با سلام خدمت دوستان
در پاسخ به آقای " ارجمند " عزیز که فرمودند : میدونم حق با شماست ولی جادو و طلسم وجود داره نمیگم قبول دارم ...!
ولی آقا ارجمند شما یک نسخۀ مفصلی از دعاها را ارائه دادید و برای اون کلی هم شفا و خواص نجات و درمان قائل شدید!
اگه خودتون قبولش ندارین، پس چرا بیانش کردین و این خواص را براش قائل شدین ؟!
این خواصی که شما فرمودید، از قول پیامبر اثبات نشده است.
با توجه به اینکه قران بطور کلی شفا و وسیلۀ نجات است ولی ارائۀ یک نسخۀ خاص که اثبات نشده باشه، عالمانه نیست برادر ارجمند!
بحث وجود سحر و جادو در اینجا مطرح نیست. سحر و جادو یک مسئلۀ ثابت شده است که به سادگی میشه با قرآن باطلش کرد و نیاز به پیچاندن مردم نیست که بعضیها میگن هرکس نمیدونه یا نمیتونه و از این فرمایشات!!!
از دوستان انتظار میره مسائل غیبی را با مسائل علمی خلط نکنند که خلط مبحث ایجاد میشه!
مسائلی که از زبان خدا بیان میشن، یا باید در قرآن وجود داشته باشه ویا اینکه در احادیث قدسی توسط پیامبر اسلام ص بیان شده باشه!
مواردی را که من مطرح کردم و جواب می خوام، جزو عالم غیبند و اگر دقت کنید، من عرض کردم که از عالم غیب یا باید خدا خبر بده یا رسولش ولاغیر!!!
حالا علوم غیبی چه ارتباطی با علوم علمی دارن؟؟؟!!!
آیا قیامت جزو عالم غیب است یا نه؟ آیا با ابزارهای علمی می توان قیامت را اثبات کرد؟؟؟
آیا می توان با علوم علمی دنیای برزخ را اثبات کید؟
آیا می توان با ابزارها و علوم علمی بهشت و جهنم را اثبات کرد؟
آیا با معیارهای علمی میتوان تأثیر دنیوی و اخروی دعاها را اثبات کرد؟
آیا با روشهای علمی می توان میزان اجر و پاداش و اعمال انسان را اندازه گیری کرد؟
آیا می توانید مصونیت از بلایای فراگیر توسط قرائت 60قاف را با موازین علمی اثبات کنید؟ یعنی آیا اطمینان دارید که اگه در معرض چنین بلایی قرار گرفتید، محفوظ هستید؟ آیا این گفتۀ خدا است یا پیامبر؟ آیا این خبر از علوم غیبی است یا از روشهای علمی و آزمایشگاهی است؟
متأسفانه بعضی از دوستان نمی خوان فرق بین روشهای علمی را از عالم غیب تمییز بدهند و همش میگن اینها از مسلمات علمی هستند و هر کس نمی تونه بفهمه؟!
آیا خودت می تونی قیامت را با معیارهای علمی ثابت کنی؟ یا عالم برزخ را ؟
متأسفانه بعضی از مردم یک نوع بیماری روان پریشی و خود بزرگ بینی دارن که نوعی بیماری توهم خودبزرگ بینی است. فکر میکنن کسی اطلاع بیشتر از اون نداره و میان از همه ایراد میگیرن و میخوان نظر خودشون رو غالب کنن!!!
من چند تا سوال کردم. بجای پاسخ به سوال میگه: هر کس هرچیزی رو نمیدونه و از این حرفا.....!!!
موفق باشید