با سلام
آقای سید جواد عزیز! از شما انتظار این مطالبو نداشتم!
خواهشمندم در نظراتت منصف باش! ابتدا بررسی کن و ببین موضوعی که من درباره اش بحث کردم، آیا من در اون مورد پیشقدم بودم و من شروع کردم یا اینکه دیگری قبلا در اون مورد مطلبی ارائه کرده و من اصلاحش کردم؟! تازه با این عصبانیت و خشونت با من برخورد کردین، آیا در مورد بحثهای حضرتعالی نظر مخالفی دادم و یا روی من صحبت با شما بود؟؟؟!!!
مثلا همین بحث صحاح سته و بحث امیرالمومنین که تا بحال مطرح نشده بود و جنابعالی مطرحش کردین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( مزید اطلاع حضرتعالی، اصلا صحاح سته وجود خارجی نداره! در اسلام دو کتاب حدیثی صحیح وجود داره و جز این دو کتاب کسی معتقد به کتاب حدیث صحیح نیست! لفظ امیرالمونین اولین بار در زمان خلافت خلیفۀ دوم حضرت عمر رایج شد و در مورد حضرت علی هم نامۀ 6 ایشان را در نهج البلاغه با دقت و بدون تعصب بخونید، به حقیقت میرسین! این مطالب را شما مطرح کردین و من هم برادرانه اصلاح کردم)!
بعدش وقتی که بنده روشنگری میکنم و با نیت خیر اشتباهات رو اصلاح میکنم شما و همفکران شما با غرض ورزی شروع میکنین به تهمت و افترا و جنجال آفرینی!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستمون گفت رو قبر فلان شخص بارگاه درست کردن،منم گفتم درست کردن بارگاه در قرآن و احادیث صحیح پیامبر وارد نشده! این بارگاه درست کردنها تقدس بازیه برادر!!! لطفا در مورد تقدس بازی مطالعه بفرمایید! ملت ایران و ملتهای مسلمان و غیر مسلمان دنیا گرفتار همین تقدس بازیها هستن!!! این جمله برای کسایی قابل فهمه که مغز گنجشکی نداشته باشن!
آقای جواد عزیز! بحث قرآنی که شما فرمودین در مورد حضرت سلیمان، اگه پستهای بنده رو خوب مطالعه کرده باشین، قبل از شما این موضوع رو توضیح دادم! (صفحۀ4 رو مطالعه بفرمایید)!
در پست قبلی هم گفتم اینجا هم مزید اطلاع حضرتعالی عرض میکنم: اصطلاح "سید" عربیست به معنی "آقا " است. یعنی اگه ما در فارسی بگیم آقا سید، معنیش میشه آقا آقا ، و این هم از نظر صحبت عامیانه و هم از نظر بلاغی اشتباهه و شاید کمی خنده دار! بنابراین، اگه شما ایرانی هستین و فارسی صحبت میکنین، باید بگین آقا جواد! اگه شما سید هستین، یعنی عرب هستین و فارسی هم صحبت میکنین در نتیجه شما هم باید همه رو با زبان خودتون مخاطب قرار بدین و بگین سید!
( أکتب مطالبک بالعربیه ان أنت العرب او سید)!
برای کسانی که میخوان در مورد پستهای من پاسخ بذارن، ابتدا بررسی کنن آیا بنده شروع کنندۀ بحث بودم یا اینکه پاسخ دادم و فقط روشنگری و اصلاح نمودم! در ضمن مطالب من از روی دو منبع قرآن و احادیث پیامبر اسلامه! اگه کسی مطالب منو خلاف این دو منبع تشخیص داد، با ذکر سوره و آیه و حدیث منو راهنمایی کنه و الا از تهمت و جنجال آفرینی و اظهار نظر شخصی پرهیز کنه که نشان از سبک مغزی خودشه!!! بله .ممکنه نظرات من با نظر میلیاردها انسان مخالف باشه. به همین دلیل گفتم کسی در این زمینه اظهار نظر میکنه منبع و مکتب این اظهاراتو بیان کنه تا این کله گنجشک بازیها پیش نیاد! هر جلسه که میام سری به این تاپیک بزنم، یه جنجال جدید! یه حملۀ جدید! عزیز من کینه توزی رو بذارین کنار و با دلیل و عقل و منطق بیایین جلو! خجالت بکشین! بسه دیگه! عجبا! تازه از کسی که انتظارشو ندارم!
مثل اینکه من باید از خیلی ها انتظار داشته باشم که بدون منطق و حساب و کتاب بیان و فقط ورراجی کنند!!!
از نیک اندیشان و مستقل اندیشان و آزاداندیشان بسیار بسیار عذرخواهی میکنم! از مدیریت محترم سایت هم عذرخواهی میکنم!!!
ای بار خدایا همۀ ما را به راه راست خودت هدایت بفرما.آمین.
درود بر دلهای بی کینه