نویسنده |
پیغام |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
محل خوبی بنظر میرسه و جای خوبی برای پنهان کردن است سمت چشم راست را باید بررسی کنید که به کجا میخوره اون سنگی که تقریبا جلوتر از سمت چشم است نیز مشکوک بنظر میرسد و احتمال تراش دارد که تو عکس خوب مشخص نیست ( شبیه به سر انسان با کلاه ) و هم چنین سنگ اون طرف جاده ( شبیه صورت ) و سنگهای انباشت این ورش در پشت ماشین ( چیدمانشان دستکاری شده )، همه باید بررسی بشن اگر نشان مربوط به بار باشد ، نشان دیگری نیز در جهت چشم یافت میشه ، اگرچه سنگی مجهول هم باشد در انتهای سمت چشم نیز ، دیوار عمودی صخره رو بگردید . ممکنه از نزدیک کف غار مخفی داشته باشد
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 27 بهمن1395 - 12:23am |
|
|
سنه دژ
استاد
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 27 بهمن1395 - 2:11am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
ishan205 نوشته است: این عکس ها هم از کل محوطه است.محل نشانه نقطه قرمز گذاشتم .لازم به توضیح است که سمت شمال محل روی تپه قبرستان باستانی 2000 تا 3000 ساله است و در آن زمان به گفته اهالی روستا مردم الت پرست بوده اند و شخصی آنها را به مسیحیت فرا می خوانده است .در ضمن روستا هم چسبیده به قبرستان می باشد .
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 3:55am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
بله توضیحاتو دوستان لطف کردن دادن بازم شما بررسیهاتونو بیشتر و دقیق تر کنید احتمال اینکه نشانه بعدی هم کشف بشه زیاده با توجه به قدمت اونجا نیاز به بر رسی بیشتری هست که ارزشمنده
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 9:07am |
|
|
ishan205
|
با سلام .از بذل توجه دوستان بسیار سپاسگزارم . اینچند تا عکسو از مسیر هدایت سنگ بزرگ گرفتم .
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 11:36am |
|
|
ishan205
|
این عکس ها را هم از پشت کلاه خود گرفتم .
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 11:39am |
|
|
ishan205
|
این هم تپه ای که کلاه خود بهش چسبیده .در واقع کلاه خود از شمال به تپه چسبیده .این عکس هم از شمال تپه است .
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 11:41am |
|
|
ishan205
|
دوستان من از این محوطه عکس زیاد دارم نمی دونم کدومو باید اپلود کنم . راستش خودم غیر از اون چشم چیزدیگه ای توجهمو جلب نکرد.البته سنگ دست خورده زیاده ولی خوب نزدیک روستاس و کنار جاده و گردو خاکنشسته روشون زیاد نمی تونم تشخیص بدم جدیدن یا قدیمی . هر قسمت از محوطه رو جالب توجه دیدین بفرمایین عکس از نزدیک اپلود کنم . واقعا از توجه شما سپاسگزارم .تشکر .پاینده باشید .
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 11:51am |
|
|
سنه دژ
استاد
|
چون سنگهای زیادی این اطراف وجود دارن ، ممکنه که بر روی هرکدام نشان دیگری بیابید و نشانهای آخری معمولا کوچکتر هستند و براحتی بچشم نمیان در تشخیص طبیعی یا دستساز بودن نشان نیز باید دقت کنید چون این از اون جاهای سردرگم کننده هست و سنگاش خودبخود تشکیل شکلهای طبیعی میدن از طرفی که جناب باستانشناس فرمودند ، ظاهرا یه تل خاکی با انباشت سنگ هست ( همون که دیواری جلوشه ) اما بنده به سنگی که به اونجا جهت میده ، بعنوان نشان جهت اطمینان ندارم اما از طرف چشم مطمئن باشید که راهی تونل مانند به زیر تپه وجود داره . و شاید یکی هم نباشه مشکوک ترین نقطه برای ورودی ، پشت اون نماد کلاه هست . در سمت چشم و بغل کلاه چند تا سنگ هستند و خاک به اندازه ی کافی ریزش داشته . اگر خاک رو بردارید ، مطمئنا سنگهای بعدی هم نمایان میشن همین بغل ، بنظر بنده احتمال ورودی داره شما کل دیوار عمودی رو دورادور بگردید و هرگونه سوراخ و مثلث و خلاصه هر چیز مشکوکی دیدید ، عکس بزارید . به احتمال زیاد بر روی دیوار عمودی نیز در ارتفاع غیر قابل دسترس یه علامت کوچک دارد برای ورودی . چون ممکنه در هرجای این محوطه به زیر تپه یا کوههای اطراف تونل زده باشن چون اینجا نزدیک جاده هست نمیشه که بدون قطعیت دست به آزمایش زد . باید کل اینجا بخوبی بررسی بشه تا حفاری اشتباه صورت نگیره و منطقه لو نره
لا اله الا هو
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 12:49pm |
|
|
ishan205
|
ممنون . بیشتر دقت می کنم .البته تا بهار نمی شه رفت اونجا . جاده خاکی داره . به ریسکش نمی ارزه .
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 1:05pm |
|
|
|