انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 12:19am

پاسخ به موضوع  [ 754 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 76  بعدی
 باستانشناسی آثار یافت شده اعضای سایت 
نویسنده پیغام

اریانا سلام
این عکس من گذاشتم چی هست ؟

دوشنبه 25 آذر1392 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
aurous نوشته است:
اریانا سلام
این عکس من گذاشتم چی هست ؟

فکر کنم کارایی قالب مانند داره واگه اشتباه نکنم این باید یه نصفه دیگه هم میداشت و دقیق روی هم مچ میشدن

و شاید یک نوع مهر باشدو یا جنبه مقدس داشته براشون یعنی بهمراه خودشون نگه میداشتند

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 25 آذر1392 - 6:27pm

اینم لینک دانلود فیلم قفلی که گفتم
نظرتون چیه؟چقدرقدیمی میتونه باشه؟چند می ارزه؟
http://s5.picofile.com/file/8104626450/ ... 3.mp4.html

چهارشنبه 27 آذر1392 - 4:27pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
s.hejazi نوشته است:
اینم لینک دانلود فیلم قفلی که گفتم
نظرتون چیه؟چقدرقدیمی میتونه باشه؟چند می ارزه؟
http://s5.picofile.com/file/8104626450/ ... 3.mp4.html

با درود جناب حجازی این اشیا مربوط به عصر معاصر هستن و باستانی نیستن

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

پنج شنبه 27 آذر1392 - 1:18am

باسلام
وباتشکر از dj-remix
دوستان همانطورکه قبلا گفتم اشیای مذکور از داخل یه قبرکه فکر میکنم(باتوجه به جثه بزرگش) گبری بوده, ازداخل جنگل یه جای بکرو دست نخورده خارج شده. چطور میتونه مربوط به عصر معاصرباشه؟

پنج شنبه 28 آذر1392 - 1:51pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
s.hejazi نوشته است:
باسلام
وباتشکر از dj-remix
دوستان همانطورکه قبلا گفتم اشیای مذکور از داخل یه قبرکه فکر میکنم(باتوجه به جثه بزرگش) گبری بوده, ازداخل جنگل یه جای بکرو دست نخورده خارج شده. چطور میتونه مربوط به عصر معاصرباشه؟

دوست خوبم این اشیا جنسشون برنجی
اشیا قبرهای عصر آهن همونایی که می فرمایید جثه بزرگ دارند مفرق میشه(آلیاژ مس و قلع)

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

جمعه 28 آذر1392 - 12:31am

و این یعنی اینکه این اجناس بی ارزشن؟
درهرصورت ممنون دوست عزیز.

جمعه 29 آذر1392 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان، لطفا در مورد تصویر این سکه نظر بدید، هرچند این مورد رادر بخش سکه شناسی هم مطرح کردم و از برخی از اساتید راهنمایی خواستم اما هنوز کسی پاسخی نداده است، آیا این از کمیاب بودن سکه است !؟
تصویر پشت و رو: این سکه در یک منطقه ای پیدا شده که در اطراف اون محل آثار ابنیه و قبرهای قدیمی به شعاع چند کیلومتر وجود داره وجود داره ابعاد این سکه به این صورت است که قطر آن 3.5 سانت، ضخامت 2 میلیمتر و وزنی حدود 15-20 گرم داره، همونطور که میبینید سکه دارای حروف انگلیسی یا یونانی؟ است که حروف اول و آخر واضح نبود. جنس آن مفرغ باشه. به نظر شما قدمت و ارزش این سکه چقدر است و آیا امکان داره که همین یکی نبوده و در نزدیکی محل کوزه و یا خمره ای باشه(البته با نقطه زن اطراف محل جستجو شد!). در کل هر نکته ای به نظرتون دوستان میرسه لطفا راهنمایی کنید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

دوشنبه 9 دی1392 - 9:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
سلام بر رابین هود عزیز

داداش این سکه ها فکر کنم مربوط به مسیحیان باشه تو ایران متاسفانه پولی بابت این سکه ها نمیدن همونطور که همه مطلع هستن حتی سکه طلا مربوط به اوایل حکومت اسلامی با مشخصه محمد رسول الله (ص) را با قیمت طلای امروز یعنی هر یه دونه سکه رو چیزی حول وحوش 500 هزار تومن میخرن حالا خودت حساب این مفرغ رو چقدر میخرن ولی یه پیشنهاد برادرانه میکنم اصفهان زیاد مسیحیی داره بعضیاشونم تو کار فروش عتیقه جات هستن شاید اونجا بتونی بیشتر بفروشی البته این فقط یه نظر بود

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 9 دی1392 - 10:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariana2014 نوشته است:
سلام بر رابین هود عزیز

داداش این سکه ها فکر کنم مربوط به مسیحیان باشه تو ایران متاسفانه پولی بابت این سکه ها نمیدن همونطور که همه مطلع هستن حتی سکه طلا مربوط به اوایل حکومت اسلامی با مشخصه محمد رسول الله (ص) را با قیمت طلای امروز یعنی هر یه دونه سکه رو چیزی حول وحوش 500 هزار تومن میخرن حالا خودت حساب این مفرغ رو چقدر میخرن ولی یه پیشنهاد برادرانه میکنم اصفهان زیاد مسیحیی داره بعضیاشونم تو کار فروش عتیقه جات هستن شاید اونجا بتونی بیشتر بفروشی البته این فقط یه نظر بود

تشکر آریانا، جدا از بحث ارزش، قدمتش خیلی برام مهمه و اینکه چرا در منطقه ای پیدا شده که به لحاظ تمدن و قدمت با این سکه همخوانی نداره! (البته از فردی مجرب که توی این منظقه کارکرده و اطلاعات داشت پرسیدم میگفت نظیر این مورد یا اشیایی با این قدمت و مشابه اون تا کنون در اینجا پیدا نشده ) هدف بیشتر اینه که سرنخ رو بگیریم تا ببینیم به کجا میرسه وگرنه به لحاظ جنس مفرغی که داره ارزش آنچنانی نداره ولی با این تفاصیر به نظرم کمتر کسی با اینچنین موردی روبرو بوده.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

دوشنبه 9 دی1392 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 754 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 76  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 89 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure