(24)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ.(مدد یا مستعان).
موضوع: پاسخ به ariana و استاد آثارشناسی " استاد دستان".
با سلام خدمت دوستان
دوستان ! بخدا قسم قصد توهین به هیچ دین، مذهب ، حزب و یا گروهی را ندارم . ولی تعدادی که حالا دارند به اصطلاح جانماز آب میکشند! از گذشته و گفته های خود غافلند!!! در جواب اینها باید مسائلی را بگم که بعد از این موجب سرافکندگی و شرم دیگران نباشند. و اگر کسی فکر میکنه که - خدای ناکرده - بهش توهین شده، به کسی که مسبب توهین شده ، رجوع کنه و اونو محکوم کنه. سپاس از اینکه منصفید.
آریانا نوشته:
دوستان خیلی از حرفها در سینه ماند ولی به احترام دوستان واساتید گفته نشد ما شیعیان همیشه آغوشمان برای محبتها وعشقهای دوستان باز است.آیا حرف دیگه ای هم مونده که نگفته باشی؟ هر چه توهین و ترور بوده نثار بنده کردید!!! دیگه چی مونده؟ با همکاری اون همفرات،یه جنگنده بمب افکن از بشار اسد یا نتانیاهو قرض کنید، و بیاید بمبارانم کنید! فقط این یکی مونده ! دیدید که چگونه با توکل به الله متعال سحر شما را باطل کردم و خداوند خوار و ذلیلتون کرد.
گفتی ما شیعیان آغوش باز محبت داریم !!! اگه نمایندۀ شیعه، جنابعالی و امثال جنابعالی هستید که از هیچ توهین و تروری فروگذار نکردید، شیعیان واقعأ خوشبختند که همفکرانی مثل جنابعالی و امثال جنابعالی دارند ! این قسمت راباید شیعیان دربارتون نظر بدن . تمام پُستهایی که در این تاپیک زده شده را خوب مطالعه کنند و بعد بیان و قضاوت کنند. آیا تو و هم فکرانت آغوش باز محبت دارید یا من که با قرآن و سیرۀ پیامبر پاک اسلام ص صحبت میکنم، من دارای مکارم اخلاقی و آغوش باز محبت هستم یا شما؟ (البته حمل بر خوستایی نشه). قضاوت در این مورد را به خوانندگان منصف این سایت واگذار میکنم. هر فکری که مقصره محکومش کنند. ( من : که با قرآن و سیرۀ پیامبر ص نظر میدم ؟ یا ariana و همفکرانش که به من اهانت و ترور کردند، مقصره؟)؟؟؟. چون شما رفتار خودتون را از تفکرتون میدونید، انتظار من از دوستان،رأی در مورد تفکره. تفکر را محکوم کنید، لطفا؟
شما کِی و کجا اومدید یه پاسخ با ادبانه و منطقی و آبرومندانه به من دادید ؟؟؟ شما ( منظورم آنهای که همراه تو منو ترور کردید)، اگر در گفتار و کردارتون صادقید، توهینهای منو روکن ؟ من فقط پاسخ کوبنده دادم. در تمام طول زندگیم،پیش دستی در مسائل منفی، هرگز از طرف من نبوده.من فقط مقاومت کردم و پاسخ مناسب دادم. پاسخ مناسب و مقابله به مثل را خداوند نیز جایز شمرده.در پستهای قبل توضیح دادم.
هنوز نتونستید حتی به یکی از سوالاتم پاسخ منطقی بدید؟ اون دروغگو ! چه پاسخی برای دروغش آورد؟
چون در مقابل نور رحمانی و دلایل یزدانی عاجز و ناتوان شدید و خداوند سحرتان را باطل کرد( ان الله سیبطله)،راه چاره را فقط در سد کردن این "موضوع رحمانی" دانستید و تمام تلاشتون را کردید و دارید میکنید تا این تاپیک قفل بشه . و حالا اومدید و خودتونو از ما بهتران معرفی میکنی و جانماز آب میکشید !!!!
ولی مدیران این سایت خیلی عاقلتر و روشنتر از آن هستند که امثال شما ها فکر میکنید !!! قدرت تصمیم گیری دارند. نمیخواد اونارو نصیحت کنید !
در پاسخ به استاد " دستان " لطفا پست شمارۀ 16 و 23 را با دقت هر چه تمامتر با انصاف بخونید. مطمئنا به جواب مورد نظرتون میرسید.
با سپاس از صبر و حوصلۀ دوستان و تجدید احترام
در پناه قادر مطلق باشید.