نویسنده |
پیغام |
2104
|
با سلام اگه دم دستته یه وزنش بکن هر دوتاش سر جمع باید حدود 7 گرمو چند سوت باشه.راستی ان مجسمه ها یه تعداد مشخصی دارن که همراه اونا یه کتیبه هستش که اسم تک تک اونارو ذکر کرده و اسم هر نفر هم در پشتش نوشتن و باید همراه اینا حتمآ کتیبه باشه اینارو چک کن بعدا خبرم کن تا در ادامه بگم چی کار باید بکنی. یاعلی
|
سه شنبه 16 دی1392 - 2:46am |
|
|
2104
|
دوست عزیز ولی سکه هات تا حدود 90درصد درسته چون خودم یکی از اینهارو هدیه گرفتم.تعدادشون زیاد بود وبه قیمت خوبی هم فروختن البته مال من حدود 700سال با مال شما تفاوت داره ولی در کل قیمت خوبی بابتش میدن مفتی ندی.راستی تعدادشون چنتاس؟یا علی
|
سه شنبه 16 دی1392 - 3:22am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
hope نوشته است: باعرض سلام دوستان چندسوال داشتم خیلی لطف میکنید اگه جواب بنده روبدید. 1:ازکجابایدفهمیدجنس طلا روچطوربایدتشخیص داد؟ اگه هم میشه درموردتصویرزیری که براتون گذاشتم یک تعین قدمت وقیمتی بکنید. باتشکر تصویرسوم یک مجسمه حدودا 10سانت ازیک زن ومرد تصویر اول ودوم یک سکه که با پشت ورو درضمن نمیدونم جنسش طلا هست یا چیه نمیدونم با درود جناب hope مجسمه ها تقلبی هستند سکه هم واضح نیست که 100 در 100 تایید بشه اگه سکه هم جعلی نباشه: جنس:سکه نقره واحد:درهم قدمت:پارتی(اشکانی) نزدیک به 1800 تا 1850 سال پیش جلو:نقش مهرداد پشت:ارشک نشسته بر تخت با کمان در دست
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
سه شنبه 17 دی1392 - 3:52am |
|
|
hope
|
2104 نوشته است: با سلام اگه دم دستته یه وزنش بکن هر دوتاش سر جمع باید حدود 7 گرمو چند سوت باشه.راستی ان مجسمه ها یه تعداد مشخصی دارن که همراه اونا یه کتیبه هستش که اسم تک تک اونارو ذکر کرده و اسم هر نفر هم در پشتش نوشتن و باید همراه اینا حتمآ کتیبه باشه اینارو چک کن بعدا خبرم کن تا در ادامه بگم چی کار باید بکنی. یاعلی سلام مجسمه هارومیگید7گرم؟وزن نکردم امابیشتره چشم اگه شرایط محیاشدبیشترروی مجسمه تحقیق میکنم. خیرکتیبه ای نبود
آخرین بار توسط hope در سه شنبه 17 دی1392 - 8:36am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 8:27am |
|
|
hope
|
dj_remix نوشته است: hope نوشته است: باعرض سلام دوستان چندسوال داشتم خیلی لطف میکنید اگه جواب بنده روبدید. 1:ازکجابایدفهمیدجنس طلا روچطوربایدتشخیص داد؟ اگه هم میشه درموردتصویرزیری که براتون گذاشتم یک تعین قدمت وقیمتی بکنید. باتشکر تصویرسوم یک مجسمه حدودا 10سانت ازیک زن ومرد تصویر اول ودوم یک سکه که با پشت ورو درضمن نمیدونم جنسش طلا هست یا چیه نمیدونم با درود جناب hope مجسمه ها تقلبی هستند سکه هم واضح نیست که 100 در 100 تایید بشه اگه سکه هم جعلی نباشه: جنس:سکه نقره واحد:درهم قدمت:پارتی(اشکانی) نزدیک به 1800 تا 1850 سال پیش جلو:نقش مهرداد پشت:ارشک نشسته بر تخت با کمان در دست خیلی ممنون ازشما. مجسمروفعلا بیخیال میشم تا بیشترروش تحقیق کنم. منظورشما کدوم سکه بود اونی که سفیدرنگ یا زرد رنگ اونی که زررنگ یه سری الفبای هیرگلیف وخطی شبیه به خط روسی داره ازاون همون یدونرودارم اما اونی که سفیدرنگ حدودا 1800 تا ازش موجوده. بنظرشما این سکه هارودونه ای چندمیشه فروخت تا سرمون کلاه نره؟
|
سه شنبه 17 دی1392 - 8:33am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
hope نوشته است: 2104 نوشته است: با سلام اگه دم دستته یه وزنش بکن هر دوتاش سر جمع باید حدود 7 گرمو چند سوت باشه.راستی ان مجسمه ها یه تعداد مشخصی دارن که همراه اونا یه کتیبه هستش که اسم تک تک اونارو ذکر کرده و اسم هر نفر هم در پشتش نوشتن و باید همراه اینا حتمآ کتیبه باشه اینارو چک کن بعدا خبرم کن تا در ادامه بگم چی کار باید بکنی. یاعلی سلام مجسمه هارومیگید7گرم؟وزن نکردم امابیشتره چشم اگه شرایط محیاشدبیشترروی مجسمه تحقیق میکنم. خیرکتیبه ای نبود دوست عزیز فکر کنم مجسمه ها تو پر باشن..یه چک کن ببین اینجوری هست یا نه؟؟
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 17 دی1392 - 5:13pm |
|
|
محسن1
کاربر فعال
|
سلام. اقا یعنی هیچکس نمیدونه قیمت سکه نقره چقدره که یه قیمتی دستمون بیاد؟
|
سه شنبه 17 دی1392 - 7:04pm |
|
|
2104
|
با سلام آقا محسن باید اول اصل بودنش تایید بشه بعد هم قیمت گذاری،ولی هر خریداری قیمت خودشو رو میده،از دونه ای 30هزار تومن تا دونه ای 500-700هزار تومن خریداری میشن،البته بستگی به نقره واگه باشه نحوه طلا کوب بودنش داره.یا علی
|
سه شنبه 17 دی1392 - 7:54pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
اقای HOPE سکه شما مربوط به اردوان دوم هست که فک کنم میشه اشک یازده یا دوازدهم. قیمتش تا حداکثر 250 هزار تومنه. جنسش نقره است. به تعداد زیاد باشه احتمالا صد یا صد و پنجاه هر کدومو بخرن. مجسمه ها احتمال زخیلی زیاد تقلبی باشه چون اولن در زمان اشکانیان به ندرت از طلا استفاده میشده بعدش هم ظاهرا مجسمه برهنه هستن که اینم با نوع پوشش اون زمان منافات داره با توجه به عکس ها و کنده کاریها.
|
سه شنبه 17 دی1392 - 8:09pm |
|
|
hope
|
مرسی ازهمه دوستان بابت راهنمایی درموردسکه منظورکدوم سکه هستش؟ این سکه جنسش چیه؟ازکجابایدبفهمم؟منظورم سکه زرده هستش
|
سه شنبه 17 دی1392 - 10:01pm |
|
|
|