درود بر شما
شيوه تدفين انسان به همراه حيوانات مربوط به تدفين هاي اواخر هزار دوم و اوايل هزاره اول هست
با توجه به تصاوير روي ديوارها و شكل تدفين
اين محل مربوط به آرامگاه خانواده سلطنتي يكي از تمدن هاي خاور نزديك ماقبل هخامنشي و ماد مي باشد
سه اسكلت يا از نزديكان هستند يا خدمه اين اشراف
احتمال وجود اتاقك هاي تدفين در چند طبقه هم هست
[/quote]
با سلام مجدد خدمت اساتید عزیز.اولا بخاطر نظراتتون ممنونم.از محل فیلم دارم ولی برنامشو ندارم که تبدیل به عکس کنم یکی از دوستان قراره برنامشو بیاره وقتی تبدیل به عکس کردم اپلود میکنم.از اساتید یه سوال دیگه داشتم.سوالم اینه که این مقبره ها ممکنه با شهر گمشده شیز ارتباطی داشته باشن؟؟؟؟[/quote]
درود بر شما
منطقه شما جزوه چهار راه تاريخي محسوب مي شود و در دوران مختلف مورد يورش امپراطوري هاي همسايه قرار گرفته است
كه ساكنان اين منطقه جهت امن ماندن از اين يوروش ها دست به ساخت شهرهاي زير زميني زدند
دور از ذهن نيست كه مقبره بزرگان را هم به جاي بلندي در زير زمين قرار دهند
پس در دو دوره ميتوان به بحث پرداخت قبل از به قدرت رسيدن مادها كه اين منطقه مورد تاخت و تاز آشوريان و.... بوده
و در دوران سقوط سلسه هخامنشي و هجوم مقدوني ها يا در جنگ هاي ايران و روم كه جهت دست درازي به آتشكده آذرگشنسب به اين منطقه وارد مي شدند
پس زمينه ساخت چنين شهر زير زميني را منطقه شما دارد اما ارتباط يافته هاي شما به دوران قبل از قدرت گرفتن مادها مي رسد با توضيحاتي كه از محل داديد