دوست عزیز ، بنده بارها عرض کردم که نمیخوام مستقیما جواب بدم و حاصل سالها تحقیق و تلاش و هزینه و عمر را عمومی بکنم . فقط میتونم مقداری راهنمایی بکنم
مثل اینکه یا گیرایی بعضی از دوستان ضعیف است یا گیرایی بنده ضعیفه
خوب اگر میخواستم در یک جمله ، جواب بدم ، که دیگه احتیاجی به این همه داستان سرایی نبود
کسی هم اگر به بحث در مورد فلز مدفون و غیره ، علاقه نداره ، و فقط اون یک جمله رو میخواد ، میتونه وارد این تایپیک نشه
کسانی هم که علاقه دارند ، میتونند لابلای همین بحثها ( که بعضیها ازش بدشون میاد ) نکات خوبی رو یاد بگیره و در مسیر درست بکار ببره تا موفق بشه
پیشرفت نکردن خیلی از دوستان نیز ، حاصل همین طرز فکر شماست که میفرمائید : {در مورد مسائل مربوطه با نوع عملی که ماها در انجام اون هستیم نگاه میکنم و فکر نمیکنم دیگه نیاز به کشیدن موارد حاشیه ایی تاپیکهای دیگر باشه}
مرکزیت موضوع در همین حاشیه هاست
اتفاقا اگر از این برخوردها نمیکردید و بحث درباره ی اثر دفینه را " به حاشیه کشیدن " نمی پنداشتید ، الان از حرفهای بنده ، مطلب دلخواه را بدست آورده بودید
قابل انکار نیست که : خارجیها ، سالها روی چیزی تحقیق و بحث میکنند و بعد از روشن شدن و درک ماهیت موضوع ،اونوقت میشینند و سیستم درست و حسابی براساس نتایجشون می سازند و به هدف می رسند
اما فرق ما ایرانیها اینه که : دیر اومدیم و میخوایم زود بریم و بارمون هم ببندیم !
اصلا از بحث و تحقیق و پیگیری و دانش و اینجور چیزها خوشمون نمیاد و میخوایم در یک جمله راز و زحمت صد ساله ی عده ای ، مفت بیاد تو دستمون و یک شبه مدار طلایاب واقعی منتشر بشه و یه روزه بسازیمش و بریم یه ساعته باهاش گنجی پیدا بکنیم و بیایم صد سال راحت بشینیم
نخیر خبری از اینها نیست . ره صد ساله را با نشستن صد ساله اشتباه گرفته ایم
البته منظورم با همه نیست فقط با خیلیهاست
اگر به نویسنده ی تایپیک نگاه بفرمائید ، بنده این تایپیک را ایجاد نکرده ام و قولی هم بابت ساخت ، به کسی نداده ام چه در عمومی و چه در خصوصی
از دوستان فهیم نیز انتظار دارم که با انتظار داشتن آنچنانی ، باعث نشن که همین بحث و بررسی را نیز از دست بدهیم . اگر هم دوست نداشتید و گفته های بنده را " به حاشیه کشیدن " و " گمراه کردن " و " هدر دادن وقت و هزینه ی علاقمندان " می دانید . میتونید اعلام کنید که مهندس زحمت بکشن در تایپیک رو ببندن و بنده هم بجای ضعیف کردن چشمای خود ، برم به کارام برسم
با سپاس از همه ی دوستان