يا سلام
تجربياتي كه در حالت خلسه كه به اشتباه و به اصطلاخ برونفكني يا خروج روح از بدن ناميده ميشه در اصل هيچ ارتباطي با روح نداره !
حتي گفتن خروج كالبد اثيري و يا خروج جسم فلكي هم غلط هستش چه برسه بگيم روح !! تجربه كردن اين موضوع به صورت اكتسابي و غير اكتسابي ميباشد .
براي انجام اين تجربه به اصطلاح غلط و عاميانه برونفكني احتياجي به نه ماه تمرين هم نيست .! همين امشب هم ميشه اين كارو انجام داد . بهترين روش، روش شكستن خوابه. البته به اين شرط كه احتمالا مجبوريد كه فردا سركار نريد . يعني بايد فردارو تعطيل كنبد . و از ديگر روشها ميشه با انجام خودهيپنوتيزم ويا ريلكسيشن به اين امر رسيد و البته احتياجي به عميق شدن حالت هيپنوز هم نداريد . فقط بايد با ساعات خوابيدن وفق داده بشه .
و اما در مورد ادعاهائي كه افراد ميكنند كه بالا سر خودشان هستند .!!!! ويا اينكه حياط خانه خودشان يا آينده را ميبينند و يا موجوداتي را مشاهده ميكنند و يا صداهائي را ميشنوند هيچ گونه تعبير و تعريف و توجيه ائي وجود نداره . گرچه برخي از تجربيات اصلا قابل فهم نيست . به عنوان مثال
حدود 21 سال پيش براي دفعات اول كه اين اتفاق براي من مي افتاد در حالت خلسه و خواب و بيدار شديد قرار گرفتم و ناگهان ديدم در خيابان هستم و يك موتور سيكلت مشاهده كردم كه تا ْاون موقع نديده بودم و وقتي از حالت خلسه خارج شدم مدل موتور سيكلت را كه از روي باكش خوانده بودم نوشتم . بعد از دو سال همان موتور را كه تازه از اكراين وارد ايران شده بود به صورت اتفاقي در خبايان ديدم sr ساخت مينسك اكراين بود . از تعجب خشكم زده بود .
والبته هزاران تجربه ديگه هم داشتم و تجاربي ديگه هم دارم . و البته بگم هيچ گونه كاربردي براي يافتن زير خاكي نداره . جز اينكه اتفاقي رخ بده و در كل اينكه بعنوان كسي كه 21 سال در اين زمينه تجربياتي دارد اعلام ميكنم به هيچ عنوان دنبال چنين تجربياتي دوستان نباشند كه ضرر آن بيشتر از منفعتش هست . البته گرچه جذابيتهائي هم داشته باشه .