکرد، گناهکار می شود! ولی دعا موجب بخشش خطاها و گناهان و سبب نزول رحمت و برکت و شفای دل و جان مومنین میشود و هزاران لطف و رحمت بی منتهای الهی دیگر... .
خداوند در قرآن می فرماید:وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَ لْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ ﴿البقرة، 186﴾
و هر گاه بندگان من ، از تو در باره من بپرسند ، [ بگو ] من نزديكم ، و دعاى دعاكننده را به هنگامى كه مرا بخواند اجابت مىكنم ، پس [ آنان ] بايد فرمان مرا گردن نهند و به من ايمان آورند ، باشد كه راه يابند .
در این آیه خداوند میفرماید: هرگاه بندگان خواستند دعا کنند، به درگاه من دعا کنند و از من بخواهند و من هم اجابت و قبول میکنم! نفرموده که حتما و اجبارا و مؤکدا مؤمنان باید دعا کنند!
پیامبر اسلام میفرماید: دعا مغز عبادت است!
پس هرگاه بخواهیم برای پیشرفت امورات خودمان ویا مریضهایمان و سایر مومنین تلاش کنیم، بهترین کار این است که ابتدا دعا کنیم و از خداوند بخواهیم و سپس برای حصول نتیجه، خودمان نیز تلاش کنیم، چون اگر خواست و ارادۀ خداوند در امری نباشد، موفقیتی در کار نخواهد بود!
دعای حضرت داود را توجه بفرمایید لطفا:وَ لَمَّا بَرَزُوا لِجَالُوتَ وَ جُنُودِهِ قَالُوا رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَ انْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْکَافِرِينَ ﴿البقرة، 250﴾
و هنگامى كه با جالوت و سپاهيانش روبرو شدند ، گفتند : « پروردگارا ، بر [ دلهاى ] ما شكيبايى فرو ريز ، و گامهاى ما را استوار دار ، و ما را بر گروه كافران پيروز فرماى . »
فَهَزَمُوهُمْ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ قَتَلَ دَاوُدُ جَالُوتَ وَ آتَاهُ اللَّهُ الْمُلْکَ وَ الْحِکْمَةَ وَ عَلَّمَهُ مِمَّا يَشَاءُ وَ لَوْ لاَ دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَفَسَدَتِ الْأَرْضُ وَ لٰکِنَّ اللَّهَ ذُو فَضْلٍ عَلَى الْعَالَمِينَ ﴿البقرة، 251﴾
پس آنان را به اذن خدا شكست دادند ، و داوود ، جالوت را كشت ، و خداوند به او پادشاهى و حكمت ارزانى داشت ، و از آنچه مىخواست به او آموخت . و اگر خداوند برخى از مردم را به وسيله برخى ديگر دفع نمىكرد ، قطعاً زمين تباه مىگرديد . ولى خداوند نسبت به جهانيان تفضّل دارد .
تِلْکَ آيَاتُ اللَّهِ نَتْلُوهَا عَلَيْکَ بِالْحَقِّ وَ إِنَّکَ لَمِنَ الْمُرْسَلِينَ ﴿البقرة، 252﴾
اين [ ها ] آيات خداست كه ما آن را بحق بر تو مىخوانيم ، و به راستى تو از جمله پيامبرانى .
یعنی حضرت داود بعد از اینکه از خدا تقاضای پیروزی کرد، خدا نیز پیروزش کرد و در مقابل دشمن کافر و ظالم سربلندش کرد و سپس به حضرت داود پادشاهی و حکمت و علم عطا کرد! و تا قیامت نامش را نیک گرداند!پس اگر داود ع مغرور میشد ویا دعا نمی کرد، میتونست با تعداد افراد و سلاح کمش در مقابل دشمن پیروز شود؟ خیر!
این امر در مورد در سپاه بدر زمان اسلام نیز صادق است! 300 نفر درمقابل 900 نفر !
و همچنین در زمان پیروزیهای مسلمانان در زمان حضرت عمر که با شمشیر خالی که با لیف خرما به کمرشان بسته بودند، با ایمان و توکل به خدا و دعای خالص و قلبی پاک، دو امپراتوری بزرگ و ابر قدرت زمان خود را که مجهز به آخرین فن آوریهای نظامی و جنگی بودند شکست دادند و خود پیروز شدند!. این پیروزی جز با توکل به خدا و قدرت ایمان، میسر نمی شد!
آیا اینها قابل تأمل و آموزنده نیستند؟!.دعا، صحبت کردن مخلوق با خالق خویش است و بهترین دوست و هم سخن یک انسان مؤمن، خالقش می باشد!. و چه لذتی بالاتر از این ای برادر!
دعا در رحمتهای بی حد و حساب الهی را بر روی انسان باز میکند که هیچ زبانی قادر به توصیفش نیست!
دعا میتواند در هرجای کرۀ زمین انجام گیرد، بدون اینکه حتی کسی ببیند و یا بشنود!. در دل باشد ویا بر زبان! نیار نیست کارمان را برای دعا تعطیل کنیم بلکه همزمان که جسم مشغول کار است، دل میتواند به ذکر خدا مشغول شود!.
هدایت دست خداست و آرزوی من هدایت همۀ انسانها توسط هادی یکتاست! یا هادی مدد!
http://www.mohtadeen.com/fa/list-conten ... 8%AA%D9%86)
http://www.mohtadeen.com/fa/list-conten ... B%8C%D9%86پیروز و سربلند باشید