نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان پارسی عزیز شما ظاهرا به هیچ چیز معتقد نیستین و البته نمیدونم منظورتون چیه؟؟؟ ولی قبلا هم گفتم همیشه اصل بر وجود هر چیزه مگر خلافش ثابت بشه % خوب شما دلایل نفی خودت رو بگو شابد ماها قانع شدیم. نهایتا شما لطف کن یه سر به آیه 102 سوره بقره بزن . یاعلی مدد --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 11 خرداد1392 - 7:47pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام بینا جان من که حرفامو زدم اصلا هر کسی به اعتقادات خودش داداش بینا ما هم مثل شما به جن و روح و موکل و این تعریفا اعتقاد داریم و حتی کتب قدیمی در این زمینه هم دارم مثل اسرار قاسمی .هفتاد ودو دیو. طلسمات نقشبندی . بحرالاسرار. بحر المعارف و .... ولی این یه فقره رو نه
|
شنبه 11 خرداد1392 - 9:02pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
باسلام استادبینا:نشانه های وجودطلسم درکارچیست؟وازکجابفهمیم طلسمه؟وایانزدیک به هدفی بودن کارخیلی کندوباتاخیرپیش میره اینم نوعی طلسمه؟؟؟؟؟؟
|
سه شنبه 21 خرداد1392 - 5:58pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان علی جان باید عرض کنم که طلسم دقینه انواع محتلفی داره و برحسب محل - مورد و بسیاری از پارامترهای مختلف قرار داده میشده. ولیکن باید بگم که هر باری طلسم نداره و فقط بارهایی که ارزش زیادی داشتن و توسط اشخاص والامقام و یا علما دفن میشدن طلسم و تله کار میذاشتن براشون. اما در مورد بقیه دفاین و کلا چیزای باارزش یه موضوع وجود داره: وقتی باری توی زمین باشه یا اصلا روی زمین با گذشت زمان موجود و زیاد شدن قدمت اون موجوداتی مثل جن و ... بهش علاقمند میشن و به نوعی احساس تملک بهش پیدا میکنن فلذا در صورتی که کسی بخواد اونو ببره اون موجودات مانعش میشن. فعلا ... یاعلی مدد --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 25 خرداد1392 - 6:13pm |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
در تکمیل فرمایشات استادبینای عزیز , یکی از علائم وجود دفینه اینه که شما وقتی به جایی مه میخواهید بروید ومیدانید دفینه دارد یک بلایی حالا یا در راه منطقه یا تو حین کار اتفاق میفته یادمه یکی از دوستام میرفتیم تویه منطقه ای که علائم هم داشت و سند دار بود با موتور , کلا موتور خودبخود خاموش میشد یا غیر منتظره پنچر می شد و بعد ها همشنیدم که اون دوستمون تو راه اون منطقه پاش از موتور افتاده و پیچ خورده بود...یا در موقع حفاری سگ سیاه رنگ بسیار بزر گ ظاهر میشد که خوف میکردند ومواردی از این قبیل.... اینها نشان دهنده وجود طلسم است
الم یعلم بان الله یری
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 3:12pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
یه نفر تعریف میکرد که در موقع کندن گنج یه اژدها براونها ظاهر شده بود که فرار کرده بودن قسم میخورد که راست میگم اما من واقعا نمیدونم که راست میگفت یا نه
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 10:16pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
merlin نوشته است: یه نفر تعریف میکرد که در موقع کندن گنج یه اژدها براونها ظاهر شده بود که فرار کرده بودن قسم میخورد که راست میگم اما من واقعا نمیدونم که راست میگفت یا نه سلام حالا شما دل طرفو نشکن باور کن این دفعه رو داداش
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 10:19pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
من دل طرف رو نشکستم وقبول کردم اما تو مغزم یه فیلتر دارم نمیدونم اونو چیکارش کنم
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 10:31pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام تا حالا جایی رفتیت که بیبنید حشرات موضعی به شما حمله کنند با تشکر
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 10:42pm |
|
|
mahmod
کاربر فعال
|
parsi جان سلام من کاملا بانظرت موافق هستم هیچ چیزی در دنیا بنام طلسم وجادو وجود نداره انسانهایی زود باور وساده لوح وجود دارند که چیزی از رابطه های فیزیکی سرشون نمیشه وهیچ موقع هم در کار حفاری موفق نمیشن توسعه من به این عزیزان اینه که هیچ وقت دنبال این کار نرن به قول دوستان هر کس دیده بیاد بریم باطل کردنش با من
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 11:14am |
|
|
|