سلام دوستان
من علاقه زیادی به تاریخ دارم و فک کنم بتونم کمکتون کنم
ضحاک یا اژدهاک و ... نام پادشاه ماد یا به عبارتی پدربزرگ مادری کوروش کبیر بوده.
روزی از روز ها وقتی مادر جان کوروش(اسمش یادم رفته) ایشون رو حامله بوده ضحاک خواب میبینه که از شکم دخترش آبی بیرون میریزه که تمام پادشاهی و حتی بیشتر از پادشاهی صخاک رو غرق میکنه به شدت میترسه.دوباره میخوابه اینبار به جای آب درختی رو میبینه که از شکمه دخترش بیرون میزنه و تمام ملک پادشاهی ضحاک رو زیر سایش قرار میده!ایندفعه هراسون میشه و خوابگزار هاشو صدا میکنه تا تعبیر خوابشو بهش یگن،خوابگزار ها هم هر کدوم به نوبه خود پادشاه جون رو از بچه ای که درراهه میترسونن!بعد از به دنیا آمدن کوروش به همه میگن که بچه مرده به دنیا اومده و شاه بچه رو به وزیرش میده و بهش میگه که این بچه رو ببر سربه نیستش کن!خلاصه وزیر تو راه دلش به رحم میاد و بچه رو به مرد و زن چوپونی که تازه بچه چند ماهشونو از دست داده بودن میده.بعد سالیان در دوران کودکی اسعدادهای جنگی و نبوغانه ی کوروش جان میزنه بالا و بصورتی که یادم رفته میرسه دست بابابزرگش.ضحاک بچه رو نمیشناخته اما از نبوغش خیلی متعجب و خوشحال میشه!!وزیر هم که این خوشحالی رو میبینه میره تا پدرو مار بچه رو بیاره پیش شاه که متوجه میشه که بچه همون نوه ی تبعید شده ی شاهه!اما وقتی میبینه شاه به بچه علاقه مند شده جریانو بهش میگه و شاه تاملی میکنه و بعد میگه به افتخار بازگشت نوه عزیزمان یه ناهار میدیم
قبل از خوردن نهار شاه به وزیرش ویگولندز:ای وزیر فرزند تو همسن کوروش کوچولوی منه بفرس برنن بازی کنن و ما هم به مسایل مملکت برسیم!وقت ناهار که میشه ،بعد اینکه ناهار رو میخورن تموم میشه ضحاک رو وزیرش میکنه و میگه از غذا لذت بردی؟وزیرش هم از کیفیت و طعم غذا مراتب تشکر و قدردانی رو به جا میاره.شاه میگه فهمیدی چی حوردی؟وزری میگه:غذایی که شما برای من فراهم دیده بودید.شاه میگه میدونی مصالح غذا از چه چیزی بود؟وزیر میگه به احتمال گوشت بره بوده که همچین خوشمزه بوده!شاه میگه نه اون غذایی که خوردی از گوشت بچه تو درست شده بود
تا بخاطر بسپاری دستورات منو خوب انجام بدی!!!!!
بعدش کوروش جان میشه سرباز خیلی خیلی رود میشه فرمانده خیلی زود هم میشه وارث پاپی جونش!!!بعد شروع به اتحا سه قوم پار و پارس و مار میکنه!!!
یه نسبت فامیلی هم با دانیال نبی داره!!والا به خدا!!اسمش هم تو قرآن با نام "ذوالقرنین" اومده!!
اگه به قلعه ضحاک برین خیلی چیزها دستگیرتون میشه.قلعه بالای صخره ای به ارتفاع حدودا 70متره که دورتادورش دره است.اما جالبه که شنیدم دره هیچ نگهبانی نداشته و توسط گرگ و یوز های گرسنه محافظت میشده!!!!!!
بلاخره قصدم این نبود که کوروش جان رو بهتون معرفی کنم!
هر کی میخواد اعلام آمادگی کنه با ایمیل های زیر درتماس باشه
ali.mohammadi1994@gmail.comkorush94@yahoo.comیا علی