نویسنده |
پیغام |
ishan205
|
سلام .دوستان کنار یه جاده کاروان رو قدیمی این سه تا سنگ جلب توجه می کرد . البته اون اطراف تا کیلومترها سنگ نیست .آیا می تونه علامت باشه .ممنون از راهنمایی . دوستان عکسها ظهر گرفته شده و شمال از سایه سنگها معلومه .با تشکر .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 28 بهمن1395 - 5:50pm |
|
|
ishan205
|
سلام . دوستان هیچکی نظری ناره آیا؟؟؟
|
یکشنبه 8 اسفند1395 - 8:05pm |
|
|
pmd
کاربر فعال
|
درود بر اساتید یک نسخه هست میخواستم اسابید راهنمایی بفرمایند
|
یکشنبه 20 فروردین1396 - 4:23pm |
|
|
pmd
کاربر فعال
|
درود دوستان و اساتید عزیز میشه لطف کنید نظرتون رو در مورد پست قبلی اعلام بفرمایید
|
پنج شنبه 24 فروردین1396 - 9:21am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
pmd نوشته است: درود بر اساتید یک نسخه هست میخواستم اسابید راهنمایی بفرمایند درود بر شما این یک "هرز"هست مربوط به دوره اسلامی
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 31 فروردین1396 - 3:50am |
|
|
باستانشناس
استاد باستان شناسی
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 آذر1393 - 8:45pm پست: 1920 محل اقامت: همه جای ایران سرای من است
|
ishan205 نوشته است: سلام .دوستان کنار یه جاده کاروان رو قدیمی این سه تا سنگ جلب توجه می کرد . البته اون اطراف تا کیلومترها سنگ نیست .آیا می تونه علامت باشه .ممنون از راهنمایی . دوستان عکسها ظهر گرفته شده و شمال از سایه سنگها معلومه .با تشکر . درود بر شما نشان یا علامت خاصی بر روی سنگ ها مشاهده نمیشود به زمین ها دقت کنید که زمین کشت و زرع نباشد و به عنوان پاک سازی یا مشخص کردن مرز دو زمین بکار نرفته باشد ولی با توجه به اینکه میفرمایید راهی قدیمی عبور کرده از کنارش با نقطه زن مناسب بین سنگ ها رو چک کنید
راه در جهان يکی است و آن راه راستی است(زرتشت) کانال تخصصی باستان شناسی https://t.me/joinchat/AAAAAD8uAfDJXZ2rj9jCWg
|
پنج شنبه 31 فروردین1396 - 3:52am |
|
|
134740
|
سلام دوستان راجب این مکان نظر میدید ؟ ظاهرا اتاقکی تخریب شده هست در دامنه یک تپه قرار دارد و به سرزمین اطراف مرتفع است دیواره ها از ملات هایی هست که فکر میکنم گچ یا اهک باشن ...
مادامی که از شخصی یاد میشود او و افکارش زنده اند ... برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با ان زندگی کرد ...
|
سه شنبه 5 اردیبهشت1396 - 9:37pm |
|
|
134740
|
دوستان این منطقه رو نگاه کنید عکس اول سنگی هست در وسط یک قبرستان قدیمی ر دامنه کوه قرار دارد به عنوان نشانه بهش نگاه کردم و جهت مشخص شده رو رفتم در دامنه کوه در میان ابراهه ها و ضلع شرقی ابراهه با سنگ هایی به شکل عکس دوم مواجه شدم (سنگ ها در ارتفاع و رو به دست پایین قرار دارند )ایا چیزی در اینجا مدفون هست ؟ پیشاپیش ممنونم
مادامی که از شخصی یاد میشود او و افکارش زنده اند ... برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با ان زندگی کرد ...
|
سه شنبه 5 اردیبهشت1396 - 9:41pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
عکس اول جالب هست و برای ذهنیت علاقمندان خوبه . یه اتاق نسبتا بزرگ با پله . به شیب محل هم توجه کنید که آب نمیتونه بالای اتاقک ته نشین بشه ظاهرا چند جاشم کار کردن . اینجا مربوط به گنج نمیشه و برای مقاصد ضروری دیگری ساخته شده --------------------------------- اون چاله سنگ هم اگر ثابت نیست ، بعنوان نشانه کاربرد نداره که بتونه جهت بده . احتمالا سنگ عقیدتی برای مرده هست و اون سنگهای محل دوم نیز ، همچنان کوچک هستند و نشان محکمی بنظر نمی رسند . به هرحال میتونید مابینشون رو بررسی کنید
لا اله الا هو
|
سه شنبه 5 اردیبهشت1396 - 10:05pm |
|
|
134740
|
سنه دژ نوشته است: عکس اول جالب هست و برای ذهنیت علاقمندان خوبه . یه اتاق نسبتا بزرگ با پله . به شیب محل هم توجه کنید که آب نمیتونه بالای اتاقک ته نشین بشه ظاهرا چند جاشم کار کردن . اینجا مربوط به گنج نمیشه و برای مقاصد ضروری دیگری ساخته شده --------------------------------- اون چاله سنگ هم اگر ثابت نیست ، بعنوان نشانه کاربرد نداره که بتونه جهت بده . احتمالا سنگ عقیدتی برای مرده هست و اون سنگهای محل دوم نیز ، همچنان کوچک هستند و نشان محکمی بنظر نمی رسند . به هرحال میتونید مابینشون رو بررسی کنید ممنونم استاد درسته ظاهر قضیه کندکاری در چند نقطه هست بیخیال اینجا میشم حتما کسایی قبل من اونحارو کندن که اثارش هست
|
سه شنبه 5 اردیبهشت1396 - 10:35pm |
|
|
|