انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 1:38pm

پاسخ به موضوع  [ 367 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 37  بعدی
 به ماورا خوش آمدید 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
شما استاد هستین بنده هم یچیزایی عرض میکنم .به طور خلاصه
میگین هیچ جارو خراب نکردن
عربها به دستور عمر هر چه کتابو تاریخو فرهنگو شاهنامه رو اتش زدند و ب اب انداختند
عمر گفت اگر قران هست دیگر به هیچ کتابی نیاز نیست .
زنان ایران رو به اسارت بردند به شهر خودشون.
فرش بهارستان رو بردند و در کشور خودشون نصف کردن هر کدام کمی ازش برداشتند.
عرب فرق نقره با طلا را نمیدانستند.
طلا میدادند نقره میگرفتند.
خیلی از امامزاده ها بعلت اینکه اعراب تخریب نکنن و دستبرد نزنن امامزاده شدن.

توی یکی از اسناد از در یکی از شهرها گفته شده
با اینکه زیاد هم رو این یکی زوم نیستم منبع های معتبری دارم .
اعراب وقتی اونجا رسیدند ی روستایی بود که از دم مردمانش را سر بردیند
طوری که خون در کوچه ها جاری شد
اسم روستا بعدها شد قوم غان(قوم خون)
تمام افرادی ک کشته شدند با همه لوازم توی یجاهایی دفن هستن
از کل این حرفها
بنده فقط قرانو با پیامبرو قبول دارم .
اعراب انزمان بقدری وحشی بودند و نفهم ک خدا قرانو براشون فرستاد.
بیشتر اعراب متحد شدند برای حمله به ایران
وگرنه اگه عقل درست حسابی داشتن ک نیازی نبود ب قران.
وقتی من تشنه باشم نیاز ب اب دارم.اعراب انزمان هم نیاز ب فرهنگ و عقل داشتند ک خبر داری دختراشونو زنده ب گور میکردند
قران هم خیلی از بخشهاش برای مردمان ان زمان بوده ک خدا در خیلی از ایه هاش میگه ای محمد بگو
بهشان بگو
یا با محمد کاری نداشته باشید وقتی وارد خانش میشوید در بزنید.و غیره
_هیچ زنو بچه ی کشته نشد مگر بخاد جنگ کنه شما هم باشید همین کارو میکنید و واینمیستید طرف بگه من کتاب اوردم .
توجیح میکنید ک سپاهی از ی کشور دیگ اومده و کسی جلوش واینسته و منطقی رفتار کنه .
توی جنگ کلی دسیسه هست.
کلی جنگجو از ی کشور دیگ اومدن میخای دفاع نکنن از خودشون.باید بزنی ناکارشون کنی
در مورد قران
جاهایی هم ک لزوم باشه برای تصمیم گیری و فکر بنده خوندم و بهش عمل کردم
موفق باشین.

یکشنبه 23 بهمن1401 - 4:18pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
متاسفانه بازم به نکات توجه نفرمودید
نه بنده و نه شما و نه همه ی اینایی که هر روز داستان تازه ای میگن ، هیچکدام اون موقع اونجا نبودیم که ببینیم چی شده و کی راست میگه

فرش بهارستان یا هر غنیمتی را که از جنگ بدست آوردن ، معلومه که نابود میشه و این تقصیر امپراتوری ایران بود که باعث شد اونا آرایش جنگی بگیرن

فرق نقره با طلا رو هم هر بچه ای در اون زمان میدونست

امام زاده ها رو هم که توضیح دادم ، میخواستن خودشون تخریب نمیکردن ، ببینیم اعراب تخریب میکردن یا نه . دیدگاه خودشون از اعراب اشتباه بوده . صدها آتشکده در کشور داریم که مال همون زمان هستن و عربها تخریبش نکردن و آتش بعضی ها هنوز روشن است

خوب شما اگر اعتقاد ندارید که پیامبر تونسته باشه اون صحابه رو بدرستی تعلیم بده ، دیگه به پیامبر اعتقاد ندارید و همچنین رده های پائینتر از پیامبر ص
این یعنی پیامبر ص در رسالتش شکست خورده و موفق نشده و کار خدا ناتمام مونده

لا اله الا هو

یکشنبه 23 بهمن1401 - 4:43pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

- در مورد بعضی از تحریفات و اغراقات که امروزه در ذهن بعضیها باب شده . بعضیها با این سخنان فکر میکنن دارن اسلام رو تقویت میکنن یا عقیده ی خودشون رو بالا میبرن ،اما متاسفانه باعث بدبین شدن همه ی عقاید ، به اسلام و به خدا میشن .
امروز همه ی ناباوران دارن بر علیه دین و خدا تلاش میکنن و متاسفانه بعضیها دارن بین عقاید اسلامی اختلاف میندازن .
کتابخانه ی ایرانی که میگن حضرت عمر آتش زده و همه ی علوم ایران رو نابود کرده :
- اولا حضرت عمر هیچوقت به ایران حمله نکرد و خودش در هیچ جنگی حضور نداشت . اینو شاید بعضیها بگن میدونستیم اما چون هیچکس اشاره نمی کند گفتم . داستان را طوری در ذهن مردم جلوه میدن انگار خودش سوار بر اسبی بوده و در جلو سپاه شمشیر میزده و سرها رو قطع میکرده و همه جا رو آتش میزده
فرماندهان جنگ دو تن از صحابه بودند که هرکدام در جنگهای جداگانه ای رهبری سپاه رو به عهده داشتن
تا یه سوار بخواد پیام ببره به عربستان و برگرده ، خیلی طول میکشه
بله ، همه میدونیم که ایران کتابخونه داشته و شاید تعداد کتابها هم آنقدر نبوده که اغراق میشه
اولا در هر جنگی ممکنه اتفاقاتی بیفته که دست کسی نباشه . ممکنه سربازی تیری آتشی بندازه جایی آتیش بگیره و خودشم خبر نداشته باشه اون مکان چی داره (اهل اونجا که نبوده )
بقول ما : توی جنگ حلوا پخش نمی کنن . مهم اینه که علت جنگ چی بوده . همون مقصره

بعدش اگر عربها کاخ رو فتح کردن و اونجا مستقر شدن ، مگه دیونه بودن که کتابخونه رو به آتیش بکشن و کاخ رو سیاه و نابود کنن ؟

بعدش فرض کنیم که کتابا اونجا بودن ، بازم عربا اینقدر دیونه نبودن که اون همه کتابا رو یکجا بسوزونن و هیچ بررسی تو کتابا نداشته باشن . در زمان پیامبر آموخته بودن که کتاب و سواد و علم ، چقدر اهمیت داره و مهمه
هر اسیر جنگی از کفار را ، با این ضمانت آزاد میکردن که به 10 نفر از همین صحابه که به ایران آمده بودن ، سواد خواندن و نوشتن یاد بده . پس اونایی که میگن عربا اون موقع وحشی بودن سواد حالیشون نبوده ، دارن از روی دشمنی با خدا حرف میزنن
حداقل اینقدر سواد داشتن که ارزش یک کتابخونه رو بدونن .
همه ی کتابها که دینی نبوده و اگر بقول مدعیان کتابا دینی بوده باشه ، هیچ صحابه ای کتاب دینی رو اجازه نداشته بسوزونه
اکثر کتابای مهم دینی و ماورایی که ارزش داشتن ، تو کاخها نگهداری نمیشدن بلکه دست مغ ها و پیرها بودن

بازم فرض کنیم که کتابهای باارزشی اونجا بوده و سوختن ، چه معلوم خودیها کتابها رو آتیش نزدن که به دست اعراب نیافته ؟ کی اونجا مشغول تاریخ نویسی بوده ؟

و نکته ی مهم دیگر : ایرانیها آنقدر خنگ نبودن که کتابهای باارزش خود را قبلا پنهان نکرده باشن .
درسته که در حملات اولیه غافلگیر شدند و اموالی از درون کاخ به دست اعراب افتاد
اما قسمت اعظم اموال و طلاها و کتابها را یا باخود به نقاط دورتر بردند یا در جاهای امن دفن کردند . ثروتمندان مرکز ایران بسمت شمال فرار کردن و پائینترا بسمت کوهها ی غرب
فقط همون یه کاخ نبوده و حملات بعدی ، فورار انجام نشده . به اندازه ی کافی فرصت جمع کردن اموال و کتاب و غیره و فرار کردن داشتن
در حمله ی اول فکر نمیکردن که شکست بخورن ، وگرنه اون مقدار اموال هم بدست اعراب نمی افتاد
توی یک کتابخانه ، تعداد کتابهایی که خیلی مهم و باارزش هستند ، همش بار یه گاری نمیشه و گاهی فقط چند جلد مهم هستن .بردنش به مکان امن کار سختی نبوده
تقریبا توی بسیاری از اتاقکها و امانت سراها ، هنگام پیدا کردن گنج ، کتابهای باارزشی رو پیدا میکنن که گاهی ارزش اونا از ارزش خود گنج بالاتره
هر جا رو باز میکنن حداقل دو سه جلد کتاب همراه دفائن هستن
همین نشون میده که جریان چی بوده
ضمنا همه ی کتابهای ایران از بین نرفته ، بسیاری از کتابهای باارزش و خطی هنوز هم در جاهای امنی نگهداری میشن و دست افراد خاصی هستن
کتابا رو که نمیارن بدن من و شما مطالعه ش کنیم
اصلا فرض کنیم همه رو سوزوندن ، کتابای مهمی رو که الان مونده ، تا حالا چند جلدشو آوردن عمومی کردن ؟
یعنی همه ی علم ایران فقط تو همون یه کتابخونه بود و سوخت ؟ !
هر چیزی رو که میگن باور نکنید و اگه اصل موضوع رو باور کردید ، حداقل اغراقها را بشناسید
والا اگه عربها هم نمیومدن ، پادشاها ن و ثروتمندان فرار نمی کردن و الان این همه دفینه رو تو ایران نداشتیم که پیداش کنیم . همش از حکومتی به حکومت بعدی میرسید :ymhug:
درصد اعظم طلاها و جواهرات رو پادشاهان ، قبل از ورود اعراب ، به مناطق امن بردن . بقیه مناطق نیز که خبر شکست اولیه ی سپاه ایران رو شنیدن ، هرچی داشتن و نداشتن ، برداشتن و بردن به مناطق امن و دفن کردن
وسایلی که به دست اعراب افتاد فقط خزانه ی اول بود و فرش و اشیای زینتی کاخ
هنوز ، هم وزن تمام کاوشگران ، خزانه داریم در ایران
اگر حمله نمیشد ، تقریبا هیچی نداشتیم
شاید فقط تکه هایی از بدل فرش رو تو موزه میتونستید پول بلیط بدید تا ببینید و لذت ببرید :))

متاسفانه جواب بعضی از پستها رو نمیشه در چند جمله بیان کرد . خصوصا چیزایی که به مباحث دینی ربط دارن ، گاهی لازمه همه چی رو از اول بررسی و موشکافی کرد که یه نکته رو در موضوعی دیگر ثابت کرد و این از حوصله خارج است و ممکنه موضوع تایپیک رو به جاهای دیگه بکشونه
همه ی عقاید مخالفتی ندارن که حضرت فاطمه ع هنگام مرگ پیامبر ص در حال حیات بودن . اما ما باید سر یک حدس ، این همه بحث کنیم
بحث ماورایی هم تقریبا با دین مخلوط هست و نمیتونم بدون دین توضیحش بدم
تا حد امکان سعی کردم که در بحث ماورا ، از روایات دینی یک جانبه استفاده نکنم که خدای ناکرده کسی ناراحت نشه
اما اگه قراره بحث ماورا به بحث دینی کشیده بشه ، بهتره حرفی از ماورا هم نباشه که کسی دلخور نشه

لا اله الا هو

یکشنبه 23 بهمن1401 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نمیخاستم ادامه بدم چون اهل بحث نیستم . وقتی هم کم مینویسم شما برداشت دیگه ای میکنین
پس مشخص شد شما سنی هستین.
اول اینکه وقتی من ادم خوبی باشم دلیل نمیشه رفیقمم خیلی خوب باشه یا ی فرزند پدر از اونیکی فرزندا ممکنه یک
یش دزد دربیاد یکیش مومن.
پس رفیق پیامبر میتونه هر طوری باشه چون اونجا زندگی میکرده
حالا اگ ی ادم دیگ جای دیگ زندگی میکرده و حضرت محمد اونجا بوده باز رفیق اون اونجا بوده .پس گاهی انتخاب نیس .
خیر عمر دستور جانشینی ب حذیفه داد و تا حالا ب ایران نیامده این مشخصه .
خیلی طرفدار اعرابو میگیرین و این تاسف اوره .
یاحق

یکشنبه 23 بهمن1401 - 5:51pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بنده سنی نیستم ، خصوصا از اون سنی ها که شما فکر می کنید
تا حدودی مسلمان هستم و اگه بتونم به روش پیامبر ص عبادت کنم . اونوقت میشه گفت سنت هم انجام دادم اما اسم رو قبول ندارم . همه ی اختلافات از اسمها شروع میشه
سنت به نمازهای بیشتر و روزه های بیشتر و عبادات بیشتر ، از آنچه خداوند بر یک مسلمان واجب کرده ، میگن . که این عبادات رو پیامبر ص انجام میدادن و هر کسی که علاقه داشت ، بغیر از واجبات که مقدارشون معین بود ، اونا رو هم تا هر حدی که میتونست انجام میداد . مثل نماز سنت بعد از عشا و نماز شب و روزه داری در ایام خاص و ...
متاسفانه عده ای از سنی ها فقط اسم سنت رو یدک میکشن و اهل عبادت بیشتر نیستن . پس نمیشه بهشون گفت سنی

طرفداری اعراب هم برای اصلاح بعضی دروغها و اغراقهاست که بین عقاید مختلف ، تفرقه میندازه و کلا دین رو به نابودی میکشونه ( مثل مواردی که قبلا توضیح دادم )
وگرنه خود عربها برای بنده اهمیتی ندارن . عشق ما برای خواص آنهاست
و خواست خدا بوده که اسلام رو میان اونا پدیدار کنه . اگه میان هر قوم دیگری هم پدیدار میکرد ، الان با عربها مشکلی نداشتید و یقه ی اون قوم دیگه رو میگرفتید :D
پس مشکل از عرب بودن یا نبودن نیست
این روال پخش شدن دین بوده که ایرانیها نپذیرفتن و منجر به این داستانها شد
بنده برای همه ی عقاید احترام قائل هستم و اهل درگیری و بحث بیخودی و بی احترامی نیستم
هدف اصلی خداست و اینکه از پل صراط بسلامت بگذریم

متاسفانه سنی های تندرو وهابی و سلفی و امثالهم ، شبکه ها و مباحثی رو راه انداختن که همه ی مردم ، سنی ها رو به چشم اونا می بینن
اونا به هیچکدام از عقاید قدیم سنی ها عقیده ندارن .اتفاقا مردم عوام ما هم باهاشون مشکل دارن . خصوصا پیرها و افراد قدیمی تر
اینا میگن فقط خدا مهمه ، و بقیه امامان و اولیا و مشایخ مهم نیستن و هیچ قدرتی نداشتن
کلا کرامات و توانایی ها ی همه رو رد میکنن . حتی اگه جلو چشمشون پرواز کنی ، میگن کار شیطانه و تو کافری
حتی صلوات فرستادن به پیامبر ص رو اشتباه میدونن در حالی که آیه داره و جزئی از نماز است که هر روز تکرار میکنیم :-o
و فاتحه رو میگن به مرده خیری نمیرسونه . بنده خودم با مرده ها ارتباط داشتم و مستقیما تاثیرشو دیدم
و تلقین میت رو قبول ندارن
و دهها مورد دیگه که اثباتش کار هر عالمی نیست . فقط افراد ماورایی دینی میتونن بعضی چیزا رو عملا ثابت کنن

مشخصه ی اصلی آنها ریش دراز و سبیل تراشیده ست
در حالی که پیامبر ص هرگز چنین ریش و صورتی نداشته و بچه ها رو نترسونده
یکی از علتهای ترسیدن مردم جهان از اسلام همینه ، به عقیده ی بنده :D
ادعای رعایت حدیث هم دارن

دین ما از پیامبران به امامان و اهل بیت و بعد از آنها توسط اولیا و مشایخ به ما رسیده
بنده درویش هستم و از طریقت قادری هم هستم که از حضرت علی علیه سلام آمده
ضمنا در کردستان ، مثل بقیه ایران ، کسی نمیگه " علی "
همه میگن " حضرت علی "
و در نماز جماعت اهل سنت ، یکی از 4 امام است و اسمش ذکر میشه
( یه بار یه برادر شیعه باور نمیکرد . تو روستا بردن مسجد که تو نماز جمعه خودش گوش بده تا باور کنه ما به حضرت علی اعتقاد داریم و اسمشو میاریم ) علت این ناباوریها ، همان حرفهای بیهوده ایست که باعث تفرقه میشه

برای همه ی امامان شیعه هم احترام قائل هستیم و هرگز یک نماز خون سنی رو نمی بینید که خدای ناکرده ، به هیچ امام یا اولیایی توهینی بکنه
اگر روزی دیدی یکی داره توهین میکنه ، حتما نمازخون نیست و از جوانان امروزیه که ناباور هستن . این به سنی و نمازخونا ربطی نداره . اینا هرگز چنین چیزی به زبان نمیارن . از کسی هم بشنون باهاش دعوا میکنن

بلاخره هر کسی به طریقی خدا رو میپرسته و عقاید خودشو داره
اینا رو عرض کردم که بعضیها فکر نکنن خصومتی وجود داره

کسانی که اطلاع ندارند ، بدانند که
4 یار نبی ، هرکدام طریقتی دارند که بعد از پیامبر ص طبق آن طریقت به مومنین آموزش میدادن که طریقت قادری یکی از آنهاست
همه ی سنی های ایران ، از قدیم اکثرا درویش بودن و طبق دستورات مشایخ رفتار میکردند
این گروهها و فرقه های مختلف ، در این دوران جدید شکل گرفتن و از عربستان و افغانستان و بقیه جاها به ایران وارد شدن . وگرنه ما ، زمان بچگی هیچ کدام از اینا رو نداشتیم

روشهای طریقت و دراویش ، در نگاه مسلمانان تندرو ، دارای اشکالاتی است که هر کدام توضیح خاص خود را دارد و از درک آدمهای معمولی خارج است که بپذیرند

همچنان که حقیقت نیز شاید برای اهل طریقت قابل هضم نباشه
منصور حلاج بیچاره را بخاطر این شبه شهید کردند
و گزینه نادری بود در دنیا که هر دو طرف راست میگفتن :-o در حالی که کاملا مخالف هم بودن

اینا رو به عنوان شناسایی عرض کردم که بعضیها اشتباه برداشت نکنن و بحث راه نندازن
وگرنه بنده اگه در مورد مهمی شبه ای برام پیش بیاد ، برای بدست آوردن جواب سوالم در امور دینی ، داخل روایات و احادیث و کتابها و علمای زنده امروزی نمیگردم
آب ما از سرچشمه می آید

لا اله الا هو

یکشنبه 23 بهمن1401 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از اطلاعات شما
خب عمرو بیشتر قبول دارین. دیگه
بقیه رو هم قبول دارین.
ابوبکر و عثمان و عایشه
ک شیعه قبول نداره
از اونا هستین ک موهاتونو میبندین :)
ساز میزنن .سر تکون میدین
قدرت ماورایی خیلیاتون دارین چله نشینی میکنین :D
ولی بشدت تعصبی YMWHISTLE
تعصب به مذهب.
شما عروسی هم میرین؟

بنده در مورد دنیای اونور و مردگان درحد خودم خوندم و اطلاعات دارم
هم فاتحه تاثیر داره هم اگر غذایی ب نیت فرد فوت شده به دیگران ببخشی.جنس هم ک میزنی اموال شخصیو وقتی کمی میبخش خیرش ب فرد میرسه.
مثقاله ذره خیرا یره. شرا یره.
روحمان در ان دنیا ذره ذره خوبی و بدی رو پس خواهد داد
دهها سال پیش یکی از اقوامم فوت کرد یکی از اشناها امد گفت گریه نکنین خواب اشناتونو دیدم گفت گریه میکنین من خیس میشم و ناراحت میشم.
تا امسال که شبکه ۴ افرادی ک ب اون دنیا رفته بودن و برگشته بودنو دیدم گفت وقتی اطرافیانم گریه میکردن من خیس میشدم.
امثال میتونین ماه رمضان نگاه کنین.
هر کجای دنیا ک باشی
مکزیک .ژاپن.فنلاند مرگ برای همه هست و ب پیش خدا خواهیم رفت.
اگر تمایل دارین بپردازین ب جزئیات زلزله
با سپاس

یکشنبه 23 بهمن1401 - 9:03pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بیا . این همه توضیح دادم ، بازم میگین تعصبی هستید و خیلی تعصبی :(
اتفاقا دراویش ، با همه ی عقاید ملایمت نشون میدن و کاری به کار کسی ندارن
بیشتر ، سرشون تو خودشونه
کسانی که تندروی میکنن ، هنوز پخته نشدن
ما در دو جهان غیر خدا یاری نداریم @};- جز یاد خدا هیچ دگر کاری نداریم

درویش فقیریم و در این گوشه دنیا @};- با نیک و بد خلق خدا کاری نداریم

کسانی که با تعصب حرف میزنن و همیشه دنبال بحث و جدل هستند ، هدفشون خدا نیست

لا اله الا هو

یکشنبه 23 بهمن1401 - 10:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خیر ، ما کسی رو بیشتر دوست نداریم ، این دیدگاه شماست نسبت به ما
دوست داشتن بیشتر کسی، اشکالی نداره ، و از کسی هم بدمون نمیاد

همین حرف کیو بیشتر دوست دارید و کی از کی برتر هست و ... اینا هستن که باعث اختلافات میشه
اگه این حرفا شدت بگیره ، دیگه معنی عشق به خدا ، گم میشه و میره بسمت افراد
در حالی که هدف دین ، خداپرستی است
دوست داشتن قلبی ، شاید ربطی به مقام معشوق نداشته باشه . ممکنه کسی عاشق یکی از چهار یار نبی باشه ، اما اون یار ، مقامش از بقیه یاران پائینتر باشه . این دیگه به دل آن شخص بستگی داره که به چه کسی میل داشته باشه
همچنین میان مشایخ نیز ، می بینیم که فلان درویش به فلان شیخ علاقه قلبی داره ، در حالی که مشایخ دیگری داریم که مقام بلندتری دارند
این علاقه ی قلبی است و مانعی نداره

اما در مورد مقام واقعی یک ولی ، نزد خداوند :
از میان بزرگان دینی ، امامان و اولیا و مشایخ و حتی مردم معمولی
در مورد اینکه چه شخصی پیش خدا مقامش بلندتره ، هیچ فرد معمولی نمیتونه تشخیص بده که میان افراد بالاتر از خودش ، کدامیک بزرگتر هستن .
هر کسی بگه فلان شخص بزرگتره ، الکی میگه
فقط دو نفر میتونن تشخیص بدن که چه کسی مقامش بلندتره
- کسی که خودش مقامش از آنها بزرگتر باشه ، میتونه تشخیص بده که میان آنها ، کدامیک بزرگتر هستن
- و کسی که قدرتی ماورایی داشته باشه که بتونه بعضی چیزها رو از اون اشخاص ببینه
مثلا : وقتی کسی در خواب می بینه که دو نفر با پیامبر ص هستن ، از جزئیات همون صحنه ، میتونه بعضی چیزا رو تشخیص بده
( این موارد کار هر کسی نیست و بحث تخصصی ماوراست . در عالمهای دیگر ، میتوان جواب خیلی از سوالات رو مشخص کرد و نیازی به بحث ندارد )

و مهمه که معیار بزرگتر بودن چی باشه :
- میزان دوستی میان آن شخص با خدا
- میزان عبادت آن شخص
- میزان نسبت خونی آنشخص با اشخاص مقدس بالاتر
- میزان رضای خداوند از آن شخص
شاید مقام کلی را فقط خداوند بداند و اصلا در حد تشخیص بشر نباشد
پس هر آدم معمولی نمیتونه الکی بگه کی بزرگتره
اگر کسی اینو بگه ، میتونید معنی تعصب رو ازش یاد بگیرید
تعصب یعنی طرفداری بدون دلیل ، از شخصی یا موضوعی یا هرچی

لا اله الا هو

یکشنبه 23 بهمن1401 - 10:29pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

بله کلا حساب کنی ، ما عروسی هم میریم . مگر اینکه کسی ببینه توانایی نداره و مرتکب گناه میشه و نخواد این گناه رو مرتکب بشه . این بستگی به قدرت نفس افراد داره که هرکدام متفاوت هستن . برای اینگونه جزئیات ، دستور کلی در طریقت وجود نداره و هرکسی را طبق مشخصات آن شخص برآورد میکنن
شریعت دستورات پایه داده اما طریقت گامی فراتر را در نظر گرفته
وقتی کسی با صحنه های زنان و بدحجابی روبرو میشه ، در حقیقت ، خدا میدونه که چه خیالاتی در ذهن آن شخص میگذره . ممکنه چیز بدی خیال بکنه یا ممکنه هیچ خیالی به سرش نزنه
پس ، به نگاه کردن نیست . بقول کردا : دل حسابه :D
بنده توانایی دارم که نگاه بکنم بدون اینکه گناهی مرتکب بشم . شاید سخت به نظر برسه اما راهش ساده س
دوستان نزدیکی که بنده رو میشناسن ، بنده رو در شرایطهای مختلف آزمایش کردن

یکی از دلایل تفاوتهایی که در فقهای مختلف هست ، همین نکات ریز هستن
مثلا در مذهب شافعی ، تماس با بدن فلان افراد ، وضو رو باطل نمیکنه
در مذهب ابوحنیفه ، تماس با بدن همان افراد ، وضو رو باطل میکنه
این یک اختلاف بزرگ است و ظاهرا نباید اینطور می بود ، اما در حقیقت هردو درست میگن
اینجاست که هر آدم معمولی مغزش سوت میکشه و فقط افراد خاص یا علمای طریقت میتونن توضیح بدن نه علمای شریعت

لا اله الا هو

یکشنبه 23 بهمن1401 - 10:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سپاس
ولی برای دیدار ؟؟!
چرا سنی ها یه گر هستن؟ :D

یکشنبه 23 بهمن1401 - 11:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 367 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 37  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 317 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure