نویسنده |
پیغام |
alibaba
|
جناب اقای بینا لطفا نظرتون رو در مورد طلسم شکنی آتشی(نوشتن دعا بر کاغذ و انداختن ان در آب و آتش گرفتن کامل آب ) برای محلی که گفته میشود طلسم دارد بیان کنید. تشکر
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 4:25pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان alibaba عزیز لطفا موضوع رو دقیق توضیح بدین اگه کمکی باشه عرض کنم. یاحق --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 11:42am |
|
|
alibaba
|
bina نوشته است: سلام دوستان alibaba عزیز لطفا موضوع رو دقیق توضیح بدین اگه کمکی باشه عرض کنم. یاحق --- غقیائیل راستش برای کار در محلی که گفته میشد حین حفاری مار سیاهی در محل به ناگاه روئیت شده و موجب ترس شده بود کسی رو بردم که تخصص ایشان تلسم شکستن بود.(قبلا هم در آوردن تلسمهای خودم وکسی رو توسط نامبرده از درون آب دیده بودم. مثل زغال و قفل و...) اما در مورد بالا ایشان با اذعان وجود جنیان در اطراف محل با نوشتن و تصویر کردن حروف بروی 4 قطعه کاغذ و قرار دادن 2 تایی انها در 2سطل آبی که خودم تهیه کرده بودم و با فرا خواندن موکلین خودشان صحنه عجیبی را رغم زدند .( البته هنوز بعد از 1 سال در آن محل کاری صورت نگرفته .) و اون صحنه عجیب آتش گرفتن شدید سطلهای آب با تساعد بخار غلیظ سفید رنگ بهمراه ارتعاش صدای ناله از درون سطلها بود که اون بخار برای لحظاتی روی زمین لغزید و از بین رفت. ادعای شخص مجری هم کشتن جنیان حاضر بود. ناگفته نماند که وجود هر گونه ماده اشتعال زا و غیره منتفی است و آب و ظرف رو خودم تهیه کردم و کاغذعای ک.چکی که روی آنها دعا نوشته شد رو هم خودم در اب قرار دادم.
|
یکشنبه 26 آبان1392 - 11:10am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان alibaba جان جالب بود . بهرحال اين هم روشي هست ديگه.آيا هنگام انجام عمل مذكور چيزي درك نكردين؟ يا احساس خاصي بهتون دست نداد؟ راستي چرا هنوز توي محل كاري انجام ندادين؟ و ايا مار سياه بازم ديده ميشه يا نه؟ ياحق
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 26 آبان1392 - 10:14pm |
|
|
s.hejazi
|
سلام دوتان گرامی آیا کسی روشی برای احضار بلده?یه چیزی که آزموده باشه نه اینکه صرفا تو یه کتاب اومده یعنی کسی تجربه احضار زدن داشته!اگه کسی بلده لطفا بیان کنه که بقیه هم استفاده کنند
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 11:36pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام استاد آیا جنیان میتوانند به انسان آسیبی برسانند
|
سه شنبه 3 دی1392 - 7:52pm |
|
|
javadian
کاربر فعال
|
بینا خان. اجنه و موکل و غیره همین کسای هستن که دو تا سیم مسی میدن دست مردم زبون بسته و اونا رو به جون هم میندازن. لطفا این چرت و پرت ها رو به خورد مردم ندید.حتما اگه مردم به جای نرسن گناه رو به گردن اجنه می ندازین.
|
سه شنبه 3 دی1392 - 11:34pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
rostam نوشته است: با سلام استاد آیا جنیان میتوانند به انسان آسیبی برسانند سلام دوستان rostam عزيز در حالت عادي موجودات مادي و غير مادي هركدوم به زندگي خودشون مشغولند و تداخلي در امور همديگه ندارن . بعضي اوقات شرايطي پيش مياد كه اين موجودات در اين عالم كنتاكت ميكنن و اين برخورد هم بر اثر شرايطي حاصل ميشه كه اين شرايط ممكنه در اثر رقت روحي انسان حاصل بشه يا در اثر رياضات خاصه باشه و يا ممكنه بعلت استفاده از احضارات و ... پيش بياد . نهايتا بايد عرض كنم كه در حالت عادي هيچيك از موجودات غير ارگانيك آسيبي به انسانها نميرسانن. ياحق --- غقيائيل
|
دوشنبه 9 دی1392 - 8:29pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
javadian نوشته است: بینا خان. اجنه و موکل و غیره همین کسای هستن که دو تا سیم مسی میدن دست مردم زبون بسته و اونا رو به جون هم میندازن. لطفا این چرت و پرت ها رو به خورد مردم ندید.حتما اگه مردم به جای نرسن گناه رو به گردن اجنه می ندازین. سلام دوستان javadian عزيز ممنون از نظرات خوبت . ماشاا... شما توي همه تاپيكها و همه موضوعات در حال جبهه گيري هستين حالا كاري ندارم مشكل شما چيه ولي ما اينجا بحثهاي علمي و تجربي داريم . اگه شماهم تجربه يا علاقه دارين در خدمتيم در غير اينصورت خوشحال ميشيم توي تاپيكهاي ديگه كه علاقمندي فعاليت كني. ياحق --- غقيائيل
|
دوشنبه 9 دی1392 - 8:33pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
ممنون استاد اگر ما کسی رو که میگه موکل داره ولی ما ندیدیم بزنیمش میتونه با ما کاری بکنه
|
چهارشنبه 11 دی1392 - 3:41pm |
|
|
|