با سلام خدمت دوستان
دوستانی که دچار خنده میشن، بهتره کمی جلوی آینه قرار بگیرن و صحبت کنن و بعد بخندن!
آقا farokh. parsi عزیز! لطفا یه بار دیگه پست خودتو خوب بخون! خودت ابتدا گفتی اصلا این مسائل را قبول نداشتی ، بعدش گفتی در حیرت موندی!!! پس چرا نوشتی که از این مسائل خندت میگیره؟ برادر عزیز، اگه از چیزی اطلاع درستی نداشته باشیم ویا قادر به انجامش نباشیم، باید به محض شنیدن این مسائل و بدون بررسی صحت و سقم آن دیگران را مسخره کنیم؟؟؟ فکر نمیکنی که مسخره به دیگران، در حقیقت مسخره به خود است؟ چون اگه ما ارزش خودمون رو حفظ نکنیم و به دیگران بخندیم و مسخره کنیم و طرف مقابل نیز این رفتار را با ما بکنه، چه کسی باعث بی حرمتی و مسخرۀ ما شده؟ بله، شخصی که در ابتدا مسخره و توهین میکنه باعث بی حرمتی به خودش شده! " ویل لکل همزة المزه " !!! لطفا بفرمایید مستند اظهارت شما چیست؟
همچنین از آقایان payan و " ایران " درخواست میشه تجربیات و یا مستند علمی خودشونو در مورد اظهاراتشون بیان کنن! لطفا بفرمایید: با توجه به کدام مکتب ویا گرایش فکری اظهار نظر نمودید؟
خودم تجربۀ جابجایی گنج بوسیلۀ جنها رو نداشتم و با این مسئله روبرو نشدم ولی یه دوستی دارم که گفت وقتی رسیدیم به بار و دستۀ کوزه رو که گرفتم، هر زور زدم نتونستم بردارم و دستۀ کوزه شکست و موند تو دستم و کوزه در زیر زمین غیب شد!!! اینو کسی گفت که هیچ ترس و ضعفی نداشت که بیاد دروغ بگه ویا اینکه من ازش سوال نکردم. بلکه در مورد دفینه صحبت شد و اون هم این مسئله رو مطرح کرد! ( حالا مسخره گرا بیان و خوب بخندن تا عقده و کینه هاشون بترکه )!
اینو بدونید: به جز زنده کردن مرده،میشه گفت تقریبا هیچ چیزی در این دنیا غیر ممکن نیست! جن یه موجود تخیلی نیست بلکه وجود دارد و دارای تواناییهای بسیار زیادیست! میتونن کاری رو بکنن که باورش واسه خیلیها غیرممکن ویا بسیار سخت و سنگینه!
لطفا پستهای قبلی منو مطالعه کنین! متوجه میشین که دیدگاه اسلام در مورد جنها چیست!
اگه شبهه ویا سوالی بود در خدمتیم!
از توجه شما خیلی سپاسگذارم!
در پناه خدای مهربون باشید