انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 10:17pm

پاسخ به موضوع  [ 243 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 25  بعدی
 ردیاب های شرکت deep finder انگلیس 
نویسنده پیغام

پوریا نوشته است:

پس ادم عاقل باید یک مقدار تفکر کنه که یک نفر با چند تا نام کاربری بیاد از اقای فلانی تو یه شهر تعریف کنه که ردیاب اصل داره برید بخرید فقط اون داره جواب میده .من رفتم نمایندگی توی یه کشور دیگه گفت اصلش رو فقط من دارم و آقای فلانی تو ایران .من باهاش موفق شدم یعنی چی؟

می خوام ببینم اگه موفق بشی ...*** هست بیای اینجا بگی یا هفت تا سوراخ موش میخری یا اصلا تو این انجمن ها پیدات میشه؟

پس فکر نکن دور از جون اعضای این سایت ملت اینقدر ... تشریف دارند که بیایی اینجا عوامفریبی کنی. یک آدم دلسوز هم که از همه چی خبر داره پیدا میشه حالت رو این جوری میگیره.

سلام به همه دوستان عزیز که به بنده لطف داشتن و دارن .بنده چند وقتی بود که به این وبسایت سر نزده بودم الان گفتم بیام یه خبری بگیرم دیدم چه خبره :))
دوستت محترم آقا پوریا از ادبیات شما معلومه که از کجا خط میگیرین.
ماشا الله مدیر سایت حمید آقا که ریش و غیچی دست خودشونه .
به نکته جالبی توی فرمایشاتتون اشاره کردین شما چندمین نام کاربری از کدام یکی از اساتید محترم طرفدار ردیاب انجمن هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :))
دوست محترم اگه شما خودتون رو عاقل میدونستید ا :)) ز چنین ادبیاتی استفاده نمی کردید .
برای بنده هیچ نفعی نداشت و نداره و نخواهد داشت بنده .دوست عزیز با این اوصاف شما خودتون رو دور از جون ....فرض کردین و دارین به خودتون توهین میکنید.
بنده فقط و فقط اومدم خدمت دوستان عزیز این مسایل رو عارض بشم که فکر نکنن اگه کسی اومده و داره از جایی خط میگیره و من و متمثال من و دوستان دیگه ای رو که دارن راجع به اوپراتوری یک سیستم جدای از سیستم ساخت این انجمن توضیحاتی میدن اینطور واکنش نشون ندن .
دوست عزیز من توی آخرین پستم نوشتم دوستان خودشون عاقلن و می دونن چه سیستمی تهیه کنن.هر سیستمی تهیه کردن ناز شصتشون ایشالا موفق باشن .
دویت محترم پوریا امیدوارم که هم دوستان هم شما خیلی از مسایل دستتون اومده باشه

پنج شنبه 9 آبان1392 - 10:35pm

حمید نوشته است:
خب باز هم بنده چند روز صبر کردم و منتظر شدم نتیجه اپراتوری و تستهای این دستگاه بصورت عینی و مشخص توسط دوستانی که این دستگاه رو تایید کردن گذاشته بشه. ولی نه مطلب خاصی نه عکسی نه فیلمی! همینجوری تعریف و تمجید که به کسی کمک نمیکنه. طبیعیه خیلیا هم شک بکنن! اگر هم به صرف بکار بردن کلمات قلنبه سلنبه نظیر 4 روش حذف خطا و الیمینیشن و امثالهم باشه بنده هم باید بگم ردیاب ما ده ها روش الیمینیشن داره! اسم گذاری روی سیستم حذف خطا که در واقعیت امر چیزی رو عوض نمیکنه.
باز هم عرض خودم رو تکرار میکنم. ردیابی که 1.5 متر خطای نقطه زنی داره نه میتونه بهترین ردیاب دنیا باشه و نه میتونه حتی کم خطا باشه چه برسه به بی خطا! برای بررسی فنی چنین مساله ای شما باید برین تحقیق کنین خب چرا 1.5 متر خطا داره؟ اگر از من بپرسین میگم خیلی واضحه! چون این ردیاب هم با فرکانسهایی داره کار میکنه که یون و ذرات اطراف هدف رو خیلی بهتر از خود هدف میزنه. برای همین هم نقطه دقیق رو نمیزنه. وگرنه شما خودتون فکر کنین اگر خود جنس اصلی هدف رو میزد و تا این حد هم کم خطا بود دیگه 1.5 متر خطای نقطه زنیش برای چیه؟! :D تازه این 1.5 متر هم برای هدفی هست که عمق بالایی نداشته باشه. وگرنه اگر مثلا عمق 5 متر باشه خطای نقطه زنی این نوع دستگاهها خیلی بیشتر هم میشه و دیگه حتما نیاز به نقطه زن مجزا وجود داره و چون نقطه زنها اکثر در رنج 5 متر دیگه جوابگو نیستن ؛ عملا دامنه بدرد بخور بودن این نوع ردیاب ها به کمتر از 3 متر محدود میشه تا لااقل بشه از فلزیاب کمک گرفت. پس دیگه عمق زنی بالای ردیاب هر چقدر هم که باشه اصلا بدرد نمیخوره مگر اینکه شخص وارد به محاسبات زوایای 45 درجه ای و مساله شمال و جنوب و این حرفا باشه که خودش هم کار بسیار وقتگیری هست و هم تجربه بالا میخواد و کار هر کسی نیست و تازه بازم با توجه به شرایط دقیق هدف اخرش در این محاسبات خطا پیش میاد! بهرحال کارکرد این فرکانسهای یونی هم سالیان سال هست که مشخص شده و همه میدونن نقطه زنی خوبی نداره و در عین حال خطاش هم زیادتره چون این یونها خیلی بیشتر در محیط وجود دارن. اگر هم به پیاده سازی زمانگیر اون 4 روش بصورت الزامی باشه تا مشخص بشه تازه اون نقطه خطا بود یا نبود ؛ خب این هم چیز جدیدی نیست! چه فایده ای داره شما ده ها نقطه رو ردیابی کنی تا تازه بعد 2 ساعت مشخص بشه اکثرشون خطا بودن! مهم اینه از همون ابتدا ردیاب بتونه خیلی از نقاط کاذب رو نگیره! تازه با این وجود هم احتمال خطا در ردیابی کماکان بالاست! چه برسه خطای یونی رو هم اضافه کنیم.
با این وجود من مشتاقانه خواهش میکنم هر نتیجه واقعی و عملی و عینی و مستند و حتی فیلم یا عکس از این دستگاه وجود داره دوستانی که به این دستگاه وارد هستن یا در اختیار دارن یا حتی از منابع قابل استناد اینترنتی میتونن تهیه کنن لطفا دریغ نکنن. در غیر این صورت خواهشا تعریف و تمجید بدون سند نکنین. به خدا خود من و خیلیها توی این محیط مجازی خسته شدیم از اینکه هر کسی میاد یا از چیزی تعریف میکنه یا مداری میذاره یا دستگاهی معرفی میکنه و وقتی کمی دیگران کنجکاو میشن دیگه ادامه نمیده! خب واقعا شخص اگر قصد خیر داره چرا به این صورت رفتار میکنه؟ من اگر بودم لااقل برای حفظ شان خودم هم که شده میرفتم دنبال اثبات ادعایی که کردم! اینکه ما جنس دراوردیم و فلانی دراورده و فقط هم فروشنده دستگاه اصلی فلانی هست و از این حرفا .... نه ؛ بخدا دردی از کسی دوا نمیشه!

دوست عزیز
برام خیلی جالبه که همیشه شما صبر میکنید و بعد از یه مدت میاین جواب میدید
مخاطب تموم
فرمایشات شما بنده بودم
ببینید بنده نه تبلیغ میکنم و نه اجازه میدم کسی به من توهین کنه
تمام دوستان این انجمن عاقلن و میفهمن که کی داره تبلیغ میکنه
من از تمام دوستان عذر میخوام اگه رفتارم سوتفاهم ایجاد کرده .
من دیگه هیچی نمیگم بذار خود دوستان خوب رو از بد تشخیص بدن
باز هم اگه سوالی بود در غالب پام خصوصی راجع به اوپراتوری این سیستم در خدمتتون هستم مثل همه دوستانی که توی این چند وقت به بنده لطف داشتن و پیغام خصوصی دادن
حق نگهدار همتون

پنج شنبه 9 آبان1392 - 10:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود به دوستان
سایت deep finder یک سایت جعلیه
شماره تلفنی هم که در این سایت گذاشته شده وجود خارجی نداره و مربوط به هیچ یک از شهرهای انگلیس و بریتانیا یا موبایل های این کشور نیست

.................
با تشکر

پنج شنبه 9 آبان1392 - 11:50pm
مدیر کل
مدیر کل

ezmir عزیز چرا مکث من برای شما جالبه؟ آیا دنبال عکس العملهای فوری و خاصی از جانب ما مثلا هستین؟ خب به چه دلیلی؟! اگر دیگران عاقل هستن که خب اکثرا هم هستن ؛ جواب شما در پاسخ به این سوال که چرا تقریبا همه پستهای شما درباره این سیستم ردیاب هست چی میتونه باشه؟؟؟ مگه هدف شما بقول خودتون کمک نیست؟ مگه بقول شما مردم عاقل نیستن؟! خب چرا جواب همه اون مطالب فنی بنده رو با چند جمله بی ربط میدین؟! جواب اگر داره خیلی اصولی دونه به دونه بحث میکنیم میریم جلو! ولی اگر قراره بصورت ماهرانه بحث رو از حالت فنی خارج کنین و سمت و سوی دیگه ببرین ؛ بله لااقل عقل بنده میرسه که شما هدفتون چیه! الان هم اگر واقعا قصد مثبت دارین این انجمن در اختیار شماست. بله ریش و قیچی دست بنده هست ولی آیا جایی از ریش شما رو من قیچی کردم؟! آیا مطلبی از شما توی این انجمن سانسور شد؟ خب مطلب مفید خودتون رو بدون بوی تبلیغ ارائه بدین. من خودم مشتاقم چیز جدید یاد بگیرم. مطالب بنده رو توی انجمن دنبال کنین متوجه میشین. همه هم اینجا من رو میشناسن. ولی کسی شما رو نمیشناسه! پس مطلبی هست عمومی مطرح کنین هم من و هم دیگران استقبال میکنیم. وگرنه فکر نمیکنم نیاز به رد و بدل کردن پیام خصوصی در این زمینه باشه! ;)

جمعه 10 آبان1392 - 4:52am

حمید نوشته است:
ezmir عزیز چرا مکث من برای شما جالبه؟ آیا دنبال عکس العملهای فوری و خاصی از جانب ما مثلا هستین؟ خب به چه دلیلی؟! اگر دیگران عاقل هستن که خب اکثرا هم هستن ؛ جواب شما در پاسخ به این سوال که چرا تقریبا همه پستهای شما درباره این سیستم ردیاب هست چی میتونه باشه؟؟؟ مگه هدف شما بقول خودتون کمک نیست؟ مگه بقول شما مردم عاقل نیستن؟! خب چرا جواب همه اون مطالب فنی بنده رو با چند جمله بی ربط میدین؟! جواب اگر داره خیلی اصولی دونه به دونه بحث میکنیم میریم جلو! ولی اگر قراره بصورت ماهرانه بحث رو از حالت فنی خارج کنین و سمت و سوی دیگه ببرین ؛ بله لااقل عقل بنده میرسه که شما هدفتون چیه! الان هم اگر واقعا قصد مثبت دارین این انجمن در اختیار شماست. بله ریش و قیچی دست بنده هست ولی آیا جایی از ریش شما رو من قیچی کردم؟! آیا مطلبی از شما توی این انجمن سانسور شد؟ خب مطلب مفید خودتون رو بدون بوی تبلیغ ارائه بدین. من خودم مشتاقم چیز جدید یاد بگیرم. مطالب بنده رو توی انجمن دنبال کنین متوجه میشین. همه هم اینجا من رو میشناسن. ولی کسی شما رو نمیشناسه! پس مطلبی هست عمومی مطرح کنین هم من و هم دیگران استقبال میکنیم. وگرنه فکر نمیکنم نیاز به رد و بدل کردن پیام خصوصی در این زمینه باشه! ;)

دوست عزیز بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ نداشته و ندارم.چون با یک سیستم کارکردم و راضی بودم رضایت خودم رو از این سیستم اعلا م کردم به نظر شما این تبلیغه؟؟؟؟
از بنده سوال فنی در مورد محتویات دستگاه می پرسید .بنده نه سازنده این شرکت هستم نه فروشنده و نه نماینده پس دلیلی نمی بینم که راجع به چیزی که نمیدونم نظری بدم
بنده فقط و فقط در مورد اوپراتوری این سیستمها وارد هستم چون کار کردم و چون نتایج عملی از این سیستمها دیدم خواستم که اوپراتوری این سیستمها رو تا جایی که در توانم هست به دوستان آموزش بدم .
شما مستقیما به بنده توهین کردید و کار من رو تبلیغ برای فروش جلوه دادید.در صورتی که بنده از حظور در این انجمن 2تا دلیل داشتم
1.بودن در جمع دوستان و داشتن دوستان فلزیابی .(چون تعریف فضای اینجا رو توی نت شنیده بودم)
2.انتقال تجربیات اوپراتوری راجع به این سیستمها .
حمید عزیز بنده اگه قصد فروش یا تبلیغ داشتم به پیام های خصوصی راجع به اینکه از کی بخریم کجا بخریم یا قیمتش چنده و... حتما جواب میدادم .دوستانی که به بنده پیام خصوصی زدن میدونن که به هیچ کدام از پیام های خصوصی این چنینی جواب ندادم
حمید آقا من کاری با این ندارم که ردیابی که داریدتوی انجمن میفروشید چطور ردیابیه.شاید ردیاب خیلی خوبی باشه اما از اونجایی که بنده با سیستم آردی پرو کا کردم و به نتیجه رسیدم میگم بهترین ردیاب دنیاست
شما در این سایت تبلیغ میکنید و حقتونه چون 1.انجمن مال شماست و هزینه های اون به گردن شما 2.ردیاب خودتونه و تولید شما و تا تبلیغ نباشه به فروش نمیره
کسی به شما ایراد نمی گیره
اما در دنیای رقابت اینکه کسی بیاد و از یک محصول دیگه چون احساس رضایت کرده اعلام رضایت کنه و شما در مقابل چون قدرت و ابزار دارید بیاید اون رو بکوبید اصلا کار حرفه ای نیست
حمید آقا شما دوست بنده هستید و من خوشحالم که با شما آشنا شدم و قصد توهین و بی احترامی به شخص یا شرکتی رو نداشتم و ندارم
و میخوام که این فضا دوستانه باقی بمونه و بتونیم تجربیات خودمون رو به هم دیگه منتقل کنیم.
بنده هم با دستگاهای شرکت vector trac کار کر کردم و هم محصولات شرکت deepfindersو در زمینه اوپراتوری با محصولات این دوتا شرکت مطالبی رو دارم که فکر میکنم به کار دوستان بیاد
تا چند وقت قبل که کا به چالش کشیده بشه بشه قصد داشتم تاپیکی بزنم تحت عنوان آموزش کار با محصولات دیپ فایندرز و فیتز جرالد اما وقتی بحث به اینجاها رسید منصرف شدم اما الان اگر شما و دوستان دیگه نظر مثبت راجع به این موضوع داشته باشید میتونم در جهت افزایش سطح کیفی انجمن این مطالب رو ارسال کنم .
باشد که تونسته باشم حتی ذره ای به یکی از دوستان کمکی کرده باشم
موفق باشید

جمعه 10 آبان1392 - 9:59am
استاد
استاد

ezmir نوشته است:
حمید نوشته است:

دوست عزیز بنده به هیچ وجه قصد تبلیغ نداشته و ندارم.چون با یک سیستم کارکردم و راضی بودم رضایت خودم رو از این سیستم اعلا م کردم به نظر شما این تبلیغه؟؟؟؟
از بنده سوال فنی در مورد محتویات دستگاه می پرسید .بنده نه سازنده این شرکت هستم نه فروشنده و نه نماینده پس دلیلی نمی بینم که راجع به چیزی که نمیدونم نظری بدم
بنده فقط و فقط در مورد اوپراتوری این سیستمها وارد هستم چون کار کردم و چون نتایج عملی از این سیستمها دیدم خواستم که اوپراتوری این سیستمها رو تا جایی که در توانم هست به دوستان آموزش بدم .
شما مستقیما به بنده توهین کردید و کار من رو تبلیغ برای فروش جلوه دادید.در صورتی که بنده از حظور در این انجمن 2تا دلیل داشتم
1.بودن در جمع دوستان و داشتن دوستان فلزیابی .(چون تعریف فضای اینجا رو توی نت شنیده بودم)
2.انتقال تجربیات اوپراتوری راجع به این سیستمها .
حمید عزیز بنده اگه قصد فروش یا تبلیغ داشتم به پیام های خصوصی راجع به اینکه از کی بخریم کجا بخریم یا قیمتش چنده و... حتما جواب میدادم .دوستانی که به بنده پیام خصوصی زدن میدونن که به هیچ کدام از پیام های خصوصی این چنینی جواب ندادم
حمید آقا من کاری با این ندارم که ردیابی که داریدتوی انجمن میفروشید چطور ردیابیه.شاید ردیاب خیلی خوبی باشه اما از اونجایی که بنده با سیستم آردی پرو کا کردم و به نتیجه رسیدم میگم بهترین ردیاب دنیاست
شما در این سایت تبلیغ میکنید و حقتونه چون 1.انجمن مال شماست و هزینه های اون به گردن شما 2.ردیاب خودتونه و تولید شما و تا تبلیغ نباشه به فروش نمیره
کسی به شما ایراد نمی گیره
اما در دنیای رقابت اینکه کسی بیاد و از یک محصول دیگه چون احساس رضایت کرده اعلام رضایت کنه و شما در مقابل چون قدرت و ابزار دارید بیاید اون رو بکوبید اصلا کار حرفه ای نیست
حمید آقا شما دوست بنده هستید و من خوشحالم که با شما آشنا شدم و قصد توهین و بی احترامی به شخص یا شرکتی رو نداشتم و ندارم
و میخوام که این فضا دوستانه باقی بمونه و بتونیم تجربیات خودمون رو به هم دیگه منتقل کنیم.
بنده هم با دستگاهای شرکت vector trac کار کر کردم و هم محصولات شرکت deepfindersو در زمینه اوپراتوری با محصولات این دوتا شرکت مطالبی رو دارم که فکر میکنم به کار دوستان بیاد
تا چند وقت قبل که کا به چالش کشیده بشه بشه قصد داشتم تاپیکی بزنم تحت عنوان آموزش کار با محصولات دیپ فایندرز و فیتز جرالد اما وقتی بحث به اینجاها رسید منصرف شدم اما الان اگر شما و دوستان دیگه نظر مثبت راجع به این موضوع داشته باشید میتونم در جهت افزایش سطح کیفی انجمن این مطالب رو ارسال کنم .
باشد که تونسته باشم حتی ذره ای به یکی از دوستان کمکی کرده باشم
موفق باشید

درود بر شما
ازمیر جان اینجا یه سایت اموزشی هست در مورد فلزیابی هر کس هم هر چی بلده میاد توی سایت قرار میده همه هم قصد کمک به یکدیگر را دارند. اگه واقعا قصد کمک دارید هیچ کس نمیتونه جلوی شما را بگیره ولی اگه توی این وسط که یه پست دادید اگه سوالی برای کسی پیش اومد باید سعی شود به اون یه جواب قانع کننده داده بشه اگه هم اطلاعی نسبت به سوالی که شده ندارید خیلی راحت در جواب طرف میگی اطلاع ندارم و خودت را خلاص میکنی.چون توی این سایت طبق قوانین تبلیغات و خرید و فروش ممنوع هست باید سعی شود جملاتی به کار برده شود که مفهوم تبلیغ کردن نداشته باشه یا اینکه از ادرس دادن یا لینک گذاشتن یه فروشنده خود داری بشه تا سو تفاهمی مثل الان پیش نیاد که یکی شما یکی مدیر سایت پشت سر هم برای به کرسی نشون حرف خودتون پست بزنید و خودتون را خسته کرده باشید و هیچ مطلب اموزشی هم از هر چند نفری که درگیر هستند ارائه نشه و یکی وقتی میاد این پستها را میخونه فکر میکنه اینجا جنگ جهانی شده و از تایپیک دلسرد میشه. پس بهتر هست که هر کسی کار مثبتی میخواد بکنه بی سرو صدا بیاد پستهای مفیدش را بزنه و اجازه بده که دیگران از این پستهاش استفاده کنند

جمعه 10 آبان1392 - 11:42am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
من همه دوستان تشکر میکنم چون از همه 1چیزی یاد گرفتم .واقعیت اینه که همه ردیاب انجمن رو ندارن و تو این سایت درمورد کار با ردیاب انجمن خیلی صحبت ها و آموزش و تبادل نظرها شده که خب واسه دوستانی که این ردیاب رو دارن خیلی مفید بوده و تقریبا تمام دوستان ازاین ردیاب راضایت داشتن خب معلومه که ردیاب انجمن جوابشو پس داده و هرکی تاحالا خریده ضرر نکرده که هیچ استفاده هم کرده.من خودم تمام مطالب رو درمورد ردیاب انجمن مطالعه کردم و هرکی از من درمورد خرید ردیاب نظر میخواد سایت و ردیاب انجمن رو واسه خرید بهش پیشنهاد میدم. حال این که مگه نمیگین این انجمن مال همه هست؟؟خیلی از کاربران عضو این انجمن ردیابهای مختلفی دارن و خیلیاشون هم با ردیابهای شرکت دیپ فایندر کار میکنن حالا یکی دوتا از دوستان مثل آقا ازمیر اومدن اینجا و زحمت کشیدن و درمورد این ردیابها توضیحاتی دادن و تجربیاتشونو در اختیار بقیه گذاشتن و گفتند که ازین ردیاب راضی هستند بدون اینکه نیتشون تبلیغات باشه که خیلی از دوستان یکیش خودم تمایل داشتم که آقا ازمیر به ارائه تجربیاتشون و فعالیتشون در این خصوص ادامه بدند که متاسفانه با واکنش تند برخی از دوستان مواجه شد که این آقا داره تبلیغ میکنه و جواب منطقی به دوستان نمیده و این ردیاب فلانه و... دوستان مطمئن باشید این تعریف ها از ردیاب های دیگه تاثیری روی فروش ردیاب انجمن نداره چون ردیابه انجمن جوابشو خوب پس داده.حال اینکه اختلاف قیمت بین این 2تا ردیاب خیلی زیاده طوری نیست که کسی بین خرید این 2تا دستگاه دودل بشه بگه اینو بخرم یا اونو.
من از دوستان خواهش میکنم بزارید هرکی هر دستگاهی داره بیاد اینجا و درموردش توضیح بده و تجربیاتشو در اختیار بقیه قرار بده و فکر نکنه کسی اینجا داره تبلیغ میکنه اگه اینطوری باشه همه باید فکر کنند که ردیاب انجمن تو این سایت داره تبلیغ میشه دیگه چون خیلیا دارن ازش تعریف میکنن.
اینجور برخوردا 1جور دلسردی واسه بقیه که دستگاه های مختلفی دارن ایجاد میکنه که تصور میکنن حمید آقا نمیخواد به جز دستگاه های انجمن درمورد هیچ ردیاب دیگه ای بحث و تعریف بشه درحالی که واقعیت اینطور نیست.
با تشکر

جمعه 10 آبان1392 - 2:13pm
مدیر کل
مدیر کل

خب من ابتدا خدمت جناب ازمیر و سیاوش و دیگر دوستان عزیز این توضیح رو بدم که علت واکنش بنده چی هست!
ببینید این دوست ما و همینطور دوست دیگری که نمیدونم چرا همزمان با هم وارد انجمن شدن و وارد این بحث هم شدن ؛ توی این دنیای بزرگ فلزیابی هیچ مطلب دیگه ای ندارن بگن جز درباره این دستگاهها؟ خب هر کسی باشه بنظر شما شک نمیکنه؟ ما کدوم کاربر معمولی رو الان داریم توی انجمن که در مقام یک اپراتور بیاد توی این همه مدت فقط در یک تاپیک و در مورد یک دستگاه صحبت کنه؟
حالا بفرض هم ردیاب آردی پرو خوب بوده و جواب هم داده. این مساله چه ربطی به همه دستگاههای شرکت سازنده داره؟؟؟ خب شخص میگه من آردی پرو گرفتم خوبه و مشخصاتش و نحوه کارکردش اینجوریه. دیگه ربطی نداره بیاد بگه ردیاب های شرکت فلان عالی هستن و همشون خوبن! :D خب این اگر خودش حالت تبلیغ نیست پس چی میتونه باشه؟
مساله جالب دیگه این هست که چطور میشه بعد 8 ماه که انجمن شروع به کار کرد دقیقا در روزهایی که ما ردیاب خودمون رو ارائه کردیم یهو چند نفر میان میگن فلان ردیاب خوبه؟! بنظر شما یعنی من باید باور کنم هیچ ارتباطی وجود نداشته؟ اونم وقتی که یهو بیشتر از یک نفر همزمان پیدا میشن در مورد یک دستگاه اظهار نظر میکنن! خب این دستگاه که خیلی جدید هم نیست پس علت چی میتونه باشه؟
بهرحال فکر نمیکنم شبهاتی که من وارد میکنم غیر معقول باشن! ولی در هر صورت من خوشحال میشم جناب ازمیر هر مطلبی که واقعا در مورد اپراتوری این دستگاه هست ارائه بدن. یعین جوری باشه هر کی دستگاه دستش بود بتونه از مطالب استفاده کنه! نه اینکه فقط از چند اصطلاح کاتالوگی تحت عنوان آموزش اپراتوری نام برده بشه!

جمعه 10 آبان1392 - 4:15pm

حمید نوشته است:
خب من ابتدا خدمت جناب ازمیر و سیاوش و دیگر دوستان عزیز این توضیح رو بدم که علت واکنش بنده چی هست!
ببینید این دوست ما و همینطور دوست دیگری که نمیدونم چرا همزمان با هم وارد انجمن شدن و وارد این بحث هم شدن ؛ توی این دنیای بزرگ فلزیابی هیچ مطلب دیگه ای ندارن بگن جز درباره این دستگاهها؟ خب هر کسی باشه بنظر شما شک نمیکنه؟ ما کدوم کاربر معمولی رو الان داریم توی انجمن که در مقام یک اپراتور بیاد توی این همه مدت فقط در یک تاپیک و در مورد یک دستگاه صحبت کنه؟
حالا بفرض هم ردیاب آردی پرو خوب بوده و جواب هم داده. این مساله چه ربطی به همه دستگاههای شرکت سازنده داره؟؟؟ خب شخص میگه من آردی پرو گرفتم خوبه و مشخصاتش و نحوه کارکردش اینجوریه. دیگه ربطی نداره بیاد بگه ردیاب های شرکت فلان عالی هستن و همشون خوبن! :D خب این اگر خودش حالت تبلیغ نیست پس چی میتونه باشه؟
مساله جالب دیگه این هست که چطور میشه بعد 8 ماه که انجمن شروع به کار کرد دقیقا در روزهایی که ما ردیاب خودمون رو ارائه کردیم یهو چند نفر میان میگن فلان ردیاب خوبه؟! بنظر شما یعنی من باید باور کنم هیچ ارتباطی وجود نداشته؟ اونم وقتی که یهو بیشتر از یک نفر همزمان پیدا میشن در مورد یک دستگاه اظهار نظر میکنن! خب این دستگاه که خیلی جدید هم نیست پس علت چی میتونه باشه؟
بهرحال فکر نمیکنم شبهاتی که من وارد میکنم غیر معقول باشن! ولی در هر صورت من خوشحال میشم جناب ازمیر هر مطلبی که واقعا در مورد اپراتوری این دستگاه هست ارائه بدن. یعین جوری باشه هر کی دستگاه دستش بود بتونه از مطالب استفاده کنه! نه اینکه فقط از چند اصطلاح کاتالوگی تحت عنوان آموزش اپراتوری نام برده بشه!

خوب حمید آقا مثل اینکه قصه من و شما سر دراز دارد :)) در هر صورت شما نمی خواید از موضع خودتون کوتاه بیاید.اشکالی نداره برادر من
حالا بنده یه سوال دارم خدمتتون :اگه من دستگاه دیگه ای ندارم و فقط با همین ردیاب کار کردم میتونم در مورد مثلا دستگاه بیونیک بیام نظر بدم؟؟؟؟؟؟شما چه توقعی دارید ؟دوست عزیز در حال حاظر بنده با آر دی پرو کار میکنم .قبلا با محصولات فیتز جرالد هم کار کردم که توی ارسال قبلیم عرض کردم که قرار بود واسه اوپراتوریه هر دو دستگاها تاپیک بزنم
راستیتش حساسیت بی دلیل و سوال بر انگیز شما باعث شد که بنده دور یک سری مسایل رو واسه مطرح کردن خط بکشم
من در کار کردن با لورنز دیپ مکس ایکس5 هم میتونم برای خودم ادعا کنم وقصد داشتم واسه اوپراتوری اون دستگاه هم تاپیک بزنم اما متاسفانه نمیدونم چرا اما واقعا نمی تونم بفهمم که چرا شما اینقدر اسرار دارید که بگید بنده و دوستانی که دارن توی این تاپیک راجع به این محصولات نظر میدن دارن تبلیغات میکنن.
حمید آقا اگه بنده اومدم از محصولات شرکت دیپ فایندرز تعریف کردم چون به اعتقاد من مشت نمونه خرباره من با یک سیستم این شرکت کار کردم اون هم آر دی پرو هستش و واقعا هم ازش راضیم واسه همین هم واژه محصول خوب رو به همه محصولات این شرکت تعمیم دادم.متاسفانه شما بنده 3 یا 4 روز بعد از ورودم به سایت مورد عنایت حساسیتهای سوال برانگیز شما قرار گرفتم و ترجیح دادم کمی صبر کنم تا ببینم آیا فضا برای انتقال تجربیات مناسب هست یا خیر که متاسفانه تا به این لحظه چیزی جز سنگ اندازی ندیدم.
حمید آقا دستگاه شما خوب عالی من این رو تایید میکنم اما برادر گلم این نحوه مدیریت و این ادبیات و طرز برخورد اصلا درست نیست .من یه کاربر معمولی هستم مثل الان که اومدم و شما به بنده تهمت تبلیغ زدید نهایتش اینه که از این انجمن میرم اما شما به عنوان یک مدیر با این واکنش ها و تهمتها فقط برای کاربران شبهه ایجاد میکنه که یه مدیر که خودش تویلید کننده هم هست چرا باید به تعریف از محصولات یک شرکت دیگه اینطور واکنش نشون بده.واقعا دلیلش چیه.....؟؟؟؟؟؟
حمید آقا بند توی آخرین پستم واقعا تصمیم داشتم که همه این حاشیه ها رو کنار بزارم و فقط به فکر بالا بردن سطح کیفی انجمن باشم در هر زمینه ای و دوست داشتم واقعا باهاتون همکاری کنم و به دوستان عزیز هم کمکی کرده باشم اما متاسفانه نمی دونم چرا شما ول کن ماجرا نیستی و کلا مشتاقید به این که بنده رو مبلغ یه دستگاه خاص معرفی کنید.... :-\ :-\ @-)
بنده هم مجبور شدم که اینمطالب رو خدمت شما و دوستان عزیز عرض کنم.نمیدونم آیا هنوز هم معتقدید که دلایلتون منطقیه یا نه
راستش فضای انجمن خیلی بچه گانه و بچه بازی شده به جای ردو بدل کردن اطلاعات مفید مثل خانوما همه دارن از هم دیگه گلایه میکنن و اینا ضعف مدیریت .به جای اینکه مدیریت بحران و تنش رو بخووابونه خودش داره تنش ایجاد میکنه .منه کاربر عادی بی خیال یه موضوع شدم اما مدیریت بی خیال نمیشه این همون بخشیه که گفتم ممکنه واسه سایرین شبهه ایجاد کنه.
حمید آقا شرط اول مدیریت صحه صدر .این اصل هر انسانی رو موفق میکنه.
بنده کار با سیستمهای دیپ فایندر -فیتز جرالد-لورنز-وایتس انگلیس رو بلدم و میتونم به دوستان تا حد توانم کمک کنم اما در در قدم اول دوست عزیز حمید آقا لطف کنن و در نگرش و رفتارشون و ادبیاتشون نسبت به سایر دوستان تجدیدنظر کنن
حمید آقا نا گفته نمونه که بنده از شخصیت شما در هر صورت خوشم اومده که اینجا دارم بحث میکنم و امیدوارم بتونیم دوستای خوبی واسه باشیم
قربون شما

جمعه 10 آبان1392 - 4:52pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز ما یک مدت سکوت میکنیم شما مطلب خاصی ارائه نمیدی و بعد هم که چیزی میگیم میگی چرا یه مدت سکوت کردیم! الان هم که سکوت نمیکنیم میگی سعه صدر نداری! تکلیف خودت رو اول با ما مشخص کن چکار باید بکنیم بالاخره سکوت کنیم یا نکنیم؟! :D
اینکه شما اپراتوری چند دستگاه رو بلد هستی و میخوای کمک کنی خب خیلی خوبه همه خوشحال میشن و تشکر هم میکنن. اما کو اپراتوری؟ شما الان توی این چند صفحه کدوم مطلب اختصاصی درباره اپراتوری این دستگاه رو عنوان کردی؟ اولش که ما چیزی نگفتیم! ظاهرا شما هم منتظر بودی ما چیزی بگیم بعد بیای فعالیت خودت رو بصورت چالشی در بحث با بنده ادامه بدی! کسی بخواد مطلب بذاره کار به این حرفا نداره. پشت هم مطالب فنی و عملی تجربیات خودش رو مینویسه. کسی هم طبیعتا نه اعتراضی میکنه نه چیزی! جز تشکر چیزی نخواهد بود. از این حیث خیال شما راحت. اما نه مطلب خاصی از اپراتوری این دستگاه مطرح شد و نه در تاپیک دیگه ای مثل اپراتوری لورنز فعالیتی از شما دیده شد. در صورتیکه روزهای زیادی از حضور شما در انجمن میگذره و حالا شما داری توپ رو میندازی تو زمین بنده و کلیت انجمن که ایراد از ما بوده!!! بنظر شما این مطلب درستی میتونه باشه؟ مگه دیگران فعالیت نمیکنن؟ مگه در مورد انواع ردیاب توی این انجمن مطلب نیست؟ مگه در مورد اپراتوری فلزیابهای مختلف از جمله لورنز یا اگزاماینر این هم مطلب دیگران ننوشتن؟ مگه به جز تشکر چیزی بوده؟ واکنش چندین دوست دیگه به نحوه فعالیت شما در این انجمن رو مگه ندیدین؟ حالا بنده مشکل دارم اصلا! بقیه هم مشکل دارن؟!
الان هم اصلا دیر نشده. بسم الله! بفرمایین اپراتوری این دستگاه یا هر دستگاه دیگه که وارد هستین شروع کنین. مطمئن باشین این انجمن از کاربران مفید و موثر خودش به هر نحوی که باشه قدردانی خواهد کرد.

جمعه 10 آبان1392 - 6:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 243 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 25  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure