جناب دکتر میلاد شما هم ظاهرا خیلی خوب بلد هستین در 3 خط همه چیز رو زیر سوال ببرین و بعد توقع داشته باشین همه حرف شما رو باور کنن و بگن بقیه اشتباه میگن فقط شما درست میگین! این از مجموعه پستهای شما در این انجمن هم مشخص هست!
دوست من شما اول صحبتتون اومدین در مورد ردیاب ما توضیح بدین! خب چرا توضیحی ندادین و تبدیل به تبلیغ و توضیح ردیاب ری فایندر شد؟؟!!!
حالا بفرض شما 300 سکه و ... با ری فایندر دراوردین. خب اولا الان اینجا توی این انجمنها چکار میکنین که هر از گاهی از یک دستگاه تعریف میکنین و دیگری رو زیر سوال میبرین؟؟؟
از این گذشته کسی مگه گفت اگر همچون باری وجود داشته باشه ری فایندر نمیتونه بزنه؟! خیر عزیز من یک ردیاب 5 هزار تومنی هم همچین چیزی رو خواهد زد! پس این مهم نیست. مهم اینه چقدر خطا باید زده بشه تا به همچون موردی هم بشه برخورد کرد. در عین حال شما با اون ردیاب مگه اصلا میتونین وزن یا حتی حجم و حتی نقطه دقیق رو در بیارین که اینطور با اطمینان ازش تعریف میکنین؟ موردی که شما پیدا کردین اگر راست هم گفته باشین با این تیپ ردیابها مترادف تیری در تاریکی هست! یعنی هیچ اطلاعات دقیقی از هدف ندارین. فقط هم با یک فرکانس دارین ردیابیش میکنین! لابد توقع دارین هر جا هم زد بدون خطا درست باشه و همه هم این حرف شما رو باور کنن!!!
حالا از این گذشته ؛ ردیاب ری فایندر ردیاب معروفی هست که سالها هم در بازار موجوده. نه سری و نظامی هست نه چیزی که بقیه نشناسن. اطلاعات و تبلیغاتش هم به اندازه کافی توی نت وجود داره. میشه بفرمایین چرا یک جا توی نت پیدا نمیشه که دارندگان این ردیاب از یافته ها و موفقیتهاشون چیزی نوشته باشن؟! این یک مطلب بسیار ساده ای هست. ممنون میشم جواب منو بدین!
در مورد بلوف یا خودبزرگ بینی هم فکر میکنم دیگران باید نظر بدن! شما اول همین حرف رو که میگین ردیاب FPL-35 رو دارین ثابت کنین تا بعد معلوم بشه کی داره بلوف میزنه!
من که ایرادات ری فایندر رو که تازه خیلی کلی هم بود به شما عرض کردم. ولی شما چیزی در موردشون نگفتین! و این خیلی جالبه روند کار شما و امثال شما همین هست که مسائلی که مطرح میشه کاملا بی جواب میذارین و فقط حرف خودتون رو میزنین. ولی من مثل شما نیستم! مطمئن باشین تک تک جملات رو با دقت میخونم و جواب میدم. پس اگر بحثی هست خواهش میکنم به همین صورت و منطقی جلو بریم تا به نتیجه ای برسیم.
در ضمن دوست من ایران و ایرانی از اون چیزی که شما با حقارت در موردش صحبت میکنین خیلی بزرگتر هست که امثال بیگانه پرستهایی مثل شما بخوان کوچکش کنن! تایید کنندش هم همون چیزهایی هست که زیر خاک ما وجود داره و در اون کشورها اصلا پیدا هم نمیشه که حالا اونا بخوان بیان برای ما دستگاه بسازن و ما هم به به و چه چه کنیم و آخرش بگیم چون خارجی ساخته خیلی بهتره!!! نه اینجوریا هم نیست. لااقل هر گردی گردو نیست!