انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 1:37am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(13)با سلام حضور دوستان و سروران گرانقدر
بار دیگر یادآوری میکنم، اگه میخواهید از روش درمانی و کمک به دوستان، و نزول رحمت و شفای الهی، مطلع شوید، لطفا اولین پست حقیر را با دقت تمام بخونید. منابع استنادیم را ذکر کردم.
در پناه الله مستعان باشید.
مدد یا کافی. ^:)^ ^:)^ ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

جمعه 3 آبان1392 - 7:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
سلام دوست گرامی جناب آقای افشین

میشه موضع خودتورو مشخص کنی ازکدوم مذهب و مسلک پیروی میکنی

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 3 آبان1392 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
ببخشید که وارد بحث میشم فقط درمورد امضای اقای پارسی توضیحاتی دارم من سنی هستم و به عقاید دیگر ادیان احترام میزارم در مورد دین خودم هم اطلاعات زیادی دارم و باید به آقای پارسی بگم که در هیچ جای روایات اهل سنت توسل جایز شمرده نمیشود ....
موفق باشید

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 3 آبان1392 - 8:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببینید دوستان اینجا یه مبحثی داریم به اسم علوم غریبه و چون این مسائل با هدفمون ارتباط دارد ما اینجا در این راستا هم فعالیت میکنیم ولی اینجا جای بحثهای مذهبی و غیره و ذالک نیست آقای افشین شما خیلی خوشکل داری ائمه رو رد میکنی منم فهمیدم شما ازچه مذهبی پیروی میکنی ولی اینجا جای ترویج هیج دینی و مسلکی نیست و هیچکس نمیتونه کسی رو تغییر بده پیامبر ابوجهل عموی خود را هم نتونست تغییر بده حالا شما میخوای کی رو تغییر بدی برادر من ما اینجا حق نداریم در مورد اعتقاد دیگران انتقاد کنیم و بالعکس باید به ادیان و پیروانش احترام بگذاریم شما هم به امضای من وهم به امضای جناب پارسی ایراد گرفتید میخواید 2هزار ایراد از مذهب شما بگیرم که دیگه روت نشه پاتو بزاری تو این انجمن شما اگه از جای دیگه میسوزی ولی اینجا حق نداری بیای یه مذهبو زیر سوال ببری من تو تاپیک باطل سحر یه گوشزد بهت کردم و اونجام گفتم راضی به ادامه این بحث نیستم ولی شما با بازی با کلمات حق نداری ترور عقایدی کنی نمونه اش که من خیلی ناراحت شدم ولی گفتم بیخیال حالا یه چیزی گفته ونخواستم به اینجا بکشه که شما با کمال میل به اینجا کشوندیش من الانم کار با حرف شما و پارسی و کوهیار ندارم من به عنوان یه شیعه از شما خیلی شاکی ام و میدونم دیگر دوستان با خوندن این جمله از جناب بینا و پاسخ شما در برابر این جمله که ابراز فضل کردید ناراحت وشاکی خواهند شد

دوستان بخوانید وقضاوت کنید

آقا bina نوشته:
سلام دوستان
یک چیز را همیشه به خاطر داشته باشیم :
در عالم همه چیز در سیطره و تحت اراده و احاطه خداوند عظیم هست و حتی اگر قرار باشد سحری کارساز باشد بازهم اوست که مجوز آن را صادر میکند و برعکس.
بنابراین با تکیه بر احدیت هیچ چیز غیر ممکن نیست چراکه همه کلیدها دست خداست%
ان ا... مکر الماکرین%
یاعلی --- غقیائیل

جناب افشین در جواب آقا بینا
با تشکر از دوست عزیزمون - استاد علوم غریبه- آقا bina . دو سوال از ایشون دارم:
سوال:
اگه همۀ کلیدها دست خداست، پس یا علی و غقیائیل چه معنی داره؟ این تناقض را چگونه توجیه میکنید؟
آیا باید یا الله بگیم که کلید همۀ کارا رو داره یا اینکه یاعلی و غیره بگیم؟
این چیست؟ ( ان ا... مکر الماکرین% ) آیا آیه است؟ معنیش چیه جناب استاد عزیر؟ میشه لطفا در موردش توضیح بدین که از کجا آوردینش؟

راستی جناب افشین جواب آقا بینا رو هم در پاسخ به سوالت ندادی؟

سلام دوستان
افشین عزیز یک سوال از شما میپرسم:
همه معتقد هستیم روزی دست خداست درسته؟ پس چرا تلاش میکنی؟
همه میدونیم خداوند علیم هست پس چرا ما میریم دنبال علم ؟
حالا شما بگو یاعلی یعنی چی؟ و کجاش تناقض گویی هستش؟
هرکسی بخواد خودش رو الگو قرار بده باید واقعا الگو باشه نه لباس الگو بپوشه؟
ضمنا بنده استاد نیستم و فقط دوستان این لطف رو کردن و انتصاب دادن به من.
یاحق

ولی دیگر خواهشنا این ماجرارو کش ندید که از حوصله من وتمام دوستان خارج هستش و راه به جایی نمیبرد

و از مدیران خواهش میکنم بعد از خواندن این تاپیک رو قفل کنن

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 3 آبان1392 - 8:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(14)با سلام خدمت دوستان و برادران عزیز بخصوص آقای ariana @};-
ابتدا در پاسخ به سوال عجله ای شما راجع به مذهب و مسلک من: با پُستی که در صفحۀ5 گذاشتم، باید دقیقا به عقیدۀ بنده پی میبردین! ولی به پاس حرمت شما و دوستان،کمی توضیح میدم!اگه مفهوم نبود،دوباره برات توضیح میدم! خداوند در قرآن میفرماید:سورۀ احزاب آیۀ 21: لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ کَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَ الْيَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَکَرَ اللَّهَ کَثِيراً (21) قطعاً براى شما در [ اقتدا به ] رسول خدا سرمشقى نيكوست : براى آن كس كه به خدا و روز قیامت اميد دارد و خدا را فراوان ياد مى‏كند . یعنی أسوه و الگوی مسلمان، فقط رسول پاک اسلام است و هر انسان و جنی که ادعای اسلام میکند،باید فقط به این آیه عمل کند و به پیامبرش اقتدا کند و فقط او را الگوی نیکوی خود قرار دهد. وحالا ما میخواهیم به آیه عمل کنی،باید چکار کنیم؟ به روش زیر عمل میکنیم:
خداوند در آیات متعدد به پیامبرش حضرت محمد ص میفرماید:فقط از وحیی که که به تو میشود پیروی کن (نه از تاریخ و داستان و جک و لطیفه و عقیده و گفته های دیگران).سورۀ انعام 106:اِتَّبِعْ مَا أُوحِيَ إِلَيْکَ مِنْ رَبِّکَ لاَ إِلٰهَ إِلاَّ هُوَ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِکِينَ‌ (106) از آنچه از پروردگارت به تو وحى شده پيروى كن . هيچ معبودى جز او نيست ، و از مشركان روى بگردان.
وَ اتَّبِعْ مَا يُوحَى إِلَيْکَ وَ اصْبِرْ حَتَّى يَحْکُمَ اللَّهُ وَ هُوَ خَيْرُ الْحَاکِمِينَ‌ (109 یونس) و از آنچه بر تو وحى مى‏شود پيروى كن و شكيبا باش تا خدا [ ميان تو و آنان ] داورى كند ، و او بهترين داوران است. در این آیه هم خداوند به پیامبر امر(دستور) داده است که فقط از وحی(دستور و قانون الله) پیروی کند تا اینکه خداوند قضاوت و حکم کند که او بهترین حکم کنندگان است و غیر از خدا،هیچ کس توانایی حکم کردن ندارند.سورۀ غافرآیۀ 20 : وَ اللَّهُ يَقْضِي بِالْحَقِّ وَ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِنْ دُونِهِ لاَ يَقْضُونَ بِشَيْ‌ءٍ إِنَّ اللَّهَ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (20) و خداست كه به حقّ داورى مى‏كند ، و كسانى را كه غیر از او مى‏خوانند [ عاجزند و ] نمی توانند به چيزى داورى ‏كنند ; در حقيقت ، خداست كه خود شنواى بيناست. یعنی غیر از خدا ( چه بت باشه ویا انسان ویا جن)، هیچ فرقی نداره. حکم فقط از آن الله است و از حکم و امر و دستور الله باید پیروی کرد، نه از عقیده و مرام و مذهبِ ساختِ فکر بشر!. فقط باید پیرو وحی باشیم و از خود چیزی نسازیم و کم و زیاد نکنیم!.
نمونۀ این آیات در قرآن زیادند. فقط جهت روشن شدن موضوع و راهنمایی دوستان چند نمونه ارائه کردم.
خداوند در سورۀ آل عمران آیۀ 19 و 85 میفرماید: إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلاَمُ (19) در حقيقت ، دين نزد خدا همان اسلام است . وَ مَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلاَمِ دِيناً فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَ هُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ‌ (85) و هر كه جز اسلام ، دينى [ ديگر ] جويد ، هرگز از وى پذيرفته نشود ، و وى در آخرت از زيانكاران است. پس نتیجه میگیریم: پیامی که بصورت وحی به انبیاء نازل شده است، اسمش "دین" است و این "دین" را الله به مومنین و غیر مومنین، آموزش داد. و ما حق نداریم اسم دیگری برای پیام الهی بذاریم، که در اینصورت بی ادبی و گستاخیست و در نهایت بکفر و شرک و غیره (العیاذ بالله) می انجامد!. و همچنین خداوند به مومنین (و به غیر مومنین خطاب کرده) آموزش داده است که: از زمان حضرت آدم ع تا خاتم ع ،دین در نزد خداوند، فقط اسلام بوده است: سورۀ حج آیۀ 78 : وَ جَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ هُوَ اجْتَبَاکُمْ وَ مَا جَعَلَ عَلَيْکُمْ فِي الدِّينِ مِنْ حَرَجٍ مِلَّةَ أَبِيکُمْ إِبْرَاهِيمَ هُوَ سَمَّاکُمُ الْمُسْلِمِينَ مِنْ قَبْلُ وَ فِي هٰذَا (78) و در راه خدا چنان كه حق جهاد [ در راه ] اوست جهاد و تلاش كنيد ، اوست كه شما را [ براى خود ] برگزيده و در دين، بر شما سختى قرار نداده است . آيين پدرتان ابراهيم [ نيز چنين بوده است ] او بود كه قبلاً (در زمان انبیاء گذشته) شما را مسلمان ناميد، و در اين [ قرآن نيز همين مطلب آمده است، که دین، فقط اسلام است]. ;;)
بین هیچ کدام ازانبیاء فرقی نبوده است و تمام انبیاء دینشان اسلام بود و فقط تسلیم الله بودند: (بقره 136 - آل عمران84) قُولُوا آمَنَّا بِاللَّهِ وَ مَا أُنْزِلَ إِلَيْنَا وَ مَا أُنْزِلَ إِلَى إِبْرَاهِيمَ وَ إِسْمَاعِيلَ وَ إِسْحَاقَ وَ يَعْقُوبَ وَ الْأَسْبَاطِ وَ مَا أُوتِيَ مُوسَى وَ عِيسَى وَ مَا أُوتِيَ النَّبِيُّونَ مِنْ رَبِّهِمْ لاَ نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْهُمْ وَ نَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ‌ (136) بگوييد : « ما به خدا ، و به آنچه بر ما نازل شده ، و به آنچه بر ابراهيم و اسحاق و يعقوب و اسباط نازل آمده ، و به آنچه به موسى و عيسى داده شده ، و به آنچه به همه پيامبران از سوى پروردگارشان داده شده ، ايمان آورده‏ايم ; ميان هيچ يك از ايشان فرق نمى‏گذاريم ; و در برابر او تسليم هستيم . » قُلْ آمَنَّا بِاللَّهِ وَ مَا أُنْزِلَ عَلَيْنَا وَ مَا أُنْزِلَ عَلَى إِبْرَاهِيمَ وَ إِسْمَاعِيلَ وَ إِسْحَاقَ وَ يَعْقُوبَ وَ الْأَسْبَاطِ وَ مَا أُوتِيَ مُوسَى وَ عِيسَى وَ النَّبِيُّونَ مِنْ رَبِّهِمْ لاَ نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْهُمْ وَ نَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ‌ (84) بگو : « به خدا و آنچه بر ما نازل شده ، و آنچه بر ابراهيم و اسماعيل و اسحاق و يعقوب و اسباط نازل گرديده ، و آنچه به موسى و عيسى و انبياى [ ديگر ] از جانب پروردگارشان داده شده ، گرويديم ; [ و ] ميان هيچ يك از آنان فرق نمى‏گذاريم و ما او را فرمانبرداريم .
اگه ما نیز خودمان را پیرو "وحی و قرآن" میدانیم، نباید جز این بگیم و عمل کنیم!!!. [-X
خداوند میفرماید:ای مومنین نَمیرید، مگر اینکه مسلمان باشید. یعنی فقط با دین اسلام بمیرید(از آدم ع تا قیامت): (بقره 132 - آل عمران 102): وَ وَصَّى بِهَا إِبْرَاهِيمُ بَنِيهِ وَ يَعْقُوبُ يَا بَنِيَّ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَى لَکُمُ الدِّينَ فَلاَ تَمُوتُنَّ إِلاَّ وَ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ‌ (132) و ابراهيم و يعقوب ، پسران خود را به همان [ آيين ] سفارش كردند ; [ و هر دو در وصيتشان چنين گفتند : ] « اى پسران من ، خداوند براى شما اين دين (سلام)را برگزيد ; پس ، البته نبايد جز مسلمان بميريد . » يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَ لاَ تَمُوتُنَّ إِلاَّ وَ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ‌ (102) اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد ، از خدا آن گونه كه حقّ پرواكردن از اوست ، پروا كنيد ; و زينهار ، جز مسلمان نميريد. ^:)^
تمام این آیات و آیات مشابه متعددی در قرآن وجود دارند که این آیات را تأیید میکنند. پس معلوم میشود که : نام و اسم پیام الله فقط و فقط و فقط " دین و دین و دین" نام دارد. ونام و اسم این دین، فقط و فقط و فقط " اسلام و اسلام و اسلام " است. اگه شما دلیلی از مذهب ویا مذاهب ( جعفری،حنفی،شافعی،زیدی،علوی،اسماعیلی،اثنی عشری،چهار امامی،هت امامی، و غیره ..................) دارید، لطفا روکنید و این حقیر و اعضای محترم سایت را راهنمایی و روشن کنید.بسم الله:بفرمایید: :-w
اگر ما مومن هستیم باید به قرآن عمل کنیم و این آیه هم در قرآنه(آل عمران-31):قُلْ إِنْ کُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْکُمُ اللَّهُ وَ يَغْفِرْ لَکُمْ ذُنُوبَکُمْ وَ اللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ‌ (31) بگو : « اگر خدا را دوست داريد ، از من پيروى كنيد تا خدا دوستتان بدارد و گناهان شما را بر شما ببخشايد ، و خداوند آمرزنده مهربان است . »
معنی موافق آیه چنینه: اگه خدارا دوست داریم و عاشق الله هستیم،فقط باید از حضرت محمد (ص) تبعیت و پیروی کنیم تا خداوند نیز ما را دوست داشته باشد وگناهانمان را ببخشد.
معنی مخالف آیه چنینه: اگه از خودمان دین و مذهب و عقیده و مسلک و مرام بسازیم و اسمش را هرچه که دوست داریم بذاریم و آنرا منتسب به اسلام بدانیم،پیروی از قرآن و پیامبر نکردیم و خداوند را دوست نداشتیم و خداوند نیز ما را دوست نخواهد داشت و گناهانمان را نمی بخشد!. [-X
یه نکتۀ بسیار مهم: دین فقط از آنِ الله است و هیچ انسان،جن،فرشته و مخلوقی صاحب دین نیست و انبیاء فقط مبلغ دین بودند نه صاحب آن. (زمر آیه3) أَلاَ لِلَّهِ الدِّينُ الْخَالِصُ وَ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِهِ أَوْلِيَاءَ مَا نَعْبُدُهُمْ إِلاَّ لِيُقَرِّبُونَا إِلَى اللَّهِ زُلْفَى إِنَّ اللَّهَ يَحْکُمُ بَيْنَهُمْ فِي مَا هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ إِنَّ اللَّهَ لاَ يَهْدِي مَنْ هُوَ کَاذِبٌ کَفَّارٌ (3) آگاه باشيد ( بدانید و بفهمید)که : دین خالص و پاك از آنِ خداست ، و كسانى كه به غیر از او دوستانى براى خود گرفته‏اند [ به اين بهانه كه : ] ما آنها را جز براى اينكه ما را هر چه بيشتر به خدا نزديك گردانند ، نمى‏پرستيم ، البته خدا ميان آنان در باره آنچه كه بر سر آن اختلاف دارند ، داورى خواهد كرد. در حقيقت ، خدا آن كسى را كه دروغ‏پردازِ ناسپاس است هدايت نمى‏كند. در این آیه همچنین یاد گرفتیم که برای تقرب به الله نباید هیچ کس و هیچ چیزی را بجز قرآن وسیله و واسطه قرار دهیم. وگرنه خداوند بین ما حکم خیلی بد و سختی خواهد کرد و مدعی تقرب به غیر خدا، طبق این آیه، بسیار دروغگوست و خدا هدایتش نمیکند!.پس لطفا بسیار بسیار و خیلی فراوان و زیاد دقت کن! :-o
این بود خلاصه ای از عقیدۀ این بندۀ ناچیز الله تعالی. استناد من و منبع و مرجع من به تنها کتابیست که هیچ شکی (لا ریب فیه)در آن نیست و هدایتیست برای مومنان( هدی للمومنین).
لطفا شما هم عقیدۀ خودتان را معرفی نمایید و منبع و مرجع استدلالتان را نیز بیان بفرمایید.
در مورد یه ردیاب و فلزیاب که این همه تحقیق و تفحس و حساسیت بخرج میدیم و تحقیق میکنیم و از اساتید راهنمایی میگیریم و بهترین حالت و روش رابرای کاوش و موفقیت در نظر میگیریم، آیا دین، به اندازۀ یه ردیاب اهمیت نداره که بهترینش را بگیریم و افزودنیهای غیر مجازش را رهاکنیم و خودمان را با قرآن اصلاح کنیم! خطاهیمان رابا قرآن شناسایی کنیم و برای رسیدن به گنج الله که همان " بهشت برین با تمام نعمتهایش" میباشد، تلاش درستی کنیم!. تعصب خشک تا کِی؟!.
این بحث و آشنایی با این مطالب برای شفا گرفتن از خداوند بسیار لازم و ضروریست.باید ابتدا به خداوند شناخت کافی داشته باشیم و بدانیم که الله، کافی،وافی،سمیع،بصیر،مستعان،حاضر،ناظر،شهید و دیگر اسماء الحسنی یعنی چه ، تا بعد بتوانیم از مسیر درست و صحیح با خدا ارتباط پیدا کنیم و به نتیجه برسیم.
خیلی ممنون از آقای ariana که این بحث را پیش کشیدند تا سایر دوستان بزرگوار و مومن که میخواهند قرآن درمانی کنند، اصول صحیح آنرا بدانند و به آن عمل کنند. :-BD
از الله غفار و رحیم تمنا دارم که همۀ مارا ببخشد و ما را در راه راست خودش هدایت و ثابت قدم نگه دارد.آمین. ^:)^ @};-
یا کافی مدد. یا هادی مدد.

شنبه 4 آبان1392 - 8:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(15)با سلام حضور دوستان و آقای ariana @};-
سوالی را با عجله دربارۀ عقیدۀ من پرسیدی و تا جواب نگرفته، بحث دیگری را راه انداختی!!!.
دوستان در برخورد با یه موضوع جدید کمی صبر و حوصله و متانت بخرج دهید. بار ها گفتم و تذکر دادم که: دوستان مابرای افزایش اطلاعات، اینجاییم! مگه من قبلا در مورد این سایت و محصولش اطلاعات داشتم و شما و دوستان دیگر و مدیرانش را میشناختم؟نه! ولی با یه جستجوی اتفاقی با این سایت برخورد کردم و در حال حاضر در خدمت شما هستم. راستش خدا رفته گان شما را بیامرزه، مادر بزرگم رحلت کرد و من وقت و فرصت کافی برای پاسخ گویی نداشتم. شاید یکی مریضه یا مسافرته و یا مشکلی داره که نمیتونه پاسخ بده،باید سرزنشش کنیم؟! اینجا کسی به کسی بدهکار و یا طلبکار نیست ! لطفا به این موضوع مهم توجه ویژه مبذول دارید!
آقای آریانای عزیز ! من نمیدونم چند سالته و تحصیلاتت چقدره؟ ولی روش برداشت و استدلال شما از مطالب، متأسفانه ضعیفه! یااینکه با عجله میخونی و خوب دقت نمیکنی و زود تصمیم میگیری و شتابزده هم یه متنی می نویسی و اظهار نظر میکنی که باعث میشی خودتو زیر سوال ببری! در هر صورت به نظر من باید اسلوبت را اصلاح کنی.
عزیزم ما اینجاییم و عجله ای هم نداریم! من در اولین پُست این موضوع، مرجع و منبع استنادم را ذکر کردم، لطفا با توجه به استنادم با من صحبت کنید و انتقاد کنید! ابتدا تحقیق کنید بعد اظهار نظر کنید!.
برداشتهای اشتباه شما در زیر توضیح میدم:
1- کجا من اومدم بحث مذهبی پیش کشیدم که به من چنین اتهامی زدید؟من که اصلا هیچ اعتقادی به مذهب ندارم! ولی به پیروان همۀ ادیان و مذاهب وحتی بوداییان و تمام مکاتب فکری بشری نیز احترام میذارم(به عنوان اینکه انسانند).اگه انتقاد ویا سوالی داشته باشم، بایه روش درست و مودبانه فقط سوال میکنم!دقت کن! فقط سوال میکنم!!! بعد با وی دربارۀ منبع و مرجعی که ارائه میده، ممکنه وارد بحث و مناظرۀ اصولی بشم.نه با توهین و تهمت و دروغ گویی!!! چرا اون بی ادبان مقهور شیطان که آن چنان به من حتاکی و بی حرمتی کردند، هیچ اظهار نظری نکردی؟؟؟!!! یا شاید با اونا هم عقیده ای و خوشت اومد؟؟؟!!! البته گفتم شاید ! من که هیچ رفتار خلاف موازین اصول اخلاقی ازمن سر نزده و ان شاالله سر نخواهد زد،پس چرا منو متهم کردی! :(
2- کجا و کی ائمۀ دین اسلام را رد کردم؟؟؟
3- اینجا من یه موضوعی به نام " جن و سحر و ..." ایجاد کردم و آن هم با اجازۀ مدیریت محترم سایت، که اگه اولین پُستم را خوب و بادقت مطالعه کرده باشید،متذکر شدم و نیازی به اجازۀ دیگران نبود چون در اینصورت مدیریت محترم میبایست این نکته را به من میفرمودند!
4- من مطالبم را در چهار چوب "قرآن " ارائه میدم و هر کس طالب باشه، من درخدمتم و با توکل به الله متعال و در حد توانم کمک خاهم نمود،ولی نزول رحت و شفا دست خداوند است.
5- در کجا من از امضای شما ایراد گرفتم؟ و در مورد امضای اون موجود بی ادب و مقهور شیطان نیز باید بگم: چون اون فقط خودشو قبول داره و هر کس هر چی میگه، با مراجعه به عقل و فکر خودش، همه را رد میکنه و به همه توهین و تمسخر و حتاکی میکرد (تا جایی که مدیریت محترم مجبور شدند موضوع او را قفل کنن)و همش دلیل میخواست،ولی من بهش توهین نکردم! فقط گفتم: تو که این همه حرف از سند و دلیل میزنی، دربارۀ امضای خودت دلیل بیار، این کجاش توهینه؟ با عرض معذرت باید بگم: شما باید کمی دربارۀ معنا و مفهموم توهین مطالعه کنید! آیا سوال کردن توهینه؟؟؟!!! البته من از دلیل خواستن حمایت میکنم و خودم هم بدون دلیل چیزی را قبول نمیکنم، ولی توهین و تمسخر و حتاکی، شایستۀ انسان نیست!
6- گفتی:( از یه جای دیگه میسوزی!) این یعنی چی؟ به نظر من این حرف، آخرین درجۀ بی ادبی و بیشرمیست! آیا میشناسی من کی هستم و چه شخصیتی دارم؟ اگه عاقل بودی و به عقلت رجوع میکردی،باید از پُستهایی که زدم، به شخصیت و هویت پی میبردی، ولی متأسفانه داری توهین میکنی!و نشون میده که دنباله رو اون بی ادبی! یا نه، باید ثابت کنی که اینگونه نیستی.خدا هدایتت کنه.آمین. :-w
7- در اون تاپیک " باطل سحر" جنابعالی و استاد bina ،یه نظری داده بودید، باید عرض کنم، من مجلس ترحیم داشتم و حقیقتا فرصت پاسخ نداشتم و از این جهت عذر میخوام. و شما کمی عجله کردید. من در همان قسمت پاسخ شما را میدادم.لطفا بحثها را با هم قاطی نکنید و صبر داشته باشید.آنقدر تحمل نداشتی که کمی صبر کنی!یعنی اینقدر نسبت به من کینه کردی! آقاجان ،برادر جان ،من با کسی خصومت و درگیری ندارم و فقط اطلاعاتم را ارائه میدم و در موردی که اشتباه ویا انحراف ویا مطلب جدیدی ببینم،ابتدا سوال میکنم و بعد اگه طرف مقابل ظرفیت مناظره و مباحثه داشته باشه،سعی میکنم راهنماییش کنم.همین.من فقط یه سوال کردم و درصورت پاسخ شما به جواب من، من پاسخ نهایی را میدادم! دوستان الحمدلله عاقلند و میبینند که من هیچ نظر قطعی ندادم و فقط سوال کردم و پرسیدم که منبع و مرجع اون مطالب شما چیست؟ و معنی جملۀ شما چیست؟ و از کجا برداشتی؟ آیا این سوال، زیر سوال بردن شیعه و غیره است؟ آیا از یه سوال اینقدر وحشت داری عزیزم؟! آیا ستون محکم، با باد و طوفان و زلزله میریزه؟در حالی که من حتی یه فوت هم نکردم!
8- لطفا به سوالاتم در قسمت مربوطه پاسخ بدید تا من هم با توکل به الله پاسخ مناسب را ارائه نمایم.و بحث تاپیکهای دیر را اینجا نکشید و قاطی نکنید!
9- گفتی که از مذهب من 2هزار ایراد میتونی بگیری! خوب خیلی خوشحال میشم اگه مذهبم را بگی و یک ایرا و فقط و فقط وفقط یک ایراد ازش بگیری و 1999 ایراد پیشکش حضرتعالی!
10- از همۀ دوستان و اعضای محترم وباایمان که به این " تاپیک" مراجعه میکنند، تقاضا میکنم که وقت من و سایر دوستان را با برداشتهای اشتباه و تهمتها و افتراها و جنجال آفرینیها نگیرند. این تاپیک مخصوص موضوعیست که ایجاد شده. من با بی ادبان و بی دینان و ضددینان و تروریستها و جنجال آفرینان، در این تاپیک هیچ بحث و گفتگویی ندارم. اگه کسی میخواد در مورد دین ستیزی و ترور، مناظره و مباحثه کنه، یه تاپیک جداگانه ای ایجاد کنه،و فقط اونجا به این موضوعات بپردازند. من دراین موضوعات هم اطلاعات جامعی دارم و اگه مایل بودم ، در این موضوعات شرکت خواهم کرد ان شاالله. لطفا بحث این"موضوع" را منحرف نکنید!!!ارزش خوتون را بدونید و حفظش کنید.خیلی ممنون که باشخصیتید. :-BD
از مدیدریت محترم و بزرگوار سایت نیز نهایت تشکر و قدردانی بعمل می آید. @};- @};- @};-
همۀ شما را به الله کافی میسپارم. ^:)^ ^:)^ ^:)^

شنبه 4 آبان1392 - 9:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان و آقا افشین

باید به عرضتان برسانم تمامی این آیاتی رو که بیان نمودین هیچ کس منکرش نیست ولی این هدف شماست که اینجا داره ذوق ذوق میکنه و این هدف شما راه بجای پیدا نمیکنه ببین دوست گرامی من اگه بخام این بحث رو ادامه بدم 1000 تا ادله موثق پیش روت میزارم در مورد ائمه که در کتاباهای خود برادران سنی آمده است و تا آخرین نفس پاش وامیستم ولی همونطور که گفتم اینجا متاسفانه جاش نیست و من دوست ندارم خدای ناکرده با ادله و بیانات خودم اگر برادر اهل کتابی در انجمن حضور دارد مورد رنجش من قرار گیرد ما اینجا در مورد یه ردیاب اگر بخوای روش ساختشو یاد بگیری 3 هفته بیشتر طول نمیکشد و اگر باهوش باشی ظرف 2 ماه راحت تمامی تر فندهای اوپراتوری اونرو یاد میگیری 300 صفحه در مورد اموزشش بحث شده چه برسه به بحث های مذهبی با این ید طولای که دارد اگر این بحث رو بخایم کش بدیم مطمئن باش تعداد صفحات این تاپیک سر به فلک خواهد کشید و در آخر طی مراحلی طاقت فرسا و فرساشی و جنگ وجدل بدون نتیجه رها خواهد شد همچنانکه علما و روحانیون بزرگی تا به امروز نتوانستد در این بحث که خیلی قدیمی هم هست به یک اتفاق نظر برسند

بله آقا افشین برادر من موضوع دین اسلام مبحث مهمی هست که خودمم شیفته این بحثها و تحقیق و تفحس در این راه هستم ولیکن اگه قرار باشه این بحث ادامه داشته باشد هدف و موضوع این انجمن به چالش وخارج از هدف واقعی میشود

من بپاس ازتمامی براداران این انجمن و فرموده های مدیران در حفظ مقرارت این سایت و به پستی از آقا مجتبی در باره این مورد که در پایین این پست قرار میدهم این بحث را مختومه اعلائم مینمایم و شما جناب افشین اگر شما هم برای دوستان ومدیران و سخن آقا مجتبی احترام قائلید این بحث را منفصل کنید ولی من خودم پیشنهاد میدم موضوع این تاپیک رو بدون بحث های اعتقادی مذهبی ادامه بده من خودم بشخصه خواهان این بحثم و اگر کمکی بود دریغ نمینمایم

سپاسگذار ازهمه شما

سخن آقا مجتی

عجب سایت ما شده بحث سیاسی و دین و مذهب من موندم چرا نمیشه شما رو تنها گذاشت مگه این سایت مال شما نیست و نمیخواین همیشه برقرار باشه بابا بیخیال بچسبین به علم فلزیابی یعنی ما باید همیشه شما رو تحت کنترل داشته باشیم این مدیران ما کجا هستند چرا پیگیری نمیکنند دست رو دست میذارند هرکی هرچی دلش خواست مینویسه استاد بینا مگه شما مسئول مسائل دینی و مذهبی نیستین و همچنین مسئول روابط عمومی سایت چرا اجازه میدین این بحث ها کش پیدا کنه .
هرکی دلش میخواد از این بحث ها بکنه سایت زیاده تو نت برین اونجا خوب تخلیه بشین بعد بیاین بحث فلزیابی بکنین .

دکتر حسابی.

شنبه 4 آبان1392 - 10:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(16)با سلام و ادب حضور مبارک دوستان
در خدمت شما هستم در مورد این موضوع. اگه درمورد پُستهای حقیر نظری دارید،اگه مربوط به این موضوع است،لطفامطرح نمایید.اگر مربوط به موضوعی دیگر و غیر مرتبط با این موضوع است، میتونید پیام خصوصی بدید.
از دوستان خواهشمندم این موضوع را به انحراف نکشند! از فتنه گری و جنجال آفرینی جدا پرهیز کنند. از هرگونه توهین، تهمت و افترا و تمسخر و سوءظن جدا خودداری کنند! و صبر و حوصله بخرج دهند و در مورد این موضوع فقط سوال ویا اظهار نظر سازنده نمایند. خیلی ممنون که به من و سایر دوستان که قصد استفاده ویا کمک از این موضوع را دارند، خیانت نمیکنید و باعث قفل شدن آن نمیشوید. سپاس.
از مدیریت محترم سایت جناب مهندس" حمید" بزرگوار خواهشمندم در صورت مشاهدۀ هر گونه حتاکی و بی ادبی و انحراف در این موضوع،بنا بر درخواست این حقیر، پُست مورد نظر را حذف نمایند تا از فتنه گری و اغتشاش جلوگیری بعمل بیاد و این موضوع را با توکل به الله متعال و همکاری مدریت محترم و دوستان و برادران ایمانی جلو ببریم.ان شاالله.
در ضمن آقای آریانای عزیز! این بحث را خودت اینجا پیش کشیدی و چون دیدی که من اهل جر و بحث های غیر ارزشی نیستم و به هدف و شخصیت من پی بردید، به این نتیجه رسیدید که خودتون هم مختومش کنید.از این جهت از شما خیلی ممنونم. :-BD ولی اگه تمایل داشتید میتونید پاسخ سوالاتی که از شما کردم را به صورت پیام خصوصی ارسال کنید و پاسخ شایسته بگیرید.
نکتۀ دیگه اینکه : این انجمن مربوط به علوم غریبه است، و عنوان این "موضوع" هم مشخصه. بحث ردیاب و فلزیاب، انجمن خاص خودشو داره.مگه کسی که دنبال کار فلزیابیه،عقیده نداره و نمیتونه و نباید نسبت به عقایدش صحبت کنه؟!
یه نکتۀ خیلی مهم اینکه: دوستان و سروران گرامی، اساسا قرآن و علوم قرآنی به هیچ وجه در ردیف علوم غریبه قرار نمیگیرند و تمام روشها و اصول و دستورات و تعالیم آن کاملا واضح و روشن است و هیچ مسئلل مخفی و پنهانی نداره.. چون فقط توسط قرآن و سیرۀ پاک پیامبر اسلام ص است که میشه به مشکلات این علوم غلبه کرد،بهمین دلیل در این انجمن مطرح شده است.
شاد باشید و سربلند. :-BD
یا کافی مدد. ^:)^

شنبه 4 آبان1392 - 10:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
جناب پارسی واقعا از شما توقع نداشتم با این ادبیات وارد یک بحثی بشین که درش اینقدر ادعای سواد هم دارین! دوست عزیز جناب افشین یا هر فرد دیگه ای اگر هر اشتباهی میکنه شما یا دیگری به هیچ وجه حق نداره جوری مطلبش رو زیر سوال ببره که در هر جملش توهین و تمسخر وجود داشته باشه! من نمیدونم دلبستگی یا وابستگی به یک محیط مجازی دیگر تا این حد سبب شده شما در این محیط اقدام به پرخاشگری کنین؟ اونم به بهانه اینکه شخصی اینجا داره اشتباه میکنه؟ شما اگر ادعایی داری و قصد خیر و تصحیح مطلبی رو داری خواهشا فقط ایراد و اشکال صحبت اون شخص رو تذکر بده و درستش رو بگو! غیر این اگر باشه حق نداری صحبتی بکنی و محیط رو به جنجال و اغتشاش بکشی و بحث رو کلا از مسیر علمی و فنی خودش خارج کنی! ناسلامتی شما اینجا رتبه استادیاری داری. این روال رو ادامه بدی همین رتبه رو هم که شاید خیلی بی ارزش میدونی ازت سلب میکنیم تا لااقل کسی که چنین ادبیاتی میخواد داشته باشه توی این انجمن رتبه یا مسئولیت خاصی نداشته باشه! چون امثال بنده یا مجتبی یا مدیران هم تا بحال از همچین ادبیاتی استفاده نکردیم که شما بخوای بکنی!
خواهشا جواب این پست بنده رو هم ندین و این رو بذارین به حساب تذکر مدیریتی. صحبتی اگر هست در نهایت ادب و در چارچوب بحث علمی و فنی و با استدلال جواب دیگری رو بدین. توانش رو نداشتین یا بهر دلیل دوست ندارین کمکی کنین خواهش میکنم سکوت اختیار کنین. دوستان صاحب نظر دیگری هم قطعا حضور دارن که میتونن بحث رو در مسیر خودش دنبال کنن.

سلام خدمت مدیر کل اینجا اگر یک محیط مجازیست بهتره شما جلوی افرادی که به ادیان توهین میکنند رو بگیرید نه یقه من رو
بنده اگر کسی بخواد به ائمه توهین کنه دمش رو قیچی میکنم فرقی هم نمیکنه که کی میخواد باشه و از چه قماشی میخواد باشه از شما مدیریت محترم هم توقع بیشتر از این است که بتونید جلوی افراد گمراه کننده مسیر انجمن رو بگیرید کاملا معلومه که کارهای این افراد خیال پرداز از روی برنامه هست
بار دیگر تذکر میدم هر کس هر دینی داره داشته باشه مبارکش باشه ولی وقتی میخواد اسم ائمه علیهم السلام رو به زبون بیاره بهتره کلمات بیرون اومده از دهنش رو مزه مزه کنه
من رو از سلب کردن پست نترسونید من بیدی نیستم که با این بادها بلرزم و اصلا پست و مقام اونم تو این فضا برام مهم نیست و مثل برخی پاچه خوارها دلبسته به پست نیستم پست منو بگیر بده به این طفلک افشین که مبادا ارزو به دل بمونه :YMPEACE: و بهتره طرفی که باهاش صحبت میکنید رو بشناسید
اما گفتی دلبسته به فضای مجازی دیگر هستم نمیدونم منظورتون چیه ولی اگر انجمنهای دیگه هست شما بهتره از پاچه خوارهای انجمنتون که حقوق هم بهشون میدیدو یواشکی تو انجمنهای دیگه سرک میکشند شروع کنید بنده مثل مرد رفتار میکنم و ترسی ندارم که بتونم جایی دیگه کارکنم چون قراردادی ننوشتم که نقضش کرده باشم در ضمن حضور در هر فضای مجازی ازاد هست که خودتون عقل کل هستید و به این موضوع اشراف دارید پس از چی ناراحت هستید :YMPEACE:
در ضمن جواب دندان شکن ابلهان خاموشیست و باید گذاشت در جهل خودشون غوطه ور باشند ;)
والسلام :YMPEACE:

شنبه 4 آبان1392 - 11:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب افشین عزیز

من خودم یه انتقادی از شما بخام بکنم اینه که درسته دوستانی مثه پارسی عزیز یه خورده آتیش تندی دارند ولی شما هم کم نگفتید حتی بحث خانواده رو وسط کشدید و آنها رو شیطان و مقهور خواندید در صورتی که جناب پارسی آدم باسواد و خیلی شایسته واسه این سایت هستند و هیچ کمکی دریغ نکردن و انسانها که معصوم نیستند که اشتباهی نداشته باشند شمام قبول کنید تند رفتید آیا در قران چیزی در مورد گذشت و مهربانی ذکر نشده من همه دوستان را دعوت به دوستی و عشق مینمایم و دوست دارم همه را در کنار یکدیگر با هر دین ومذهبی مثه برادر ببینم و انتظار دارم همه از همدیگر دلجویی کنند

وشما افشین جان دوست دارم پست بعدی شما فارغ از هر گونه بحثی در این مورد باشد و ازیکدیکر دلجویی کنید

من پیشقدم میشم
از تمامی دوستان اگر تا به امروز از بنده بی ادبی یا بی احترامی دیدن بنده را عفو فرماییند الخصوص جناب افشین @};- @};- @};- @};-

دکتر حسابی.

شنبه 4 آبان1392 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 10 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure