انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 4:01pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(23)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا حی).
موضوع: عدم منافات این "موضوع" با "موضوع فلزیابی"
با سلام و ادب @};-
دوستان! بحث فلزیابی، یه عمل تخصصی ویا تفننی و یا حرفه ای میباشد.هر کس فراخور علاقه اش ! تمام کسانی که در هر شغلی اشتغال دارند، یه عقیده ای دارند که برای خودشون ویا دیگران قابل احترامه! بنده نیز در این زمینه دارم نظر میدم و در جای خودش ! مگه کسی که دنبال فلزیابیه عقیده نداره ویا نمیتونه در مورد عقیدش نظر بده؟! هدف من از ایجاد این موضوع، علاوه بر آشنایی از تجربیات فلزیابی و ردیابی و غیره،با هم دوستان صمیمی و واقعی باشیم .برای همیشه. در این سایت از تمام نقاط ایران سرافرازمان، کاربر داره. و ما میتونیم این فضا را برای صدها مقاصد نیک و انسانی دیگه نیز گسترش بدیم. بدون اینکه مسائل را با هم درگیر ویا قاطی کنیم.البته این مسئله درک بالایی میخواد ! در بحثهای اخلاقی و عقیدتی نیز تجربیاتمون را انتقال بدیم. ( البته این تاپیک "قرآن درمانی" است) هر که دوست داشت، استفاده کنه و هیچ اجبار و الزامی هم نیست. کجای این کار اشکال داره ؟! اگه کاربری بیاد یه نظر و تجربۀ اشتباهی را در زمینۀ فلزیابی و یا ردیابی بده، باید ترور و تحقیر بشه و جلوشو سد کنیم و ... ؟! آیا بارها نشده که دوستی، اشتباهی را در این زمینه مرتکب شده، و خیلی آبرومندانه و مؤدبانه ، اشتباهش را اصلاح کردن.چون برای پیشرفت این فن، ارزش قائل شدیم و میخواهیم که بدرستی اجرا و فهمیده بشه ! پس چرا در بحث دین و عقیده، نباید اینگونه باشیم؟ این به این معناست که ارزش دین و عقیده در نزد بعضی ها از یه ردیاب کمتره ! چون اگه کمتر نبود، حداقل،اشتباه منو با اسلوبی هزاران بار بهتر از اسلوب اصلاح اشتباه ردیاب ، اصلاح میکردند ! اگه خیرخواه بودند ! البته این در صورتیست که دین و عقیده از ردیاب و فلزیاب و ماشین و غیره ارزشش برامون بیشتر و بهتر باشه ! دیگه بقیۀ مطالب را خودتون خوب میدانید و میگیرید !
اینکه دوستان میفرمایند: این سایت، سایت فلزیابیه و به بحث نپردازیم، من زمانی با شما موافق خواهم بود که هیچ موضوعی و بحثی در این زمینه قبلا در این سایت مطرح نشده باشد! در حالی که انجمن " علوم غریبه" دقیقا به این موضوع میپردازد! انجمن metal detector به فلزیابها و انجمن LRL به ردیابها و غیره... .
پس هر سخن جایی و هر نقطه مکانی دارد و ما نیز باید به این نکته توجه کنیم که این موضوع در کدام " انجمن " داره دنبال میشه !

مدد یاعزیز الله. یا قادر . ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

یکشنبه 5 آبان1392 - 8:50am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان صبح همه بخیر
من با اجازه مدیران انجمن یک تاپیک با عنوان (شفا و درمان با تکیه بر قرآن و احادیث پیامبر اکرم(ص)و ائمه اطهار(ع)) ایجاد کردم و از آقا افشین عزیز میخوام ادامه مطالب خودشون رو فقط در زمینه درمانهای معنوی بصورت مستدل اونجا بیان کنن.
فقط یادآوری میکنم هرگونه بحث و اعلام نظر در مورد ادیان و مذاهب مغایر قوانین انجمن هست و ضمن اینکه در صلاحیت هیچ یک از اعضای انجمن نمیباشد و با خاطی برخورد خواهد شد.
یاحق --- غقیائیل
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 5 آبان1392 - 9:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
دوستان خیلی از حرفها در سینه ماند ولی به احترام دوستان واساتید گفته نشد ما شیعیان همیشه آغوشمان برای محبتها وعشقهای دوستان باز است @};- @};- @};-

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

یکشنبه 5 آبان1392 - 10:08am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ariana2014 عزیز ممنون از درک بالای شما.
میدونم که همه دوستان خیلی حرف برا گفتن دارن ولی من خواهش میکنم فعلا سکوت اختیار کنن.و در صورت لزوم بنده حقایقی اعلام خواهم نمود.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 5 آبان1392 - 10:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوشحالم که دوستان اینهمه با فرهنگ و درک بالا هستن ../ممنون از همگی @};-

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

یکشنبه 5 آبان1392 - 2:24pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
افشین1 نوشته است:
(23)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا حی).
موضوع: عدم منافات این "موضوع" با "موضوع فلزیابی"
با سلام و ادب @};-
دوستان! بحث فلزیابی، یه عمل تخصصی ویا تفننی و یا حرفه ای میباشد.هر کس فراخور علاقه اش ! تمام کسانی که در هر شغلی اشتغال دارند، یه عقیده ای دارند که برای خودشون ویا دیگران قابل احترامه! بنده نیز در این زمینه دارم نظر میدم و در جای خودش ! مگه کسی که دنبال فلزیابیه عقیده نداره ویا نمیتونه در مورد عقیدش نظر بده؟! هدف من از ایجاد این موضوع، علاوه بر آشنایی از تجربیات فلزیابی و ردیابی و غیره،با هم دوستان صمیمی و واقعی باشیم .برای همیشه. در این سایت از تمام نقاط ایران سرافرازمان، کاربر داره. و ما میتونیم این فضا را برای صدها مقاصد نیک و انسانی دیگه نیز گسترش بدیم. بدون اینکه مسائل را با هم درگیر ویا قاطی کنیم.البته این مسئله درک بالایی میخواد ! در بحثهای اخلاقی و عقیدتی نیز تجربیاتمون را انتقال بدیم. ( البته این تاپیک "قرآن درمانی" است) هر که دوست داشت، استفاده کنه و هیچ اجبار و الزامی هم نیست. کجای این کار اشکال داره ؟! اگه کاربری بیاد یه نظر و تجربۀ اشتباهی را در زمینۀ فلزیابی و یا ردیابی بده، باید ترور و تحقیر بشه و جلوشو سد کنیم و ... ؟! آیا بارها نشده که دوستی، اشتباهی را در این زمینه مرتکب شده، و خیلی آبرومندانه و مؤدبانه ، اشتباهش را اصلاح کردن.چون برای پیشرفت این فن، ارزش قائل شدیم و میخواهیم که بدرستی اجرا و فهمیده بشه ! پس چرا در بحث دین و عقیده، نباید اینگونه باشیم؟ این به این معناست که ارزش دین و عقیده در نزد بعضی ها از یه ردیاب کمتره ! چون اگه کمتر نبود، حداقل،اشتباه منو با اسلوبی هزاران بار بهتر از اسلوب اصلاح اشتباه ردیاب ، اصلاح میکردند ! اگه خیرخواه بودند ! البته این در صورتیست که دین و عقیده از ردیاب و فلزیاب و ماشین و غیره ارزشش برامون بیشتر و بهتر باشه ! دیگه بقیۀ مطالب را خودتون خوب میدانید و میگیرید !
اینکه دوستان میفرمایند: این سایت، سایت فلزیابیه و به بحث نپردازیم، من زمانی با شما موافق خواهم بود که هیچ موضوعی و بحثی در این زمینه قبلا در این سایت مطرح نشده باشد! در حالی که انجمن " علوم غریبه" دقیقا به این موضوع میپردازد! انجمن metal detector به فلزیابها و انجمن LRL به ردیابها و غیره... .
پس هر سخن جایی و هر نقطه مکانی دارد و ما نیز باید به این نکته توجه کنیم که این موضوع در کدام " انجمن " داره دنبال میشه !

مدد یاعزیز الله. یا قادر . ^:)^

افشین جان همونطور که خودتون میفرمایید اینجا درباره علوم غریبه صحبت میشه نه علوم شناخته شده و بحثهای مذهبی و دینی که برای کسی سوءتفاهم پیش بیاره....
درضمن افشین عزیز این درست نیست که شما خیلی مادبانه به کسی جسارت کنید!! مثلا از درک ما خارج هست، ارزش دینمون کمتر از ردیابه و.... اینها چیزیه که به خود شخص ربط داره و هر فردی با هر دین و مذهبی قابل احترام هست! و من فقط قصد و نیتم آروم کردن جو و یاد آوری قوانین انجمن هست نه طرفداری از کسی، واقعا حق من این نیست که.... [-(

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

یکشنبه 5 آبان1392 - 3:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(24)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا مستعان).
موضوع: پاسخ به ariana و استاد آثارشناسی " استاد دستان".
با سلام خدمت دوستان @};-
دوستان ! بخدا قسم قصد توهین به هیچ دین، مذهب ، حزب و یا گروهی را ندارم . ولی تعدادی که حالا دارند به اصطلاح جانماز آب میکشند! از گذشته و گفته های خود غافلند!!! در جواب اینها باید مسائلی را بگم که بعد از این موجب سرافکندگی و شرم دیگران نباشند. و اگر کسی فکر میکنه که - خدای ناکرده - بهش توهین شده، به کسی که مسبب توهین شده ، رجوع کنه و اونو محکوم کنه. سپاس از اینکه منصفید. @};-

آریانا نوشته:
دوستان خیلی از حرفها در سینه ماند ولی به احترام دوستان واساتید گفته نشد ما شیعیان همیشه آغوشمان برای محبتها وعشقهای دوستان باز است.

آیا حرف دیگه ای هم مونده که نگفته باشی؟ هر چه توهین و ترور بوده نثار بنده کردید!!! دیگه چی مونده؟ با همکاری اون همفرات،یه جنگنده بمب افکن از بشار اسد یا نتانیاهو قرض کنید، و بیاید بمبارانم کنید! فقط این یکی مونده ! دیدید که چگونه با توکل به الله متعال سحر شما را باطل کردم و خداوند خوار و ذلیلتون کرد.

گفتی ما شیعیان آغوش باز محبت داریم !!! اگه نمایندۀ شیعه، جنابعالی و امثال جنابعالی هستید که از هیچ توهین و تروری فروگذار نکردید، شیعیان واقعأ خوشبختند که همفکرانی مثل جنابعالی و امثال جنابعالی دارند ! این قسمت راباید شیعیان دربارتون نظر بدن . تمام پُستهایی که در این تاپیک زده شده را خوب مطالعه کنند و بعد بیان و قضاوت کنند. آیا تو و هم فکرانت آغوش باز محبت دارید یا من که با قرآن و سیرۀ پیامبر پاک اسلام ص صحبت میکنم، من دارای مکارم اخلاقی و آغوش باز محبت هستم یا شما؟ (البته حمل بر خوستایی نشه). قضاوت در این مورد را به خوانندگان منصف این سایت واگذار میکنم. هر فکری که مقصره محکومش کنند. ( من : که با قرآن و سیرۀ پیامبر ص نظر میدم ؟ یا ariana و همفکرانش که به من اهانت و ترور کردند، مقصره؟)؟؟؟. چون شما رفتار خودتون را از تفکرتون میدونید، انتظار من از دوستان،رأی در مورد تفکره. تفکر را محکوم کنید، لطفا؟

شما کِی و کجا اومدید یه پاسخ با ادبانه و منطقی و آبرومندانه به من دادید ؟؟؟ شما ( منظورم آنهای که همراه تو منو ترور کردید)، اگر در گفتار و کردارتون صادقید، توهینهای منو روکن ؟ من فقط پاسخ کوبنده دادم. در تمام طول زندگیم،پیش دستی در مسائل منفی، هرگز از طرف من نبوده.من فقط مقاومت کردم و پاسخ مناسب دادم. پاسخ مناسب و مقابله به مثل را خداوند نیز جایز شمرده.در پستهای قبل توضیح دادم.
هنوز نتونستید حتی به یکی از سوالاتم پاسخ منطقی بدید؟ اون دروغگو ! چه پاسخی برای دروغش آورد؟
چون در مقابل نور رحمانی و دلایل یزدانی عاجز و ناتوان شدید و خداوند سحرتان را باطل کرد( ان الله سیبطله)،راه چاره را فقط در سد کردن این "موضوع رحمانی" دانستید و تمام تلاشتون را کردید و دارید میکنید تا این تاپیک قفل بشه . و حالا اومدید و خودتونو از ما بهتران معرفی میکنی و جانماز آب میکشید !!!!
ولی مدیران این سایت خیلی عاقلتر و روشنتر از آن هستند که امثال شما ها فکر میکنید !!! قدرت تصمیم گیری دارند. نمیخواد اونارو نصیحت کنید !

در پاسخ به استاد " دستان "
لطفا پست شمارۀ 16 و 23 را با دقت هر چه تمامتر با انصاف بخونید. مطمئنا به جواب مورد نظرتون میرسید.
با سپاس از صبر و حوصلۀ دوستان و تجدید احترام @};- @};-
در پناه قادر مطلق باشید. ^:)^ ^:)^ ^:)^

یکشنبه 5 آبان1392 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(24)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا مستعان).
با سلام خدمت دوستان @};-
دوستان ! بخدا قسم قصد توهین به هیچ دین، مذهب ، حزب و یا گروهی را ندارم . ولی تعدادی که حالا دارند به اصطلاح جانماز آب میکشند! از گذشته و گفته های خود غافلند!!! در جواب اینها باید مسائلی را بگم که بعد از این موجب سرافکندگی و شرم دیگران نباشند. و اگر کسی فکر میکنه که - خدای ناکرده - بهش توهین شده، به کسی که مسبب توهین شده ، رجوع کنه و اونو محکوم کنه. سپاس از اینکه منصفید. @};-

آریانا نوشته:
دوستان خیلی از حرفها در سینه ماند ولی به احترام دوستان واساتید گفته نشد ما شیعیان همیشه آغوشمان برای محبتها وعشقهای دوستان باز است.

آیا حرف دیگه ای هم مونده که نگفته باشی؟ هر چه توهین و ترور بوده نثار بنده کردید!!! دیگه چی مونده؟ با همکاری اون همفرات،یه جنگنده بمب افکن از بشار اسد یا نتانیاهو قرض کنید، و بیاید بمبارانم کنید! فقط این یکی مونده ! دیدید که چگونه با توکل به الله متعال سحر شما را باطل کردم و خداوند خوار و ذلیلتون کرد.

گفتی ما شیعیان آغوش باز محبت داریم !!! اگه نمایندۀ شیعه، جنابعالی و امثال جنابعالی هستید که از هیچ توهین و تروری فروگذار نکردید، شیعیان واقعأ خوشبختند که همفکرانی مثل جنابعالی و امثال جنابعالی دارند ! این قسمت راباید شیعیان دربارتون نظر بدن . تمام پُستهایی که در این تاپیک زده شده را خوب مطالعه کنند و بعد بیان و قضاوت کنند. آیا تو و هم فکرانت آغوش باز محبت دارید یا من که با قرآن و سیرۀ پیامبر پاک اسلام ص صحبت میکنم، من دارای مکارم اخلاقی و آغوش باز محبت هستم یا شما؟ (البته حمل بر خوستایی نشه). قضاوت در این مورد را به خوانندگان منصف این سایت واگذار میکنم. هر فکری که مقصره محکومش کنند. ( من : که با قرآن و سیرۀ پیامبر ص نظر میدم ؟ یا ariana و همفکرانش که به من اهانت و ترور کردند، مقصره؟)؟؟؟. چون شما رفتار خودتون را از تفکرتون میدونید، انتظار من از دوستان،رأی در مورد تفکره. تفکر را محکوم کنید، لطفا؟

شما کِی و کجا اومدید یه پاسخ با ادبانه و منطقی و آبرومندانه به من دادید ؟؟؟ شما ( منظورم آنهای که همراه تو منو ترور کردید)، اگر در گفتار و کردارتون صادقید، توهینهای منو روکن ؟ من فقط پاسخ کوبنده دادم. در تمام طول زندگیم،پیش دستی در مسائل منفی، هرگز از طرف من نبوده.من فقط مقاومت کردم و پاسخ مناسب دادم. پاسخ مناسب و مقابله به مثل را خداوند نیز جایز شمرده.در پستهای قبل توضیح دادم.
هنوز نتونستید حتی به یکی از سوالاتم پاسخ منطقی بدید؟ اون دروغگو ! چه پاسخی برای دروغش آورد؟
چون در مقابل نور رحمانی و دلایل یزدانی عاجز و ناتوان شدید و خداوند سحرتان را باطل کرد( ان الله سیبطله)،راه چاره را فقط در سد کردن این "موضوع رحمانی" دانستید و تمام تلاشتون را کردید و دارید میکنید تا این تاپیک قفل بشه . و حالا اومدید و خودتونو از ما بهتران معرفی میکنی و جانماز آب میکشید !!!!
ولی مدیران این سایت خیلی عاقلتر و روشنتر از آن هستند که امثال شما ها فکر میکنید !!! قدرت تصمیم گیری دارند. نمیخواد اونارو نصیحت کنید !

لطفا پست شمارۀ 16 و 23 را با دقت هر چه تمامتر با انصاف بخونید. مطمئنا به جواب مورد نظرتون میرسید.

یکشنبه 5 آبان1392 - 5:45pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
افشین1 نوشته است:
(24)
با سلام خدمت دوستان @};-

آریانا نوشته:

افشین جان برادر عزیزم ازتون خواهش میکنم که دیگه این قضیه و دلخوری رو تموم کنید و جواب هم رو ندید که دوباره شروع بشه، شما تجربیات خودتون رو درباره علوم غریبه بیان کنید هرکی خواست و مشتاق بود گوش میده هر کسی هم....

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

یکشنبه 5 آبان1392 - 6:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقا افشین من یک تازه واردم ولی در همین مدت کم متوجه شدم که این انجمن دشمنانی هم دارد،و وظیفه هر کاربری که عضو انجمن است و انجمن رو متعلق به خودش میدونه اینه که جو انجمن رو آروم نگه داره تا دیگران نتونند از آب گل آلود ماهی بگیرند .شما هم لطف کنید اینقدر بحث رو کش ندید و تمومش کنید بحث بر سر جن وطلسم کشیده شد به اعتقادات مذهبی ،موسی به دین خود عیسی هم به دین خود

یکشنبه 5 آبان1392 - 6:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 544 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure