انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 8:07pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ای بابا....خارجیا دارن رو کره ماه خیار میکارن....ما داریم چه بحثایی میکنیم....
آقا باشه یا نباشه،چه کار ما میاد

جمعه 2 آبان1392 - 2:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

افشین1 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان با ادب و باشخصیت و باهویت
دوستان، همانطور که در اولین پستم عرض کردم،چون من با استناد به کلام خدا "قرآن " اظهار نظر میکنم و در صورت نیاز به احادیث پیامبر پاک اسلام و صاحب نظران معتبر،که مخالف قرآن و سیرۀ پاک پیامبر نباشد، اظهار نظر و عمل میکنم،نه به کتب تاریخ که پر است از دروغ و تعصب گرایی و مطالب ضد و نقیض، پس از خوانندگان این موضوع خواهش میکنم به این نکتۀ بسیار دقیق و حساس امعان نظر وافی داشته باشند.
بی ادبان بدانند که: جوابتان آن است که جوابتان ندهم. و جواب ابلهان بی هویت خاموشیست.بی ادبان و گستاخان و حتاکان بدانند : چون دستشان از اسناد معتبر دین اسلام خالیست و فاقد قوۀ تعقل و تفکرند و آویزان تصمیم دیگرانند، هیچ ارزشی برای پاسخ گرفتن ندارند. و خوانندگان صاحب شعور و بلوغ فکری که قدرت تصمیم گیری دارند و آویزان تصمیم دیگران نیستند، با ظرافت و تیزبینی تمام میتوانند به هویت نظر دهنده پی ببرند. واقعا من متأسفم که به چنین موجوداتی لقب " استاد و استادیار " و امثالهم میدن!!!! که خود، سرچشمۀ بی ادبی ، گستاخی، شرارت و جنجال آفرینی هستند!!! انسان تهی مغز و فاقد علم و تفکر، جز فحاشی و توهین و ترور، کار دیگری بلد نیست. تنها کاری که حقیر میتوانم در این مرحله انجام ،این است: خدایا این گروه از افراد یاد شده را عقل و ایمان عطافرما و به راه راست هدایت فرما.آمین.
طبق قرآن مسلمانان، تمام انبیاء الهی، توهین و مسخره و حتی ترور شده اند. پس من حتی خاک پای آنها هم نیستم. از خداوند تمنا دارم مرا و همۀ مومنین و مومنات را از شر شیاطین جن و انس در پناه خودش مصون و محفوظ نگه دارد.آمین. ^:)^ ^:)^ ^:)^
اگر عاقلان فرصت دارند و میتوانند، به ابلهان بفهمانند که این بندۀ ناچیز الله متعال در کجا ادعای جن گیری و یا کشتی گرفتن و ضربۀ فنی با جنها را کردم!!!؟؟؟ در سیره و دستورات پیامبر پاک اسلام آمده است که : اگر کسی آیة الکرسی را بخواند، جنها از منطقه دور میشوند و فرار میکنند و انسان درامان است. این به معنای کشتی گرفتن با جن و یا جن گیری نیست! عاقلان و اهل ایمان بدانند. در ثانی: مشخصۀ بارز یه انسان مومن، باشخصیت، باهویت و دارای اصالت اخلاقی و خانوادگی این است که با بی ادبی و گستاخی و توهین و ترور و جنجال آفرینی با یه مسئلۀ مخالف، برخورد نمیکند بلکه ابتدا سوال میکند و تحقیق میکند و دنبال اسناد و مدارک میرود، بعد قضاوت و اظهار نظر میکند و حکم ترور میدهد.
با سپاس @};-

مرتیکه مثل اینکه توهم و خیال زیادی باعث شده عقلت معیوب بشه و دچار جنون بشی معلومه کی عقل نداره بابا جل و پلاستو جمع کن تا جمعت نکردم حرفای گنده تر از دهنت نزن
اول از خدا تمنا کن یه عقل سلیم بهت عطا کنه و از شر کتک خوردن از اجنه نجاتت بده اگر اومدی اینجا کار و کاسبی راه بندازی بعد چند نفرو سرکیسه کنی کور خوندی سدتو خیلی قشنگ میکوبم که خوشگل حال کنی
به جای تو باید جنها ایت الکرسی بخونن که از ادم مجنونی مثل تو در امان باشند از اون گذشته جنی که مسلمان هست و به کتاب قران اعتقاد داره تو میخوای با ایت الکرسی دورش کنی از خودت ؟خیلی ابله و کوته فکری =))
اگر ارزوی استادی و استاد یاری داری به مدیر کل بگم یه پستی بهت بده ارزو به دل نمونی و دق نکنی البته اگر اول به سلیم بودن عقلت پی ببرند
نمیدونم چه دینی داری ولی بروز نمیدی ولی اگر به فکر فتنه و جنجال هستی کور خوندی بچه بگو خوب
بهتره بری تو سایت فرید باقری جفتتون توهماتتون رو بذارین روی هم و خزانه های خیالی رو توسط نقوش توهمی باقری و احضار اجنه توسط خودت خالی کنید و دیگه نیاز به سایت و انجمن هم ندارید با هیپنوتیزم و توسط اجنه بارها رو خالی کنید
بچه برو پیش یه روانشناس بلکه تو یه چند مدتی بتونه از توهم و بی عقلی درت بیاری و شب کمتر خواب موجودات افسانه ای ببینی و فرداش نیای تو انجمن چاپش کنی :ymdevil:
مثال تو مثال قورباغه ای است که وقتی قور قور میکنه در خیال خودش فکر میکنه داره ابوعطا میخونه دیگه بیشتر از این وقت صرف راهنمایی تو کردن فایده نداره اگر ادم حرف بگیر باشه یه دفعه حرفو میگیره اگر هم نفهم باشه که تو جهالت خودش میسوزه
شما بنده ناچیز الله متعال بهتره از خداوند طلب شفای عاجل کنی که بلکه از ورطه ی نابودی و کم خردی نجات پیدا کنی
بهتره زیاد وقت حضرات و انجمن رو هم با توهماتت نگیری و سرت به لاک خودت باشه و زیاد باد به غبغب نکنی و تو جنگیری خودت باقی بمونی :ymsick: :))
و در اخر بازم بهت هشدار میدم انگهای خودت از قبیل بی خردی و ابلهی و جهالت رو به دیگران نچسبونی وگرنه ....
به قول دوستمون خارجیها دارن روی کره ماه کار میکنند دیگه دکان جنگیری و رمالی کساده زیاد به مغزت فشار نیاد همین یه ذره عقلم که داری نیست میشه :ymsick:
والسلام :YMPEACE:

جمعه 3 آبان1392 - 1:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(9)با سلام و ادب خدمت اعضای باایمان و خانواده دار انجمن
پیامبر پاک اسلام و آن اسوه و الگوی بشریت فرمودند:به کفار و مشرکان اهانت نکنید تا آنها هم به خدای شما و دین و اعتقادات شما توهین نکنند.
بنابر فرمایش پیامبر(ص)، موجوداتی که به دیگران تهمت میزنند و فحاشی میکنند و در این تهمتها ، حتی خانوادۀ آنها را هم زیر سوال میبرند، به معنای این است که: چون به خانوادۀ خودشان ارزشی نمیدن و در واقع خانواده ( زن و دختر و بچه) براشون هیچ ارزش و اعتباری نداره، و اهمیتی براشون نداره که خانوادشون زیر سوال بره یا نه،بهمین دلایل به دیگران و حتی به خانوادۀ آنها ، که هیچ ارتباطی به اعمال مثبت ویا منفی شخص نداره، توهین و تهمت و حتاکی میکنند. پست ترین و رذلترین موجودات آنهایی هستند که مثل انگل در تخریب و ترور شخصیتی و فیزیکی افراد سالم و مفید جامعه،از هیچ کوششی دریغ نمیکنند.تهمت و افترا زنا و تروریستها بدانند که اسیر شیاطین شده اند.چون حسادت منشأ جنی دارد.و جن این موجودات را اسیر خود میکند تا بر علیه پاکان و نیکان قیام کنند و جامعه را نیز بر علیه آنان بشورانند.در قرآن مسلمانان نیز آیات زیادی در این مورد بیان شده است.از جمله:سورۀ یس آیۀ:18 . و آن، زمانی بود که فرستادگان حضرت عیسی ع برای دعوت دین خدا به شهر انطاکیه رفته بودند ولی حتاکان و فحاشان و تروریستها آنها را ابتدا تهدید و سپس ترور و شهید کردند.
دوستان باایمان دقت کنید: هر کسی که فحاشی و حتاکی و تهدید و ترور میکنه ،اسیر شیاطین است.این موارد نمونۀ روشن و بارز جن زدگان و اسیران جن و شیاطین است و این "موضوع و تاپیک" نیز برای شناسایی و درمان این گونه افراد ایجاد شده است.این حقیر آمادگی کامل دارم تا به اذن الله متعال این افراد مریض را درمان کنم.
از مخاطبان این سایت و خانندگان باایمان و باهویت خواهشمندم که اینگونه موجودات را بشناسند.این حقیر چون با زبان خدا و رسول پاکش صحبت میکنم و قصد من اصلاح و درمان جامعه است تا جایی که بتوانم،به همین دلیل جن زدگان و مسحور شدگان همش دارند سنگ اندازی و جنجال آفرینی میکنند. مثل زمان پیامبر پاک اسلام که هر زمان میخواست کلام الله را قرائت کنند، مشرکین و کفار سروصدا راه مینداختن تا مردم صدای قرآن را نشنوند ولی در نهایت پیامبر پاک اسلام-سلام و درود الله بر او باد- پیروز شد و کاخ عنکبوتی و غرور پوشالی طاغوطیان منهدم شد.و همچنین منافع کذایی و حرام آنها نیز از بین رفت و نابود شد.که خداوند میفماید: العاقبت للمتقین.
ابتدا باید ببینیم غربیها چه پیشرفتی کردند؟و پیشرفت را باید در ابتدا تعریف کنیم. بسیاری از نویسندگان غربی اعتراف کرده اند که منشأ پیشرفت علمی غرب، شرقیها و در رأس آنها ایرانیها و مسلمانان بوده اند.زمانی که "ساعت" را برای پادشاه اسپانیا یا روم-اگه اشتباه نکنم- بردند ، ترسید و از آن دور شد و گفت از پیش من دورش کنید که جن داخلشه! حالا همانها شدن الگوی این فحاشان و حتاکان و تروریستها و پیرو تمدن جدید غرب هستند(که نمونش آنهایی هستن که به این حقیر تهمت و افترا میزنند و حتاکی میکنند). در زمینۀ اخلاقی چه پیشرفت کردند؟ بله برای امثال شماها الگوی بسیار خوبی هستند، چون 1- همجنس بازی را قانونی کرده اند! 2- ازدواج با حیوانات را قانونی کرده اند! 3-میتوانند با شورت و ... تو خیابان ظاهر شوند! 4- اگه خواهر ویا مادرشون با افراد غریبه هر گونه ارتباطی داشته باشند، آزادند و در پناه قانون هستد! 5- مردانشان نیز برای ارتباط با هر زن و دختر بیگانه ای آزاد است و در پناه قانونند! 6- انتقاد از این گروه غیر قانو نیست.
ولی اینجا ایران است و ما مسلمان هستیم. کوچکترین بی ادبی و حتاکی و مسائل منافی عفت و اخلاق با شدیدترین اهرم قانونی تنبیه و مجازات خواهد شد. چرا که الگوی قانون و رفتار قانونی ایرانیها " قرآن و سیرۀ انبیاء و اولیاء الله متعال و ائمۀ پاک اسلام" است. و هرگز زیر نفوذ معیارهای پَست و ضد انسانی و حتی ضد حیوانی غربیها نمیروند.
از نظر اسلام،پیشرفتهای دنیا، برای این دنیا دارای ارزشند و هیچگونه ارتباطی به دنیای آخرت ندارند.پس لازمۀ ایمانِ یک مسلمان نیستند. معیارهای پیشرفت و تعالی یک مسلمان همان مسائل و دستوراتی هستند که در " قرآن و سیرۀ پیامبر اسلام و ائمۀ دین" آمده است.در جامعۀ ما امکان وجود افراد بی دین، ضد دین، همجنس باز و غیر نیز وجود دارد! ولی اینها بدانند که نمیتوانند چراغ الله را خاموش کنند. و قانون حاکم همان قانون الله است،بلکه اگه اینان طالب هدایت نباشند، الله آنچنان چراغ آنها را خاموش خواهد کرد که هیچ جن و شیاطینی نتواند چراغ آنها را روشن کند! حتی اگر همۀ شیاطین برای کمک به آنها جمع شوند!.
از خوانندگان با ایمان و پاکدامن تقاضا میکنم اگه مرتکب اشتباهی در اظهار نظرهای خود - با توجه به منابع مورد استنادم- در مورد "موضوع جن و سحرو...، شدم، مرا راهنمایی نمایند.
در پایان از الله متعال تمنادارم تمام جن زدگان و ضد دینان بی ادب و حتاک را به راه راست خودش هدایت کند و این حقیر و تمام مومنین و مومنات را از شر شیاطین جن و انس در پناه خود مصون و محفوظ نگه دارد.آمین. ^:)^ ^:)^ ^:)^
یا الله مدد یا کافی مدد. ^:)^ ^:)^ ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

جمعه 3 آبان1392 - 2:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تو حالت خوش نیست تقصیر نداری دست خودت نیست تو امامزاده دچار رعشه شدی و گفتی جنها زدن زیر پات یه چیزی بخور جون داشته باشی و اینقدر زود زمین نخوری بعد هم نذاریش تقصیر اجنه محترم :)) شایدم کتک خورده باشی در عالم خواب و حالت اینقدر ناخوش شده باشه
مردک تو اول برو خودتو اصلاح کن و مرض خودتو درمان کن بعد به دیگران انگ بچسبون تو در حدی نیستی که بخوام باهات حرف بزنم و وقت دوستان رو بگیرم
کی به تو حسادت میکنه =)) مثلا چی داری که بخواد کسی بهش حسادت کنه ولی چرا داری یه چیزی / یه عقل ناسالم و پوک /خدا شفات بده و جامعه رو از لوث وجود موجودات متوهم و اشفته خالی کنه =))
من تو یه چیزی به تو حسادت میکنم اگر توهم و خیالاتم اینقدر درجه امپرش بالا بود رمانهای خوبی مینوشتم رمانهای افسانه ای
دوستان این بچه خودش رو مثل پیامبر دونسته ما رو هم مثل مشرکین بابا خیلی عقب افتاده ای و درمانده
خیلی خوب موجبات خنده دوستان رو فراهم میکنی =))
اگه فکر میکنی با این حرفهات میزارم کسی به دامت بیفته خیال خامی بیش نیست
برو بابا پی کارت بذار ما هم به کارمون برسیم بگو خوب :ymdevil: =))

جمعه 3 آبان1392 - 3:44pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
[-( [-( [-(

دوستان تو یوتیوب یه فیلم هایی درباره این موضوع دیدم که خیلی برام جالب بود!! :-o :-o

میتونید به راحتی دانلود کنید:

http://uplod.ir/1iqelmiy14cx/1.rar.htm

http://uplod.ir/qkoju6k9mvqk/2.rar.htm

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 3 آبان1392 - 3:50pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب پارسی واقعا از شما توقع نداشتم با این ادبیات وارد یک بحثی بشین که درش اینقدر ادعای سواد هم دارین! دوست عزیز جناب افشین یا هر فرد دیگه ای اگر هر اشتباهی میکنه شما یا دیگری به هیچ وجه حق نداره جوری مطلبش رو زیر سوال ببره که در هر جملش توهین و تمسخر وجود داشته باشه! من نمیدونم دلبستگی یا وابستگی به یک محیط مجازی دیگر تا این حد سبب شده شما در این محیط اقدام به پرخاشگری کنین؟ اونم به بهانه اینکه شخصی اینجا داره اشتباه میکنه؟ شما اگر ادعایی داری و قصد خیر و تصحیح مطلبی رو داری خواهشا فقط ایراد و اشکال صحبت اون شخص رو تذکر بده و درستش رو بگو! غیر این اگر باشه حق نداری صحبتی بکنی و محیط رو به جنجال و اغتشاش بکشی و بحث رو کلا از مسیر علمی و فنی خودش خارج کنی! ناسلامتی شما اینجا رتبه استادیاری داری. این روال رو ادامه بدی همین رتبه رو هم که شاید خیلی بی ارزش میدونی ازت سلب میکنیم تا لااقل کسی که چنین ادبیاتی میخواد داشته باشه توی این انجمن رتبه یا مسئولیت خاصی نداشته باشه! چون امثال بنده یا مجتبی یا مدیران هم تا بحال از همچین ادبیاتی استفاده نکردیم که شما بخوای بکنی!
خواهشا جواب این پست بنده رو هم ندین و این رو بذارین به حساب تذکر مدیریتی. صحبتی اگر هست در نهایت ادب و در چارچوب بحث علمی و فنی و با استدلال جواب دیگری رو بدین. توانش رو نداشتین یا بهر دلیل دوست ندارین کمکی کنین خواهش میکنم سکوت اختیار کنین. دوستان صاحب نظر دیگری هم قطعا حضور دارن که میتونن بحث رو در مسیر خودش دنبال کنن.

جمعه 3 آبان1392 - 4:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

افشین1 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان با ادب و باشخصیت و باهویت
دوستان، همانطور که در اولین پستم عرض کردم،چون من با استناد به کلام خدا "قرآن " اظهار نظر میکنم و در صورت نیاز به احادیث پیامبر پاک اسلام و صاحب نظران معتبر،که مخالف قرآن و سیرۀ پاک پیامبر نباشد، اظهار نظر و عمل میکنم،نه به کتب تاریخ که پر است از دروغ و تعصب گرایی و مطالب ضد و نقیض، پس از خوانندگان این موضوع خواهش میکنم به این نکتۀ بسیار دقیق و حساس امعان نظر وافی داشته باشند.
بی ادبان بدانند که: جوابتان آن است که جوابتان ندهم. و جواب ابلهان بی هویت خاموشیست.بی ادبان و گستاخان و حتاکان بدانند : چون دستشان از اسناد معتبر دین اسلام خالیست و فاقد قوۀ تعقل و تفکرند و آویزان تصمیم دیگرانند، هیچ ارزشی برای پاسخ گرفتن ندارند. و خوانندگان صاحب شعور و بلوغ فکری که قدرت تصمیم گیری دارند و آویزان تصمیم دیگران نیستند، با ظرافت و تیزبینی تمام میتوانند به هویت نظر دهنده پی ببرند. واقعا من متأسفم که به چنین موجوداتی لقب " استاد و استادیار " و امثالهم میدن!!!! که خود، سرچشمۀ بی ادبی ، گستاخی، شرارت و جنجال آفرینی هستند!!! انسان تهی مغز و فاقد علم و تفکر، جز فحاشی و توهین و ترور، کار دیگری بلد نیست. تنها کاری که حقیر میتوانم در این مرحله انجام ،این است: خدایا این گروه از افراد یاد شده را عقل و ایمان عطافرما و به راه راست هدایت فرما.آمین.
طبق قرآن مسلمانان، تمام انبیاء الهی، توهین و مسخره و حتی ترور شده اند. پس من حتی خاک پای آنها هم نیستم. از خداوند تمنا دارم مرا و همۀ مومنین و مومنات را از شر شیاطین جن و انس در پناه خودش مصون و محفوظ نگه دارد.آمین. ^:)^ ^:)^ ^:)^
اگر عاقلان فرصت دارند و میتوانند، به ابلهان بفهمانند که این بندۀ ناچیز الله متعال در کجا ادعای جن گیری و یا کشتی گرفتن و ضربۀ فنی با جنها را کردم!!!؟؟؟ در سیره و دستورات پیامبر پاک اسلام آمده است که : اگر کسی آیة الکرسی را بخواند، جنها از منطقه دور میشوند و فرار میکنند و انسان درامان است. این به معنای کشتی گرفتن با جن و یا جن گیری نیست! عاقلان و اهل ایمان بدانند. در ثانی: مشخصۀ بارز یه انسان مومن، باشخصیت، باهویت و دارای اصالت اخلاقی و خانوادگی این است که با بی ادبی و گستاخی و توهین و ترور و جنجال آفرینی با یه مسئلۀ مخالف، برخورد نمیکند بلکه ابتدا سوال میکند و تحقیق میکند و دنبال اسناد و مدارک میرود، بعد قضاوت و اظهار نظر میکند و حکم ترور میدهد.
با سپاس @};-

خب آقای فالگیر بی ادب
من همون اولش که گفتم شما یه آدم ریاکار و دروغگوی }انماز آبکشی
حالا شدی استاد فضل وادب
یای با بیحرمتی هرکی رو که دروغاتو رو میکنه ابله و بیشخصیت و بی اصالت خانوادگی خطاب میکنی و انتظار داری برات دست بزنند
من هم میگم کسانی که برای پیش برد هدفهای دروغ خود و به کرسی نشاندت حرفهای دروغ و بیشرمانه خود دست به دامان شخصیت پردازی میشود از شرافت به دور است
آقای بلوف زن یکم مروز کن پستهای کثیفت رو تا متوجه بشی که کی و کجا حتاکی و بی حرمتی توهین به خانواده منتقد رو تنها راه چاره برای لاپوشونی دروغهاش دونست؟
من دیگر بیشتر از این روا نمیبین با موجودی مثل تو همکلام بشم چرا که همکلامی با تو هرده بحث با همان لایقان صفاتی است که خودت برشمردی
تو اگه آدم درستی بودی وقتی بنده بهت پیام خصوصی دادم پاسخ من رو توی همون پیام خصوصی میدادی و اینجا جنجال درست نمیکردی؟
به اندازه کافی وقتم رو تلف کردی و دیگر بیشتر از این وقتم رو صرف چون تویی نمیکنم

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 3 آبان1392 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(10)با سلام و ادب حضور اساتید با ایمان و دوستان و سروران گرانقدر
با تشکر از استاد " حمید " عزیز . من تاپیک اون " بی ادب " به نام " طلسم" را نخونده بودم. امروز همش رو خوندم.متأسفانه جز تکروی و یک سونگری و ادعای منیت و توهین و تمسخر و حتاکی به همۀ دوستان،چیز دیگری ندیدم.همش بی ادبی! هیچ مطلب آموزنده ای از این بی ادب ندیدم.تخصصش فقط انکار و عناد ، لجاجت،توهین،تمسخر و امثالهم بود.واقعا متأسف شدم. آیا ارزش انسان اینه؟ خداوند که انسان را اشرف مخلوقات قرار داده اینه؟ خداوند زمانی که آدم ع را خلق کرد به خودش گفت: تبارک الله احسن الخالقین. آیا خداوند برای چنین موجودی به خودش احسن گفته؟! واقعا متأسفم! همش توهین و شکلکهای مسخره آمیز و دلغک بازی و شیطانی!
سروران عزیز! من میخواستم که این تاپیک کاملا سالم بره جلو و فقط جنبۀ کمک و تبادل علوم و تجربیات باشه.ولی حتاکان همش دارن جنجال آفرینی میکنند و با تمام قدرت میخوان این مسیر مبارک و قرآنی را منحرف کنند! خدا اینها را از شر شیاطین نجات بده.آمین. اینها همش دارن از فرهنگ غرب حمایت میکنند! چون مرکز اشاعۀ شیطان پرستی نیز هست. در اصل اینها مقهور شیطان پرستان شدند که هر کس در مورد جن و شیطان و سحر و غیره نظر میده،با تمام قدرت ترورش میکنند! چون نمیخواهند و دوست ندارند هیچ کسی از حیله های شیطانی آنان مطلع بشه و مردم را همچنان در چنگال شیاطین قرار بدهند.ولی این حقیر با استعانت به قدرت لایزال الله قادر مطلق،و با همکاری دوستان و برادران ایمانی، به این مسیر مبارک ادامه خواهیم داد و شیطان پرستان بدانند: چراغی را که ایزد برفروزد-هرآنکس پف کند،ریشه اش بسوزد!.
من میخواستم این جوابیه را در موضوع"طلسم" که توسط این موجود بی ادب ایجاد شده بود،قرار بدهم، اما دیدم قفل شده.بر خلاف میل باطنی،ناچار شدم این جوابیه را اینجا قرار بدم .
دوستان! این بی ادب،همه جا دلیل علمی خواسته و سند خواسته و تجربۀ دوستان را هم زیر سوال برده! یعنی همه دروغگو و نادانند و فقط این چند نفر موجود بی ادب، دارای عقل و خرد هستند!
من در اینجا به یه موضوعی اشاره میکنم تا به همۀ دوستان اثبات بشه که این بی ادبان چند مرده حلاجند؟آیا خودشون دارای دلیل علمی هستند و قدرت بیان دلایل علمی را دارند؟ و اینکه دلیل محکمشون چیه؟
دوستان! این بی ادب، در تمام پستهاش این جمله را قرار داده:« توسل به اهل بیت پیامبر (ص ) طبق روایات شیعه و حتی اهل سنت نیز، حتى پیش از خلقت دنیوى معصومین هم جایز است و در روایات مطرح شده است ، مثل توسل حضرت آدم ، به نور پنج تن آل عبا».
حال، من میخوام این جمله را با استناد به تنها سند مورد اتفاق مسلمانان جهان،که سندی بالاتراز آن در دنیای اسلام وجود ندارد، یعنی "قرآن " رد کنم!. حال ببینیم که مدعیان و معتقدان این جمله چی برای گفتن دارند؟!اگه این موجود بی ادب، معتقد به دلیل و سند علمیست، ادعای خودش رو چگونه اثبات میکنه؟
الله متعال در قرآن میفرماید:
لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ کَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَ الْيَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَکَرَ اللَّهَ کَثِيراً (21) قطعاً براى شما در [ اقتدا به ] رسول خدا سرمشقى نيكوست : براى آن كس كه به خدا و روز قیامت اميد دارد و خدا را فراوان ياد مى‏كند . یعنی أسوه و الگوی مسلمان، فقط رسول پاک اسلام است.
1- سورۀ اعراف ایۀ 23 به بعدمیفرماید: قَالاَ رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنْفُسَنَا وَ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنَا وَ تَرْحَمْنَا لَنَکُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ‌ (23) (حضرات آدم و حوا) گفتند : « پروردگارا ، ما بر خويشتن ستم كرديم ، و اگر بر ما نبخشايى و به ما رحم نكنى ، مسلماً از زيانكاران خواهيم بود . »قَالَ اهْبِطُوا بَعْضُکُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ وَ لَکُمْ فِي الْأَرْضِ مُسْتَقَرٌّ وَ مَتَاعٌ إِلَى حِينٍ‌ (24) فرمود : « فرود آييد ، كه بعضى از شما دشمن بعضى [ ديگر ] يد ; و براى شما در زمين ، تا هنگامى [ معيّن ] قرارگاه و برخوردارى است . »قَالَ فِيهَا تَحْيَوْنَ وَ فِيهَا تَمُوتُونَ وَ مِنْهَا تُخْرَجُونَ‌ (25) فرمود : « در آن زندگى مى‏كنيد و در آن مى‏ميريد و از آن برانگيخته خواهيد شد . »يَا بَنِي آدَمَ لاَ يَفْتِنَنَّکُمُ الشَّيْطَانُ کَمَا أَخْرَجَ أَبَوَيْکُمْ مِنَ الْجَنَّةِ يَنْزِعُ عَنْهُمَا لِبَاسَهُمَا لِيُرِيَهُمَا سَوْآتِهِمَا إِنَّهُ يَرَاکُمْ هُوَ وَ قَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لاَ تَرَوْنَهُمْ إِنَّا جَعَلْنَا الشَّيَاطِينَ أَوْلِيَاءَ لِلَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ‌ (27) اى فرزندان آدم ، زنهار تا شيطان شما را به فتنه نيندازد ; چنان كه پدر و مادر شما را از بهشت بيرون راند ، و لباسشان را از ايشان بركَند ، تا عورتهايشان را بر آنان نمايان كند . در حقيقت ، او و قبيله‏اش ، شما را از آنجا كه آنها را نمى‏بينيد ، مى‏بينند . ما شياطين را دوستان كسانى قرار داديم كه ايمان نمى‏آورند.
و در سورۀ بقره آیۀ 37 میفرماید:فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ کَلِمَاتٍ فَتَابَ عَلَيْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ‌ (37) سپس آدم از پروردگارش كلماتى را دريافت نمود(نحوۀ توبه را آموخت) ; و [ خدا ] بر او ببخشود ; آرى ، او [ ست كه ] توبه‏پذيرِ مهربان است .
این آیات روشن و واضح قرآن بیانگر این است که خداوند به حضرات آدم و حوا ع صحبت کردن و طریقۀ توبه را آموخت و آنان توبه کردند و خداوند پذیرفت ولی برای تنبیه و شناخت تواناییهای خود و امتحان و زورآزمایی با شیطان تنزل درجه شد.ولی به انسان هشدار داد که مواظی فریبها و شیطنتهای شیاطین باشند. واین دلیل بسیار روشنی است که حضرات آدم و حوا ع فقط به خدا متوسل شدند و توبه کردد و بخشیده شدند.
سورۀ حمد:2- إِيَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاکَ نَسْتَعِينُ‌ (5) تو را مى‏پرستيم تنها و بس ، بجز تو نجوييم يارى ز كس .إِيَّاکَ،از ادت حصراست و خداوند اینجا پرستش و کمک خواستن را فقط منحصر به خودش کرده است.
3 - سورۀ اعراف آیۀ 188 به بعد.در آیۀ 194میفرماید: إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ عِبَادٌ أَمْثَالُکُمْ فَادْعُوهُمْ فَلْيَسْتَجِيبُوا لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِينَ‌ (194) در حقيقت ، كسانى را كه به غیر از خدا( پایینتر از خدا) مى‏خوانيد ، بندگانى امثال شما هستند . پس آنها را [ در گرفتاريها ] بخوانيد ، اگر راست مى‏گوييد بايد شما را اجابت كنند . نهی کامل خواندن و کمک خواستن از بندگان خدا(البته در اموری که مربوط به دین است و قدرت انجام آن،فقط در قدرت الله است).
4- در آیۀ 188 همین سوره خداوند میگوید که ای محمد بگو: من مالک نفع و ضرر برای خودم نیستم و در سورۀ جن آیۀ 21 میفرماید مالک نفع و ضرر شما نیستم. یعنی نمی تونیم به او متوسل(آویزان) بشیم. فقط باید دست به دامان خدا شویم.
5- در سورۀ مائده آیۀ 109میفرماید:يَوْمَ يَجْمَعُ اللَّهُ الرُّسُلَ فَيَقُولُ مَا ذَا أُجِبْتُمْ قَالُوا لاَ عِلْمَ لَنَا إِنَّکَ أَنْتَ عَلاَّمُ الْغُيُوبِ‌ (109) [ ياد كن ] روزى را كه خدا پيامبران را گرد مى‏آورد ; پس مى‏فرمايد : « چه پاسخى به شما داده شد( و مردم چگونه شما را اجابت کردند )؟ » مى‏گويند : « ما را هيچ دانشى نيست . داناى رازهاى نهانى و علم غیب فقط تويى. » و در آیۀ 117 میفرماید: زمانی که (مادامی که) حضرت عیسی ع دربین مردم بود شاهد اعمال و رفتار مردم بود،ولی زمانی که از این دنیا رفت،خداوند شاهر و مراقب مردم است و فقط خداست که شاهد هر چیزی است.
6-سورۀ احقاف آیۀ 5و6 میفرماید: وَ مَنْ أَضَلُّ مِمَّنْ يَدْعُو مِنْ دُونِ اللَّهِ مَنْ لاَ يَسْتَجِيبُ لَهُ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ هُمْ عَنْ دُعَائِهِمْ غَافِلُونَ‌ (5) و كيست گمراه‏تر از آن كس كه غیر خدا را مى‏خواند كه تا روز قيامت او را پاسخ نمى‏دهد ، و آنها از دعايشان بى‏خبرند ؟وَ إِذَا حُشِرَ النَّاسُ کَانُوا لَهُمْ أَعْدَاءً وَ کَانُوا بِعِبَادَتِهِمْ کَافِرِينَ‌ (6) و چون مردم محشور گردند ، (آن خوانده شدگان)دشمنان آنان باشند و به عبادتشان انكار ورزند . یعنی خواندن غیر خدا در سختیها و بلایا و شفای دردها و مریضیها، آخرین درجۀ گمراهیست.
7- در سورۀ جن آیۀ 18:وَ أَنَّ الْمَسَاجِدَ لِلَّهِ فَلاَ تَدْعُوا مَعَ اللَّهِ أَحَداً (18) و مساجد ويژه خداست ، پس(در آنجا) هيچ كس را با خدا مخوانيد . سورۀ نمل آیۀ 62 :أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَ يَکْشِفُ السُّوءَ وَ يَجْعَلُکُمْ خُلَفَاءَ الْأَرْضِ أَ إِلٰهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِيلاً مَا تَذَکَّرُونَ‌ (62) يا [ كيست ] آن كس كه درمانده را چون وى را بخواند اجابت مى‏كند ، و گرفتارى را برطرف مى‏گرداند ، و شما را جانشينان اين زمين قرار مى‏دهد ؟ آيا معبودى با خداست ؟ چه كم پند مى‏پذيريد .یعنی هیچ کس، جز الله ، نمیتواند به درمانده و نیازمند کمک کند زمانی که گرفتار است و نیاز به کنک دارد.در سختیها و مریضیها.
8- در سورۀ زمر ایۀ 36: أَلَيْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ وَ يُخَوِّفُونَکَ بِالَّذِينَ مِنْ دُونِهِ وَ مَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ (36) آيا خدا كفايت‏كننده بنده‏اش نيست ؟ و [ كافران ] تو را از آنها كه غير اويند مى‏ترسانند و هر كه را خدا گمراه گرداند برايش راهبرى نيست. یعنی خدا برای بندگانش کافیست و از شر هر شرور و بیماری و مشکلی نجاتش میدهد و از غیر خدا نباید ترسید.
9- در آیات 139 سورۀ نساء و 10 فاطر میفرماید: فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعاً (139) عزّت ، همه از آنِ خداست . مَنْ کَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعاً إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّيِّبُ وَ الْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ وَ الَّذِينَ يَمْکُرُونَ السَّيِّئَاتِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَ مَکْرُ أُولٰئِکَ هُوَ يَبُورُ (10) هر كس عزت و سربلندى مى‏خواهد ، سربلندى يكسره از آنِ خداست . سخنان پاكيزه به سوى او بالا مى‏رود ، و كار شايسته به آن رفعت مى‏بخشد . و كسانى كه با حيله و مكر كارهاى بد مى‏كنند ، عذابى سخت خواهند داشت ، و نيرنگشان خود تباه مى‏گردد . یعنی هر کس خواهان عزت و سربلندیست باید فقط به خدا رجوع کند و از او بخواهد و خزانه دار عزت فقط خداوند است.و فقط گفتار و اعمال نیک بسوی خدا میرود و اجر میگیرند. فحاشی و تهمت و افترا و حتاکی ،نه تنها هیچ اجری ندارد بلکه فقط عذاب آتش جهنم نصیبش میشود.
10- سورۀ زخرف ایات 43و44: فَاسْتَمْسِکْ بِالَّذِي أُوحِيَ إِلَيْکَ إِنَّکَ عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ‌ (43) پس به آنچه به سوى تو وحى شده است چنگ بزن و متوسل شو، براستی كه تو بر راهى راست قرار دارى . وَ إِنَّهُ لَذِکْرٌ لَکَ وَ لِقَوْمِکَ وَ سَوْفَ تُسْأَلُونَ‌ (44) و به راستى كه [ قرآن ] براى تو و براى قوم تو [ امت تو ] تذكّرى است ، و به زودى [ در قیامت در مورد آن ] پرسيده خواهيد شد . یعنی اینکه فقط باید به قرآن متوسل شویم چراکه آن پند و اندرز است برای ما و فقط در مورد آن ( بر طبق موازین قرآن) از ما سوال خواهد شد. توسل به قرآن یعنی توسل به خود خداست. خدا میخواهد به بندگانش بفهماند که با توسل به تعالیم قرآن و دستورات وحی، به دستورات خدا عمل کردیم و به خدا میرسیم.
آیا حتی یک آیه در قرآن وجود دارد که یکی از انبیاء و یا مومنین و یا حتی کفار و مشرکین برای طلب بخشش به انبیاء ما قبل و یا مابعد (آیندۀ) خودشون توسل جسته باشند؟ آیا حتی یه آیه در قرآن وجود دارد که توسل به غیر خدا را امر ویا تجویز کرده باشد؟ مثلا خدا در قرآن گفته:سورۀ حج آیۀ 78: فَأَقِيمُوا الصَّلاَةَ وَ آتُوا الزَّکَاةَ وَ اعْتَصِمُوا بِاللَّهِ هُوَ مَوْلاَکُمْ فَنِعْمَ الْمَوْلَى وَ نِعْمَ النَّصِيرُ (78) پس نماز را برپا داريد و زكات بدهيد و به خداپناه ببرید . او مولاى شماست ; چه نيكو مولايى و چه نيكو ياورى . در این آیه امر به اقامۀ نماز و ادای زکات و توسل به خدا امر شده است. در مورد توسل و توکل به خدا آیه ای مثل این آیه بیاورید اگر صادقید.
این آیات و صدها آیات دیگر، توسل به غیر خدا را منع کرده و آنرا گمراهی آشکار قرار داده است.آیا پند نمیگیریم؟!
حالا از مدعی ارائل دلیل میخواهم که در مقابل رد این توهم بسیار آشکار که با قرآن مردود اعلام شد، دلیلش رو ارائه بده!.
در پایان از خداوند تمنا دارم همۀ ما را به راه راست و مستقیم خودش راهنمایی کند و از شر شیاطین جن و انس مصون و محفوظ نگه دارد.آمین یارب العالمین. ^:)^ ^:)^ ^:)^
ببخشید که مطلب خیلی طولانی شد.ولی این سندیست برای بحثهای احتمالی آینده و دیگه این آیات تکرار نمیشن و فقط ارجاع داده میشن. نزدیک به دوساعت روش کار کردم.
مدد یا کافی. ^:)^ ^:)^ ^:)^

جمعه 3 آبان1392 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(11)با سلام مجدد @};-
ذکر این ضروریست ( کهدر پست قبلی فراموش کردم). پیامبر پاک اسلام باقرار دادن فرزندان و افراد اطرافش خواست که به آنها عظمت بده و دلگرمی بده و به آنان بگوید که چقدر دوستشان دارد.تمام مومنین و مومنات هم باید آنها رادوست داشته باشند و به آنها احترام بگذارند. ولی دوست داشتن دلیل و سند توسل به آنها نیست!.
در ضمن در پست قبلی حقیر، مطالب و نکات کلیدی بسیار زیادی وجود دارد که ارتباط مستقیم با این موضوع مورد بحث ما دارد. بهمین دلیل خواستم کمی بهتر و بیشتر دلیل آورده باشم ولی توضیح در مورد آنها بسیار طولانی میشد.در صورتی که دوستی، سوالی داشته باشهف در خدمتم و پاسخ مناسب داده خواهد شد.
در پناه الله باشید. ^:)^

جمعه 3 آبان1392 - 7:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(12)Re: جن،سحر،طلسم،چشم زخم و...
با سلام مجدد @};- و با عرض معذرت که پست قبلی ناقص بود. X_X
ذکر این نکته ضروریست ( که در پست قبلی فراموش کردم). پیامبر پاک اسلام باقرار دادن فرزندان و افراد اطرافش در زیر عبایش،خواست که به آنها عظمت بده و دلگرمی بده و به آنان بگوید که چقدر دوستشان دارد.تمام مومنین و مومنات هم باید آنها را دوست داشته باشند و به آنها احترام بگذارند. ولی دوست داشتن دلیل و سند توسل به آنها نیست!.
در ضمن در پست قبلیِ حقیر، مطالب و نکات کلیدی بسیار زیادی وجود دارد که ارتباط مستقیم با این موضوع مورد بحث ما دارد. بهمین دلیل خواستم کمی بهتر و بیشتر دلیل آورده باشم ولی توضیح در مورد آنها بسیار طولانی میشد.در صورتی که دوستی، سوالی داشته باشه ، در خدمتم و پاسخ مناسب داده خواهد شد.
در پناه الله باشید. ^:)^

جمعه 3 آبان1392 - 7:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 496 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure