نویسنده |
پیغام |
mahmod
کاربر فعال
|
بچه ها اگه صلاح میدونید وارد سیاست نشیم هدف انجمن خودمون رو ادامه بدیم
|
پنج شنبه 5 تیر1392 - 3:24am |
|
|
بنده خدا
|
توي اين موضوع من يه طلسم به عينه ديدم.چندبار از بينا سوال شد كه اين غقيائيل(كه تلفظش هم معلوم نيست چيه)چيه يا كيه؟ ولي انگار طلسم شده بود وجوابي نداد.شايد هم ميخواد كه بقيه هم بپرسن و يه جورايي همه رو قال بذاره.
|
جمعه 14 تیر1392 - 7:55pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان اول اینکه خداوند بزرگ در قرآن کریم میفرماید ارتباط انسان با اجنه هر دوتای انها را به گمراهی می کشاند ( سوره جن )دوما اینکه جنهایی که با انسان ارتباط برقرار میکنند مسلمان نیستند چون انها به فرموده قرآن عمل میکنند و کاری با انسان ندارند بلکه جنهای کافر و گمراه میخواهند انسان را گمراه کنند وبه همین خاطر با انسان ارتباط برقرار میکنند و از او خواسته هایی دارند مثلا میگن براشون خروسی سیاه قربانی کنند و نام خدا رو بر خروس قربانی نبرد که ان خودش گناهی نابخشودنی است سوما اینکه ادمهایی که ادعای داشتن موکل دارند چرا برای نوشتن دعا پول میگیرند خودشون برند از زمین گنج پیدا کنند تا محتاج نباشند چهارما من چندین ساله تو کار هستم تا حالا نشنیدم کسی با موکل یا جن تونسته باشه به گنج برسه ... در آخر دوستان خوبم باید بگم طلسم وجود داره وتنها راه درست باطل کردنش از طریق قرآن کریم و اذکار صحیح سنت پیامبر(ص) هست . هرکسی در مورد شکستن طلسم راهنمایی خواست من درخدمت هستم ....
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
جمعه 14 تیر1392 - 8:39pm |
|
|
sina58
|
سلام دوست عزیز،اگرامکان داردنحوه شکستن طلسمات دفینه رابااستفاده قران بیان کنید.
|
جمعه 14 تیر1392 - 10:11pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
|
دوست خوبم هر طلسمی راه حلی داره؟ بگو مشکلت چیه؟
|
جمعه 14 تیر1392 - 10:39pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
مانی جان سلا م ببین فرض کن من یه جایی رو پیدا کردم و میگم که صد در صد بار داره حالا میخوام مشغول کار شم اما نمیدونم طلسم داره یا نه به نظرت باید چه کنم . و سوال دوم اینه که کسی که خواب دیده جایی بار هست یعنی اومدن تو خواب بهش گفتن آقا اینجا بار داره بعد که دستگاه میزنی میبینی درسته آیا به نظرت بازم طلسم داره یا نه .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
شنبه 15 تیر1392 - 9:20am |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان خسته نباشید دوست خوبم تا نفهمی که طلسم داره یانه که نمی تونم کمک کنم من که علم غیب ندارم . خواب هم میتونه واقعیت داشته باشه حال باید جایی که تو خواب دیدید حتما با دستگاه تست بشه . یک روش کلی برای شکستن طلسم اینه که تو محل طلسم سوره بقره خونده بشه چون طبق حدیث صحیح پیامبر (ص) در هر مکانی سوره بقره خوانده بشه تا 3 روز هیچ جن وشیطانی به ان مکان وارد نمیشه... موفق باشید
|
پنج شنبه 20 تیر1392 - 6:11pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام دوست عزيز منم دو نمونه از طلسم يا همان تله فيزيكي را بيان ميكنم شما را حل شو بفرماييد در يك جايي ميروند بار راپيدا ميكند وقتي جنس را برميدارند در ها بسته ميشه و در زمان گذاشتن جنس در جاي خود در باز ميشود درست اندازهاي كه اينها ميخواهند جنس بردارند وزن ان را بر روي دفينه ميگذارند ان هم حل نميشود لطفا را در يك حلشو بفرماييد 2جايي درون غار يك ابي حدود 6متر عرض دارد وان طرف اب ديواري دارد از ساروج براي رفتن به ان طرف اب بايد از اب رد شد روي اب كه تيوب تراختور يا هر چي ميگذاري اب كم ميشود وبه عمق كم ميرسد وهيچگونه جايي براي گذاشتن تخته به ان ور اب نيست لطفا راهنمايي فرماييد با تشكر
|
جمعه 20 تیر1392 - 12:41am |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز مقوله طلسم با تله فیزیکی فرق میکنه این دو موردی که گفتی به احتمال زیاد تله مکانیکی هستش مورد اول رو باید با شن وماسه حل کنید یعنی تله طوری طراحی شده که به گرم عمل مکنه پس وقتی جنسها رابرداشتند باید کم کم روی سکو شن بریزند تا هم وزن جنسها شوند در مورد دوم باید کناره های حوض اب رو خوب برسی کنند که عکس شناور کولر ابی عمل میکنه یعنی وقتی سطح اب بالا میاد اهرمی عمل میکنه و اب حوضچه تخلیه میشه باید شما اهرم رو پیدا کنید و غیر فعالش کنید...به هر حال روش کلی برای شکستن طلسم اینه که تو محل طلسم سوره بقره خونده بشه چون طبق حدیث صحیح پیامبر (ص) در هر مکانی سوره بقره خوانده بشه تا 3 روز هیچ جن وشیطانی به ان مکان وارد نمیشه... موفق باشید
|
جمعه 21 تیر1392 - 11:52am |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام دوست عزيز ببخشيد اذيت دادم روش اولي را امتحان كردند جواب ندادي درمورد دومي لطفا توضيح بيشتري بديد اگر امكان دارد به صورت انيمشن دستي تصويري توضيح بدييد ضمنا شما منبع همين تلهفيزيكي را ذكر كنيد من هم يكمي مطالعه كنم با تشكر
|
جمعه 21 تیر1392 - 2:58pm |
|
|
|