حمید نوشته است:
ezmir عزیز چرا مکث من برای شما جالبه؟ آیا دنبال عکس العملهای فوری و خاصی از جانب ما مثلا هستین؟ خب به چه دلیلی؟! اگر دیگران عاقل هستن که خب اکثرا هم هستن ؛ جواب شما در پاسخ به این سوال که چرا تقریبا همه پستهای شما درباره این سیستم ردیاب هست چی میتونه باشه؟؟؟ مگه هدف شما بقول خودتون کمک نیست؟ مگه بقول شما مردم عاقل نیستن؟! خب چرا جواب همه اون مطالب فنی بنده رو با چند جمله بی ربط میدین؟! جواب اگر داره خیلی اصولی دونه به دونه بحث میکنیم میریم جلو! ولی اگر قراره بصورت ماهرانه بحث رو از حالت فنی خارج کنین و سمت و سوی دیگه ببرین ؛ بله لااقل عقل بنده میرسه که شما هدفتون چیه! الان هم اگر واقعا قصد مثبت دارین این انجمن در اختیار شماست. بله ریش و قیچی دست بنده هست ولی آیا جایی از ریش شما رو من قیچی کردم؟! آیا مطلبی از شما توی این انجمن سانسور شد؟ خب مطلب مفید خودتون رو بدون بوی تبلیغ ارائه بدین. من خودم مشتاقم چیز جدید یاد بگیرم. مطالب بنده رو توی انجمن دنبال کنین متوجه میشین. همه هم اینجا من رو میشناسن. ولی کسی شما رو نمیشناسه! پس مطلبی هست عمومی مطرح کنین هم من و هم دیگران استقبال میکنیم. وگرنه فکر نمیکنم نیاز به رد و بدل کردن پیام خصوصی در این زمینه باشه!
دوست عزیز بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ نداشته و ندارم.چون با یک سیستم کارکردم و راضی بودم رضایت خودم رو از این سیستم اعلا م کردم به نظر شما این تبلیغه؟؟؟؟
از بنده سوال فنی در مورد محتویات دستگاه می پرسید .بنده نه سازنده این شرکت هستم نه فروشنده و نه نماینده پس دلیلی نمی بینم که راجع به چیزی که نمیدونم نظری بدم
بنده فقط و فقط در مورد اوپراتوری این سیستمها وارد هستم چون کار کردم و چون نتایج عملی از این سیستمها دیدم خواستم که اوپراتوری این سیستمها رو تا جایی که در توانم هست به دوستان آموزش بدم .
شما مستقیما به بنده توهین کردید و کار من رو تبلیغ برای فروش جلوه دادید.در صورتی که بنده از حظور در این انجمن 2تا دلیل داشتم
1.بودن در جمع دوستان و داشتن دوستان فلزیابی .(چون تعریف فضای اینجا رو توی نت شنیده بودم)
2.انتقال تجربیات اوپراتوری راجع به این سیستمها .
حمید عزیز بنده اگه قصد فروش یا تبلیغ داشتم به پیام های خصوصی راجع به اینکه از کی بخریم کجا بخریم یا قیمتش چنده و... حتما جواب میدادم .دوستانی که به بنده پیام خصوصی زدن میدونن که به هیچ کدام از پیام های خصوصی این چنینی جواب ندادم
حمید آقا من کاری با این ندارم که ردیابی که داریدتوی انجمن میفروشید چطور ردیابیه.شاید ردیاب خیلی خوبی باشه اما از اونجایی که بنده با سیستم آردی پرو کا کردم و به نتیجه رسیدم میگم بهترین ردیاب دنیاست
شما در این سایت تبلیغ میکنید و حقتونه چون 1.انجمن مال شماست و هزینه های اون به گردن شما 2.ردیاب خودتونه و تولید شما و تا تبلیغ نباشه به فروش نمیره
کسی به شما ایراد نمی گیره
اما در دنیای رقابت اینکه کسی بیاد و از یک محصول دیگه چون احساس رضایت کرده اعلام رضایت کنه و شما در مقابل چون قدرت و ابزار دارید بیاید اون رو بکوبید اصلا کار حرفه ای نیست
حمید آقا شما دوست بنده هستید و من خوشحالم که با شما آشنا شدم و قصد توهین و بی احترامی به شخص یا شرکتی رو نداشتم و ندارم
و میخوام که این فضا دوستانه باقی بمونه و بتونیم تجربیات خودمون رو به هم دیگه منتقل کنیم.
بنده هم با دستگاهای شرکت vector trac کار کر کردم و هم محصولات شرکت deepfindersو در زمینه اوپراتوری با محصولات این دوتا شرکت مطالبی رو دارم که فکر میکنم به کار دوستان بیاد
تا چند وقت قبل که کا به چالش کشیده بشه بشه قصد داشتم تاپیکی بزنم تحت عنوان آموزش کار با محصولات دیپ فایندرز و فیتز جرالد اما وقتی بحث به اینجاها رسید منصرف شدم اما الان اگر شما و دوستان دیگه نظر مثبت راجع به این موضوع داشته باشید میتونم در جهت افزایش سطح کیفی انجمن این مطالب رو ارسال کنم .
باشد که تونسته باشم حتی ذره ای به یکی از دوستان کمکی کرده باشم
موفق باشید