با سلام خدمت همیگی و بخصوص استاد حمید
به نظرم آقا siavash و ali7777 و tm808 درست میگن و کاملا با اونا موافقم.
دوستان بهتره زود قضاوت نکنیم. کمی صبر و تحمل داشته باشیم. کسی که مدعیه، ابتدا سوالات فنی و تخصصی بپرسید، اگه پاسخ درست و بی ریا و بدون چشمداشت داد، مطمئن باشید که این شخص درستکاره. من از استاد "حمید" خواهش میکنم یه تست مقایسه ای با deep findr و rayfinder و ردیابهایی که در سایت به نیکی ازشون یاد میشه ، انجام دهند. از آقا ezmir و deepmax و سایر دوستانی که deep findr و rayfinder و غیره دارند دعوت بعمل بیاد و در حضور تعدای از دوستان سایت، این مقایسه صورت بگیره و فیلم برداری بشه و نتیجه را اعلام نمایند. این پیشنهاد مبارک را آقا ezmir هم مطرح کردند.در مسابقه است که قهرمان واقعی مشخص میشه. و سایر ردیابها هم به همین صورت.همۀ این مقایسه ها و مسابقه ها باید در حضور کسانی انجام بشه که عضو انجمن هستند وردیابهای مذکور را دارند.
این مقایسه از چند جهت دارای ارزشه: 1- به توانمندیهای ردیاب انجمن پی میبریم و با نقاط ضعف و قوت همۀ این ردیابها آشنا میشویم.2- با معیارها و ملاکهای یه ردیاب خوب آشنا میشویم.
3- تصمیم گیری در مورد خرید ردیاب برای خریداران راحتتر و روشنتر میشه. 4- به جروبحث های بی فایده در محیط سایت پایان داده میشه.چون این ردیابها امتحانشونو پس دادن.5-در صورت موفقیت ردیاب انجمن، میشه برای صادراتش اقدام کرد. تا جایی که اطلاع دارم، مسابقاتی هم در زمینۀ فلزیابها در سطح جهانی برگزار میشه! میشه تو این مسابقات شرکت کرد.
به عقیدۀ من فقط این روشه که میتونه به شبهات و مناظرات و مشاجرات پایان بده.
از صبر و حوصلۀ همۀ شما ممنونم.شما را به الله مستعان میسپارم.