ali652 نوشته است:
سلام .منی سوال دارم .لطفا راهنمایی کنید .
با توجه به اینکه کت 6 میخوام برای تهیه دیسک استفاده کنم و لبه صفحه ای که اماده کردم کوتاه است ،و نمیشود سیم کت روی هم بیافتد آیا میتوان سیم را مانند تصویر در صفحه قرار داد و روی هم نندازم که ارتفاع زیاد شه؟ (درواقع از 4متر سیم برای دیسک حدود 45 میخوام استفاده کنم و باید سه دور بخورد و روی هم بیفتد )ممنون
خیر
این روش پیچیدن برای هیچ سیمی جوابگو نخواهد بود . جهت چرخش سیم برای هیچ فلزیابی ، نباید در میانه ی راه ، برعکس بشه
اینطوری نصف لوپ چرخش درست داره و نصف دیگه که برعکس هست ، میدان نصف اول را خنثی میکند و فلزیاب هیچ سنسی نخواهد داشت یا خیلی ضعیف خواهد بود .
برای پیچیدن کت ، اگر طول سیم 4 متر باشد ، تعداد دورها مهم نیست و بستگی به قطر لوپ دارد
مثلا برای لوپ 60 میشه 2 دور و برای لوپ شما که قطر کمتری دارد ، 3 دور میشه
شما دورها را منظم کنار هم بچینید و در آخرین دور ، سر اول ،یا سر آخر سیم را بحالت 45درجه خم کنید و از روی دورها عبور بدید که سرها بیان کنار هم
ضمنا برای اینکه کابل در آخر کار پیچ نخورد ، قبل از بستن سیمها بهم ، اول تعداد دورها را بشکل نهایی ، کنار هم قرار بدید ، بعد سر سیمها را بهم وصل کنید و نهایتا سیمها را بصورت تخت کنار هم مرتبتر کنید که بینشان فاصله نباشد و با چسب ثابت کنید .