الان یه باطری 12ولت داشتم که با اهمتر تست کردم دیدم ولتاژش 12.60 ولت هستش بردم به سلول خورشیدی برای شارژ وصل کردم الان نتیجه توی عکس مشخصه
1-سر راه سلول خورشیدی یه دیود 1n5819 گذاشتم!!!به دلیل جریان معکوس هستش ( وقتی که مثلا ولتاژ سلول خورشیدی تو هوای افتابی 18 ولت هستش و باطری هم 12 ولت. وقتی که شب شد ولتاژ سلول خورشیدی خیلی پایین میاد مثلا میشه 2 ولت ! اونوقت ولتاز از باطری سیلد بر میگرده میره به داخل سلول خورشیدی که به مرور زمان باعث خرابی سولار میشه و هم باطری سیلد تا صبح دیگه تخلیه میشه. یه دیود میذاریم که دیگه جریان برگشتی نداشته باشیم
2- برای شارز باطری 12 ولت 5 امپر توسط سلول خورشیدی باید ولتاژ خروجی سلول خورشیدی رو روی 14 ولت تنظیم کنیم تا به صورت شناور شارژ بشه. ( من برای اینکار یک ماژول کاهنده و افزاینده dc to dc بین 2 ولت تا 35 ولتی خریدم قیمتش هم حدود 9 هزار تومان هستش) البته فعلا تو عکس ولتاژ خروجی رو محدود نکردم فقط برای ازمایش بود. به همین دلیل نیازی نداشتم
3- الان ولتاژ خود سلول خورشیدی قبل از دیود طبق عکس 13.02 ولت
4-مقدار جریان دهی 24 میلی ولت
5- اگه یک باطری 12 ولت 5 امپر بخواد زمانی که کاملا تخلیه شده شارژ بشه به 200 ساعت زمان نیاز داریم ! (200*0.024=4.8) البته توی هوای ابری عرض میکنم عکس هوا رو هم گذاشتم
6- برای شارز یک باطری 12 ولت و 5 امپر توی هوای ابری حداقل به 20 عدد سلول خورشیدی نیاز داریم که هر 20 تا رو باید موازی کنیم جریان میشه 480 میلی امپر و 13 ولت که تو 10 ساعت باطری شارژ میشه بنابراین هر سلول 10 وات رو 60 هزار حساب کنیم باید یک میلیون دویست هزار ناقابل خرج بشه.
البته تو شرایط هوای ابری گفتم
ادامه مطلب... باید منظر خورشید خانم باشیم تا تست شرایط خورشید هم بذارم فعلا تا بعد موفق باشید. هر نظری و سوالی دارید در خدمت هستم