amir6777 نوشته است:
اخه اقا حمید من شنیدم که لوپ عنکبوتی 60 طوری طراحی شده که با فلزیاب اف پی آی ذرات و نویزها رو حذف میکنه و دیگه نیازی به به کار بردن این لایه در لوپ نیست..نظر شما چیه؟
امیر جان اون دستگاه که طراحی بنده هست و اون مدل لوپ رو هم بنظرم برای اولین بار خود من در ایران متداولش کردم!
حالا شما از کجا شنیدین که لوپ 60 عنکبوتی چنین قابلیتی داره واقعا نمیدونم! این درسته که لوپ هر چه بزرگتر میشه به بعضی ذرات کمتر حساس هست اما در عوض میتونه به خود زمین هم بیشتر حساس بشه!!! بنابراین جدا از اینکه لوپهای بزرگ تر رو باید کمی بیشتر از زمین فاصله داد ؛ تاثیر مثبت مساله شیلد همیشه بر قوت خودش باقیه. اتفاقا از نظر من لوپهای بزرگتر میتونه بیشتر نیاز به شیلد داشته باشه. در خصوص نویز هم که اتفاقا لوپ هر چه بزرگتر باشه امکان جذب نویز بیشتری داره!
اما اینکه نیاز به این نوع شیلد هست یا نیست باید عرض کنم تحت بسیاری از حالات نیاز مبرم به شیلد نیست و میشه بدون شیلد هم جواب خوبی گرفت. اما اگر دنبال بهترین جوابگیری هستین قطعا یکی از فاکتورها شیلد صحیح لوپ هست. همونطور که در لوپ اکثر دستگاههای حرفه ای هم مشاهده میشه. لذا دوستان نباید تصور کنن جوابگیری صرفا به مدار بستگی داره! کابل و لوپ و شیلد همگی به جای خودشون اهمیت دارن. شیلد هم اگر مهم نبود ؛ تولید کنندگان تجاری که معمولا بدنبال به حداقل رسوندن هزینه ها و سود بیشتر هستن هیچوقت این هزینه و زحمت اضافی رو متحمل نمیشدن.