سلام بينا جان
مواد لازم گچ فالب گيري و گل قالب گيري هست ميتونين از همين گچهاي سفيد و گچ معمولي تيره هم استفاده كنين
اول با خمير قالب لوپتون رو درست ميكنين ميتونين از خمير بازي بچه ها هم استفاده كنين اين جور خمير ها در مجسمه سازها هم يافت ميشه و در مرحله بعد اين لوپ رو كه با خمير قالب درست كردين داخل فريم ميزارين بعد هم گچ قالب گيري رو ميريزين تا قالب درست بشه ميتونين به خمير يكمي روغن بزنين تا از داخل گچ راحت بيرون بياد
بعد از خشك شدن گچ . خمير رو كه به شكل لوپ در آورده بودين از داخل قالب گچي در ميارين بعد براي استحكام قالب گچي دوباره اون رو داخل فريم بزرگتر قرار ميدين و گل قالب رو داخل فريم ميزارين بعد از خشك شدن از فريم در ميارين
البته من خودم دقيقا نساخته ام ولي تصميم دارم يك قالب 45 سانتي درست كنم به نظرم از گچ معمولي الك شده واز گل خاك رس معمولي هم ميتونين بسازين به هر شكلي كه دلتون بخواد ديگه در آوردنش به سليقه تان بستگي داره كه تا چه حدي شبيه لوپ كارخونه بسازين
بعداز اين كه قالب شما آماده شد يكمي روغن قالب به قالب ميريزين وبعد محلول فايبر گلاس تهيه ميكنين اول تا يكسوم ضخامت لوپ رو فايبر گلس ميريزين بعد از چند دقيقه خشك ميشود بعد لوپتان را كه قبلا اسپري گرافيت زده ايد به شكل كاملا تنظيم شده داخل قالب ميزارين وسيم رابط لوپ رو با لحيم محكم ميكنين بعد دوباره بقيه فايبر گلس رو ميريزين تا قالب پرشود ولوپ داخل آن قرارگيرد بهد از خشك وسفت شدن فايبر گلس آن را از داخل قالب در بيارين
به همين راحتي
البته ميتونين ميله هاي لوپ رو با قالب مناسب نيز مثل همين در بيارينو همچنين دسته رو با فايبر گلس
البته اگه محلول پلاستيكي ديگه اي ميشناسين كه ظرفيت خازني لوپ رو بالا نبرد خوبه همين فايبر گلس خودش خوبه
موفق باشين