ضمن تشکر و خسته نباشید خدمت عزیزانی که در زمینه شیلد زحمت کشیدن. ابتدا این رو عرض کنم اصلا این تاپیک مربوط به این داستان نبود و بنظر میاد کلا مسیر تاپیک عوض شد!
لذا از عزیزانی که در زمینه شیلد به نتایج خوبی رسیدن خواهش میکنم مطالب رو جمع بندی کنن و تاپیک دیگری رو برای این موضوع مهم و نهایی در زمینه لوپ ایجاد کنن تا بتونیم با تمرکز بهتر و بیشتری روش بحث کنیم. البته فکر میکنم قبلا حداقل یک تاپیک در این زمینه داشتیم!
در مورد افزایش برد با شیلد زرورقی بنده چنین اعتقادی ندارم که بصورت واقعی افزایش برد در هوا ایجاد میشه. در واقع تغییر اندک شکل موج ممکنه باعث بشه با حفظ تنظیمات قبلی حس کنین برد بیشتر شده. در صورتیکه این مطلب در صورتی میتونه درست باشه که قبل شیلد بهترین تنظیمات برای رسیدن به برد نهایی پیدا شده باشه. اما در هر صورت اعتقاد من این هست که این نوع شیلد در خاک قطعا میتونه سبب افزایش برد بشه و علتش هم مشخصا افزایش ثباتی هست که در اثر کاهش نویز و اثر زمین بوجود میاد و این امکان رو میده که بشه با درجه حساسیت بیشتری بصورت با ثبات روی زمین کاوش کرد و در عین حال حساسیت به برخی املاح هم کمتر بشه. حالا اگر دوستان واقعا احساس میکنن برد در حالت عادی بیشتر هم شده که خب چه بهتر ؛ بقول معروف یک تیر و چند نشان هست!
بهرحال نباید فراموش کرد که شرکتهایی مثل مینلب همیشه از شیلد گرافیتی که بنظر من ضعیف تر هم هست در لوپهای خودشون استفاده میکنن و این مساله هم فقط برای کاوش روی زمین خودش رو بخوبی نشان میده. پس تست در هوا چندان ملاک نیست و همینکه در تستها حس میکنین شیلد اثر منفی نداشته کفایت میکنه.