سلام دوستان عزیز
عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم ولی بعضی اوقات سوالاتی پیش میاد که آدم مجبور میشه پاسخ بده
دوستان بحث تله و طلسم و دو بحث است که هردو ریشه علمی دارند و بدست انسان بکار گرفته میشه و همه بهتر میدونید برای چه!
ولی در باره جن و این بحث ها بنده از استید فن چندتا سوال دارم
1- آیا به مخاطب حق میدهید که در باره مطالبی که عنوان میکنید از شما ادله و مستندات بخواهد؟
2- لطفا توضیح دهید که چرا اجنه در هیچ کار دیگری شرکت نمیکنند الا اینکه دفینه جابجا کنند و بگردند ببینند چه کسی میرود دنبال دفینه و آنها هم جایش را عوض کنند و آنگاه دسته جمعی هر هر و کر کر بخندند؟
بنظر شما موجوداتی با این همه توانایی و قدرتهای عجیب هیچ سرگرمی دیگری ندارند الا اینکه نگهبان دفینه شوند و جایش را عوض کنند و قوچ بفرستند و صداهای خنده و گریه زاری سر دهند؟
کلا مثل اینکه این اجنه قدرتمند فقط کارشان شده ایجاد مزاحمت و مزاح
میگم چرا از این اجنه ها فقط باید توی ایران پیدا بشه و یا توی این کشورهای عربی؟
چرا نشد ما یه بار بشنویم توی آرژانتین یه جن یه دفینه جابجا کرده ویا توی بورکینافاسو یه جن قوچی را برای فراری دادن کاشفان دفینه گسیل داشت؟
البته موارد دیگری هم هست که ذکر کنم ولی خب میترسم دوستان حوصله نکنند
ولی نه این یکی رو باید بگم نگم غمباد میکنم
میگم این اجنه محترم با این قدرتهای خارقالعاده چرا در مسائل بزرگ این دنیا دخالت نمیکنند؟ مثلا جلوی حادثه هیروشیما و ناکازاکی رو بگیرند؟
یا اینکه این آقایون که ادعا میکنند باید سالک باشی و مالک باشی و کلا خیلی ریاضت بکشی و انسان درست و اهل خدایی باشی تا صاحب جن باشی
چرا از این اجنه در راههای درست و خداپسندانه مانند شفای مریضان لاعلاج یا جلوگیری از جنگهای خانمانسوز یا نبودی مزارع خشخاش( خداوکیلی دفینه جابجا کردن محض مزاح خوبه یا نابودی مزارع خشخاش و آشپطخانه های شیشه و ریشه کن کردن اعتیاد) و یا اصلا تشکیل یک جهان عاری از ظلم و فساد و تباهی و کثافت؟
آخه موجودیکه دیده نمیشه و البته بسیار هم قدرتمنه و از غیب آگاهه و در یک چشم به هم زدن میتونه هرکاری بکنه بنظرت اگر میخواست کاری برای بشر بکنه کدوم دسته از کارهای بالا رو انتخاب میکرد؟
برای پاسخ دادن به این سوال عدد گزینه مورد نظر را به 20090 پیامک کنید
سپاس