mohammad22 نوشته است:
سلام
ممنون دوست عزیز
با این توضیحات کاملی که فرمودین بنده 4 عدد خازن 400 میلی فاراد 270 ولت دارم که با موازی کردن اونها میشه به ظرفیت پیشنهادی شما رسید. مقاومت وات بالا هم دارم.
اگه براتون امکان داره نقشه مدار رو بکشین اینجا قرار بدین
متاسفانه اطلاعات من در حد این مداری هست که قرار دادم
فکر کنم جای رو دارید اشتباه میکنید دوست گرامی خازن 400میلی فاراد یا میکرو فاراد ؟؟
چون چهارصد میلی فاراد با این ولتاژ فکر نکنم راحت پیدا بشه و از اون ور هم به 270 ولت برای خازن نیاز نیست وولتاژ کار خازن چیزی بین 16 تا 35 ولت باشه مناسب هست! وبهتره به جای مقاومت وات بالا مثلا از لامپهای مربوط به چراق جلو یا مه شکن خودرو استفاده بشه که تا 15ولت راحت کار میکنه ودر هنگام شارژ خازن یه لحضه روشن میشه وخاموش شدن کامل اون به معنی شارژ شدن خازن واماده شدن واسه زدن جوش هست و در واقع میشه با یک تیر دو نشون.
خازنهای که شما دارید در فکر کنم که خازنهای ACباشن که در موتورهای تکفاز جریان متناوب به عنوان راه انداز استفاده میشن که اندازه بزرگ اونها تنها به خاطر ولتاژ کار بالا وتوان کار کردن با جریان AC هست ودر واقع واسه کاره ما به هیچ وجه مناسب نیستن ودارای ظرفیت بسیار پایین هستن.
جهت راهنمایی اگر در شهرهای بزرگ ساکن نیستین وبه خازنهای با ظرفیت بالا دسترسی ندارید بهترین گزینه خازنهای هست که هنگام نصب سیستم وآمپلی فایر بر روی خودرو نصب میشه که معمولا دارای ظرفیتهای بالامثل از 1 تا هشت وحتی ده فاراد هستن که برای کار ما یک خازن 2فاراد کاملا کفایت میکنه!
جهت جلو گیری از اتلاف هزینه جا داره اول کار بگم که اگه هدف شما فقط ساخت یک پک باطری برای دستگاه فعلی شماست روشهای بسیار ساده تر وکم هزینه تر هم موجود هست اما اگه به این مبحث علاقه دارید وخواهان یک دستگاه کاملا حرفه ای نقطه جوش واسه پک کردن باطریهاتون هستین که مطلب رو ادامه بدیم با این توضیح که ساخت اون تا پایان بسته به تبحر شما در تهیه قطعات ممکنه تا دویست هزار تومان هم هزینه برداره ولی در عوض مالک یک نقطه جوش حرفه ای ومهمتر از اون دانش فنی اون رو نیز کسب خواهید کرد که البته در بخش سویچ تخلیه خازن به وسیله ماسفت یا AGBT یا ترایاک که بتونه تا ولتاژ 24 ولت وجریان 1000 تا1500آمپر رو به صورت لحظه ای تحمل کنه بیشک به تجربه اساتید مخصوصا مهندس حمید عزیز نیاز خواهیم داشت تا کاملا اصولی ساخته بشه و بشه مطمعن عمری روی کارش حساب کرد.
اینو هم اضافه کنم که قیمت یک دستگاه نقطه جوش دست ساز تو بازار واسه همین کار حدودا یک سال پیش که من قیمت گرفتم 340هزارتومن بود.
واسه کم کردن هزینه ساخت با توجه به اینکه مهمترین وگرون ترین قطعه خازن اون هست میشه به جای خرید خازن نو توی سایتای مثل دیوار یا شیپور نمونه کار کرده اون رو با قیمت کمتر خریداری کرد.
نقشه وشماتیک هم به روی چشم تو یک تاپیک جدید وبا همین نام استارت میکنم وقرار میدم که انشالادر نهایت با کمک مهندس حمیدتبدیل به یک طرح کامل وباجزعیات برای استفاده همه علاقه مندان بشه.