نویسنده |
پیغام |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام ژنرال قیمت مولتی متر در بازار از 40 به بالا است این victor88c الان فکر کنم یه 80 دقیق نمی دونم حوال و حوش این قیمتا هست
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
شنبه 24 فروردین1392 - 3:10pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
ممنون بانتاما جوون
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
شنبه 24 فروردین1392 - 3:51pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
سلام ژنرال جان شما می تونی با یه ال ای دی و یه باتری یهک ونیم و مقداری سیم هم یه چیزی بسازی که بتونی اتصالی در مدار رو پیدا کنی
|
شنبه 24 فروردین1392 - 4:46pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
اینجوری البته ببخشید نقاشی من یه کم بده اخه با پینت کشیدم هیچی دیگه نداشتم اون دو سر سیم که ازاده مثل پراب می مونه هر جا اتصالی داشتی ال ای دی روشن میشه می تونی بفهمی که اتصالی داری یا نه یا مثلان قطعی داری یا نه این یه طرح خیلی ساده هست که یادمه معلممون دهنون رو سرش سرویس کرد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 24 فروردین1392 - 4:53pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
این اخری رو خوب اومدی ...با 1000 تومن میشه درستش کرد
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
شنبه 24 فروردین1392 - 4:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون bantama جان. این طرح ساده شما البته فقط برای سنجش اتصالی مناسب هست. اما در همین طرح ساده باید چند نکته رو در نظر گرفت. اولا در صورت استفاده از ال ای دی باطری باید بالای 3 ولت و قطب مثبتش در تصویر رو به بالا باشه. در ثانی بسته به ولتاژ باطری مورد استفاده باید یک مقاوت هم با ال ای دی سری کرد تا نسوزه! مقدار این مقاومت برای باطری 3 ولت حدود 100 اهم و برای 5 ولتی حدود 270 اهم و برای باطری 12 ولت حدود 1 کیلو اهم یا کمی بیشتر مناسب هست. در هر صورت استفاده از ال ای دی برای این کار کمی حرف و حدیث داره و بهتره از لامپ کوچک چراغ قوه همراه با باطری مناسبش استفاده بشه. در اون صورت جهت باطری اهمیتی نداره و احتیاجی به مقاومت هم نیست.
|
شنبه 24 فروردین1392 - 5:46pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
ممنونم حمید جان اما ما این همیون طرحو همینجوری برای اینکه بفهمیم در سیم اتصالی دارد یا نه یا قطعی دارد یا نه استفاده می کردیم من قبلا یه دوره سیم پیچی الکتور موتور رو گذروندم برای کلاف پیچی از این استفاده می کردیم اخه خودتون بهتر در جریان هستید یه موتور بستگی به اینکه چند قطب باشه ممکنه 4 -6 -8 حتی 12 کلاف داشته باشه هر کلافم با تعداد دور زیاد ما از این برای اینکه بفهمیم سیم رو زخمی کردیم یا نه یا قطعی داشته باشه یا نه استفاده می کردیم برای مدار هم تا حدودی می شه البته ما اون زمون آدمای خوبی بودیم مثل الان نبود با تشکر
|
شنبه 24 فروردین1392 - 5:57pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
سلام بانتاما دوست گرانقدر من اقا این مداری که کشیدیش برای فقط اتصالی سیم مناسبه یا میشه رو خازن و ای سی و غیره تستش کرد..اخه چون باتری داره گفتم جریان دوطرفه میده میزنه قطعات رو بدتر میکنه...یا نه؟
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 28 فروردین1392 - 6:36pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
سلام زنرال جان دوست خوب من نه عزیز این فقط اتصالی در سیم یا قطعی رو مشخص می کنه و بدرد بقیه موراد نمی خوره با تشکر
|
چهارشنبه 28 فروردین1392 - 7:28pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
bantama نوشته است: سلام زنرال جان دوست خوب من نه عزیز این فقط اتصالی در سیم یا قطعی رو مشخص می کنه و بدرد بقیه موراد نمی خوره با تشکر ممنون بانتاما جان..خیلی خوبه و به کار من یکی خیلی میاد...برای یک اتصالی ساده همیشه موقع تست قطع و وصلی چند بار باید برق میگرفتتم...الان دیگه راحت میشم
اشوزرتشت
|
چهارشنبه 28 فروردین1392 - 9:11pm |
|
|
|