سلام
اینکه کجا چنین مطلبی رو خونده باشید "که توانایی حرکت دادن اجسام رو ندارن" ، بستگی به میزان اعتقاد شما به آن منبع دارد
اگر از دید مذهبی نگاه کنیم ، در قرآن چنین مطلبی نیامده . اتفاقا شواهد برعکس است
زمانی که حضرت سلیمان علیه السلام خواستند که کاری عجیب برای باور کردن ملکه ی سبا انجام دهند ، یکی از عفریتهای جن ، گفت که اگر بخواهی تخت او را قبل از آنکه برخیزی ، به نزد تو می آورم ( در سوره نمل ) یعنی توانایی حرکت اجسام رو دارن اما بنوعی اجازه میخوان
و همچنین حضرت آنها را به کار و جمع آوری صدف از دریا و جواهرات از زمین ، وامیداشت و آنها با سنگهای مرمر سفید که از معدن می آوردن ، بیت المقدس را بنا کردن
و شبیه همین را نیز در روایت محلی خودمون دیدم که قبلا اشاره کردم
اگر از دید احادیث نیز نگاه کنیم ، مطالب واضح تری میبینیم
و هزاران روایت محلی داریم که این نکته را اثبات میکند
برای اینکه تداخلات فیزیکی و تصویری و اخلاقی و مالکیتی ، ... مابین اجنه و انسان پیش نیاد ، خداوند ، دنیای آنها را بصورتی از دنیای ما مجزا کرده اند که در همه حال بصورت طبیعی دیده نشن و تاثیراتشونم بر روی دنیای ما کمتر باشه
بازم تاکید میکنم که برای اینکه جنی بتواند حرکتی در دنیای ما انجام بدهد ، باید به هر صورتی که شده ، اجازه و اختیارش را داشته باشد
این اختیار میتواند از سوی انسان داده بشه
یا میتواند توسط جنهای خاصی صورت بگیرد که تواناییهای بالاتری دارند
یا اگر از طرف خودشان باشد ، اکثرا گناه محسوب میشود مگر اینکه برای حرکتشان دلیلی موجه داشته باشند
این از حرکت فیزیکی
-------------------------------------------------
اما از نظر دید
خلقت جن از آتش است اما ماهیتش چیزی فراتر از آتشی است که ما میبینیم .
روزی مردی نزد یکی از اولیا آمد و گفت : دروغ است ، اگر جن از آتش آفریده شده ، چرا میگوئید که آتش و آب داغ آنها را میسوزاند و باید بسم الله بگیم
آن عالم ، کلوخی از خاک برداشت و بر سر آن مرد کوبید و خون از سرش جاری شد
مرد گفت که چرا چنین میکنی ؟ خون از سرم جاری شد
عالم جواب داد : تو که از خاک آفریده شده ای و خاک نمیتواند به تو آسیبی بزند
آن مرد از گفته ی خود پشیمان شد و بابت زخم نیز او را عفو کرد
از نظر وسیله ی دیدن :
فعلا که دوربینی برای دیدنش اختراع نشده و فکر نمیکنم که هیچوقت هم اختراع بشه ، چون با بعضی نکات تناقض خواهد داشت
دیدنش در طیف چشم طبیعی انسان نیست اما انسانهای ماورائی ، میتوانند آنها را ببینند یاحداقل در شرایطی میتوانند ببینند
در میان جانوران نیز ، موجوداتی را داریم که ممکن است مثل ما انسانها ، گاهگاهی اجنه را ببینند . مثل گرگ
طرفای ما دیده شده که گرگ ، در روز روشن ، به بچه اجنه حمله کرده . البته شاید از نظر غذایی نتونه از جن استفاده بکنه ، اما چون حیوان است ، چنین چیزی را نتونسته تشخیص بده و بعنوان طعمه فرض کرده . اما چون ظاهر شده ، گرگ میتونه بهش آسیب بزنه و اونو بکشه
جنها حتی عمدا نیز ، بچشم حیوانات اهلی ظاهر میشن و اذیت میکنن . اما در آن لحظه نیز ، شاید بازم از چشم ما پنهان باشند .
طبق بررسی روایات محلی ، حتی ظاهر شدنشون ، میتونه حالتی چند بعدی باشه که یه عده ببینن و یه عده نبینن
هرچند که اجنه بدلایل امنیتی ،سعی میکنند که از زندگی امروزی بشر ، فاصله بگیرند ، اما طبق تحقیقات بنده ، از دید دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری و حتی مادون قرمز نیز پنهان هستند وگرنه امروزه با این همه دوربین مداربسته ، شاهد هزاران تصویر از آنها بودیم
---------------------------------------
از نظر صدا نیز ، حالتی مثل ماهیت تصویر دارن و میتونن صداشونو برسونن یا نرسونن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
درباره انواع اجنه و شکل و قیافه شون ، احادیث زیادی داریم ، اما بنده بغیر از آیات و احادیث مربوطه ، بسیاری از روایات محلی رو جمع آوری و موشکافی کردم و با بسیاری از شاهدین عینی هم صصحبت کردم و همه رو در نظر گرفتم و روایات رو با هم مقایسه کردم و تطبیق دادم
درنتیجه ، اطلاعات دقیقی دارم که شاید برای افراد معمولی از احادیث و روایات محلی براحتی استخراج نشه
- افرادی هستن که بدروغ داستان میگن
- بعضیها برای اینکه خودی نشون بدن ، چیزایی میگن
- افرادی هستن که از ترس دچار خیالات شدن و چیز درستی ندیدن که تعریف بکنن و اغراق هم میکنن
- افرادی هم هستن که بوضوح اونا رو دیدن و هیچ شک و خیالی در کار نبوده
- افرادی رو هم دارم که هیچ دروغی در کارشون نیست و از نزدیک مشاهده کردن و حتی خصوصیات ریز مانند نوع لباس و زیورآلاتشونم با تمام جزئیات دیدن
- در مورد دیده های خودمم هرجور دوست داشتین فکر کنین
از نظر ظاهر و قیافه :
شاید ما انسانها ، صورتهای مختلفی داشته باشیم و رنگ پوستهای مختلف و اندازه های مختلف ، اما کلا یه شکل و قالب همگانی داریم که مثل هم هستیم
اما اجنه ، از نظر ظاهر و قیاقه ، چندین نوع هستن که مقداری از تفاوتهای ما بالاتر است و بیشتر تفاوت دارن
- عده ای ، با قد بلند و اندام تمام کشیده . کشیده در حدی که جنس مونث آنها ، اندام زنانه ی خود را گاهی بر روی دوش میندازن
- عده ای ، در حد متوسط هستن ، با اندامی تقریبا در حد و سایز ما انسانها و چاق و لاغر هم دارن
- عده ای ، با هیکلهای بزرگ و بسیار غیر معمول که حتی اجنه ی معمولی نیز از آنها میترسن . به اینها دیو نیز میگن ( مثل غول در داستانهای ما انسانها اما نه تا آن حد بزرگ )
- عده ا ی نیز با قد کوتاه و حرکات سریع و شلوغ
- عده ای نیز با قیافه های متنوع هولناک و ترسناک که این دسته ، بیشترین تنوع خصوصی رو میان خودشون دارن . مثلا پوست تیره و کبود مانند انسانهای تصادفی با صورت خونین و ترسناک و حرکات ناموزون
این دسته اگر بچشم انسان ظاهر بشن ، ممکن است از ترس دچار سکته و مرگ هم بشید
- دسته های دیگری نیز دارند که نوعشون فرق داره اما تفاوتشون زیاد چشمگیر نیست .
و فراموش نکنید که هرکدام از این انواع ، مانند تنوع جزئی ما انسانها ، فرقهایی در جزئیات صورت و قد و اندام ،برای خودشون دارن
یعنی جدا از اینکه از نظر شکل خلقت ، به چند دسته تقسیم میشن ، هر کدام از این دسته ها نیز ، بازم دارای جزئیات خصوصی خود هستن ( مثل جزئیات متفاوت صورت و اندام و قد در ما انسانها )
از نظر جزئیات صورت و اندام نیز ، تفاوتهایی با اندام ما دارن که بعدا بدقت توضیح میدم که بیشتر ا آشنا بشید
از ما بترسید
شب خوش